Lidingöloppet

Just nu sitter jag hemma med ganska mycket kläder på mig:P. Jag ska nämligen springa lidingöloppet imorn. Jag ska ge mig på 1 mil. Ska bli skit kul att springa det . Idag har jag först varit och köpt nya löparskor för dem som jag har nu har jag haft i 4 år typ så det är ganska körda. Sedan så drog jag iväg och träffade jossan :D. Vi drog och kollade på lidingöloppet. Men helt plötsligt tycker jag att jag ser en som jag känner som sprang. Fick tanken att det var min mentor/idrottslärare. Men jag visste inte om det var sant. Efter att vi hade stått där ett tag drog vi till vallen och värmde oss lite. Och vem är det som kommer in genom dörren jo det är min lärare som jag tyckte att jag så som sprang. Hon sprang stora lidingöloppet som var idag på 3 mil. Hennes chip funkade inte så hon fick ingen tid men hon vet på ett ungefär vad hon sprang på.

Sedan körde kag hem jossan och när jag kom hem tog jag en tupplur. och nu så sitter jag här. Aja ska försöka lägga mig tidigt idag så jag orkar med imorn. Jag ska nämligen springa med min syster och kusin först och det springer knatteloppet så det blir en liten uppvärmning. Jag har liksom världens träningvärk i mina ben så det blir nog en bra uppvärmning.
Aja jag har inte mått så bra den senaste tiden vet ej varför men jag har ungefär kännt såhär i ca 3-4 månader. Livet var så mycket bättre inna vet inte vad som har hänt. Jag vet nog en tanke. Men ja

Aja ska se om jag kan ladda ner lite musik tills imorn och sedan ska jag nog sova så ha det gött.
Jag just nu

Lunch

Just ni sitter jag i cafeterian i skolan och väntar på en kompis som är på leketion. Jag har bara två lektioner idag. Jag har haft pedagogisk ledarskap nu i närstan 2 timmar lite segt men kul. Fick nyss veta avv vi ska ha praktik i tre veckor och de veckorna är efter sportlovet. Så deet blir som 1 månads lov:).

Aja nu kom min kompis så vi ska äta nu men kan blogga mera sen. Har bara matte kvar nu på dagen :D

Tidig

Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan fast jag börjar om 1 timme. Men jag var lite osäker om jag skulle hinna då så jag tog en tidigare buss. Aja idag har jag bara två vanliga lektioner och sen så har jag bara idrott. Idag är det veckans längsta dag och då slutar jag kl 4. Det är igentligen inte så sent tycker jag. Aja
Sen ska jag nog till gymet för det var jag inte igår för då var jag i stan med mamma. Så det blir gymet idag.

Aja ska njuta av buss resan och tågresan nu


Vilken dag

Idag efter skolan åkte jag, Maryam, Sagal och Steffi till vällingby. Jag och maryam skulle till veddesta centrum där maryam skulle ta ett hål i örat. Sagal sa att det skulle ta ca 30 min att åka dit men istället tog det lite mer än 1 timme. Sagal satte oss på en himlans omväg men jag och maryam mäkte inte det fören vi satt på bussen och den skulle vi stta i 30 min. Lite segt men jag och maryam hade det kul

Aja sedan så träffade jag mamma i stan vi gick mest bara runt och kollade lite i affärer men det var kul. Nu sitter jag med mamma och kolla på Beck. Sedan så ska jag lägga mig är ganska trött.

Ni får ha det så bra

Gamal bild men hittade ingen annan

Matte

Nu sitter jag på min sista lektion. Sedan bär det av hem till gymet sedan så ska jag kolla när mitt lag ska spela match igen.
Aja vi börjar nu ska sen om jag kan göra ett längre inlägg den. Ha det bra


Gym

Har varit hemma nu ett tag. Dagens skoldag var ganska chill. Det började med att vi hade en håltimme från 08:30-10:40 så det var en ganska lång håltimme men vi satt och kollade på familygay.

Aja nu så väntar jag bara till min mobil ska ladda lite och sedan så tänkte jag ta bussen till gymet. Tror att jag lämnar moppen hemma idag det är ganska kalt att åka nu. Aja efter gymet så tänlte jag plugga lite och sedan får vi se vad som händer ;)

Helt slut

HEJ kom nydligen hem efter att ha varit och ätit middag och mormor. Vi åt det som jag tycker är jättegott. Det var kyckling med ris och lite andra saker. Imorn så blir det fotbollsskola och sedan så ska jag kolla när mitt lag har match. Tror att det inte kommer gå så bra men aja det får göra sitt bästa. Jag hoppas att jag får min remis till en otorped snart orkar inte gå runt med att ha ont i foten hela tiden.

Men vad ska man göra det är bara att vänta det är inget man kan göra åt aja. Jag är helt slut i hela kroppen idag vet ej varför men det har varit en sån dag idag som man bara vill vara hemma och chilla. Men ändå så har jag sovit 3 timmar efter att jag hade varit ute och dömt matcher och ändå så är jag trött

aja tänkte lägga mig ganska tidigt dag så ha det så bra. http://www.nattstad.se/pamen

Domare

Nu sitter jag hemm och inte gör något. KOm nydligen hem efter att ha dömt lite matcher ute. Vad som händer nu det är en bra fråga. Men jag kanske drar till stan om jag orkar och kollar lite på väskor. Men jag är så himla trött och så ska man upp ganska tidigt imorn med för då är det fotbollskola och sedan är det match. eller mitt lag ska spela och jag ska bara kolla på.

Aja ska se vad som händer men ska kanske ta en tupp lur :P Så ha det gött så länge.

Prov

ust nu sitter jag och väntar tills jag börjar och ska gör mitt matteprov som jag har väntat på i 2 veckor. Skulle igentligen göra det i sam men helena (läraren) hade typ glömt bort mig. Så nu har jag haft lunch på ca 2 timmar. Jag och saina drog till gallerian och åkte lite linbanna :P

Aja efter skolan ska jag nog dra en snabbis till stan och kolla om jag hittar en vänska och sedan ska jag träna. Igår somnade jag kl 6 på kvällen och var trött så idag ska jag se om jag kan var uppe längre.

Aja ska vara lite social nu men ha det gött

Redo

Nu är jag reda för att gå till sjukhuet tror inte att det kommer bli något allvarligt av det. Och det hopps jag. Mamma är och lämnar min syster i skola så vi ska dra när hon kommer hem och det är om ca 15 min :P. allt kommer gå bra inget allvartligt kommer hända. Kommer gå kvar på mina ben. Hoppas jag :p inga kryckor eller något hoppas jag för om det skulle händ så är mn tvungen att planera om allt t.ex. tiden till skolan. Det kommer du ta då helftenn så långsamt typ aja men det är en sak som jag vill slippa och det trpr jag att jag kommer göra.

Aja ska göra mig klar så jag kan gå när mamma kommer för nu sitter jag bara i pyamans och efter sjukhuset ska jag till skolan och börja min i min nya klass det ska bli ass kul men kommer ju sakna min gamla klass. men man går ju i samma skola så vi kommer ju ses.

mig just nu måste fixa mig i ordning så för såhär kan man inte gå


oj oj

Skit vilken kväll. Kom nydligen hem från maryam efter en helt galen kväll. Ni ska bara vet vad vi snackade om haha.

Aja det var en helt galen kväll tror jag dog av garv. Imorn blir det sjukhuset en sak jag vill slippa är gips annars går allt annat bra men vi får se men det är vad jag hoppas. Ska knyta mig nu men ska se om jag kan göra något inlägg imorn efter att jag har varit på sjukhuset så kan ni få veta hur läget ligger till

nattinatti

Kärlek till alla puss på er

Sjukhuset igen

morn bär det av till sjukhuset igen. Vi ska till röngern imorn så då får vi se vad dem säger. Jag blir irriterad om det säger att det är en inflamation igen för förra gången så fick jag äta inprem i 1 månad kanske men det visade sig att det bara blev värre och då skickade de mig till magnetrögnern på ett annat sjukhus och då kom det fram till att jag hade en skricka i fjärde benet i 4 plus en stressymtom. Då var jag tvungen att vila i 1 månad så när jag gick i skolans trappor så brakade foten ihop igen :(. Det blev värre än vad det var första gången Men hoppas det inte är något alvarligt. Men måste säker vara bort minst 1 månad till. Skit jag pallar inte vara borta så länge från fotbollen men saken är att jat saknar det inte lika mycket som jag gjorde första veckan. Men det är klart när man är och kolla på när mitt lag har träning så vill man själv spela. Det känns som jag har tappat ganska mycket nu när jag har varit borta lite mer än 1 månad. Jag har fått massor av sms om att det vill ha mig tillbaka att det behöver mig i laget och det är bara kul att höra men lite jobbigt när man inte kan komma tillbaka på ett tag.

Aja men vi får se vad läkaren säger imorn
http//:www.nattstad.se/pamen

Hem åt

Just nu sitter jag i lidingösjukhus med maryam och Simon. Vi har varit på Willys och sedan tror vi till sjukhuset och chillar. Sen kanske jag och maryam ska till fiskaren om han inte ska träffa en annan kompis. Fiskaren har varit och fiskat hela helgen.
Aja vi sitter och lyssnar på någon sjuk låt som man blir helt störd av :P aja ska se vad som händer nu men ha det gött

Läste detta i Metro för en vecka sedan kanske. Hon har gjort sitt sista debut nu


sjukhus

På morgonen bar det av till sjukhuset. Var där ganska tidigt så jag skulle slippa vänta så länge och vilken tur jag har, jag fick nummer i hos min läkare. Läkaren sa att vi skulle komma tillbaka på måndag och sedan så får vi se vad som händer.

efter det drog jag till skolan och hade min sista dag med min klass. Det ska bli skönt att byta men jag kommer ändå sakna min klass. Aja men det bli nog bra lika bra i min nya.

Jag kom nydligen hem efter att ha varit med maryam. Gud vad vi hade det kul. Ni anar inte hur mycket vi skrattade och allt. Imorn blir det dömning och sedan får vi se vad som händer kanske chillar lite pga min fot och på söndag är det fotbollsskolan. Ska bli ganska chill. Juste här om dagen fick jag brev om konfa ledare så det ska jag vara under läsåret och sedan kommer jag dra iväg på sommarläger troligen

Ska sova snart så ha det gött

vet att det inte kommer någon bild men har lite dåligt med det just nu och vill inte ta en så som jag ser ut nu
www.nattstad.se/pamen

hmm

idag så var jag gaska osmart jag gjorde illa min fot igen. testade att spela lite fotboll på idrotten efter att inte ha spelat i 1 månad men det värkar inte vara så bra foten bara brast av.

Så imorn ska man till sjukhuset och så får vi se vad som händer. Hoppas det kommer på någon bra lösning men jag orkar inte vara bort flera månader till. Det går inte :(.

Aja ska snart krypa ner i sägen för ska ju upp tidigt imorn så ni får ha det gött
 
www.nattstad.se/pamen

Natur

Sitter just nu skolan och har naturvetenskap. Det är en ganska chill vi sitter bara och skriver en uppstats om biologisk mångfald. Snart ska vi ändå dra på lunch och sedan så ska vi ha idrott i zinken och sen slutar vi ganska chill.

Aja igår så chillade jag hemma och kollade lite på film och sedan försökte jag komma i säng tidig så jag pallar gå upp på mornarna. det skänns som det har blivit jobbige att gå utt nu på mornarna men det får man väll vänja sig vid.

Aja ska se om jag kan gå från lektionen men ha det gött

-

Nu sitter jag hemma efter en skit chill dag. Vi hade bara en lektion sedan när jag var på väg hem runt halv 12 ringer min kompis och säger att jag hade språk men på mitt schema stod det att jag skulle ha innan lunch men det skulle jag inte. Jag gick till och med till rektorn och han sa att hon kanske är i de och de klassrummet så jag och en till drog till dem klassrummen men hon var inte här. Det stod på vår schoolsoft att man skulle följa sitt schema och det gjorde jag. Men det var tydligen fel. Men som tur va skulle jag inte få frånvaro från den lektionen.

Efter skolan drog jag hem och sov kanske i 2 timma det var så himla skönt ska jag säga. Nu när jag har varit vaken ett tag så har jag gjort lite matte så jag kanske kan göra provet imorn så slipper jag komma på flera mattelektioner nästa vecka :P.
Aja snart kanske jag ska träffa en kompis men vi får se personen är så seg på att svara på sms men det är jag van vid :P

hptt://www.nattstad.se/pamen

Fotbollenssdag

Idag ska jag nog senare idag när jag kan dra till Lidingövallen och kolla när alla småbarn spelar fotboll. Jag jobbade med många av dem s å det ska bli kul att se dem spela

Igår var jag med maryam och vi drog till sven och kollade på en skräckfilm som jag redan hade sätt som inte alls var läskig. Sen s¨blev jag så trött mot slutet så jag tror jag råkade somna i svens sen i 10 min men maryam väckte mig men jag hörde allt som dem sa så jag kunde svara på en fråga när maryam väckte mig

Sen kanske jag drar och kollar¨på när sven har match i hösätra om jag orkar. Juste igår inna jag var med Maryam så var jag först med Alexandra så vi drog till käppala och träffade micke Alex och kasper. Det skulle drick så jag att bara och kolla på. Jag är fett glad att jag kan stå emot den. Sedan dror vi till brevik för att träffa camellia innan hon skulle hjälpa sin pappa som hade ont i ryggen. Sen kom greta och hennes kille och sebbe + arian så vi drog sedan till gåshaga bakom bajsvärket där och chillade sedan drog jag och alexandra hem. Tiden gick fort med det ganske gör det när man har ganska skull.

Fel

Kom nyss hem efter en ganska knasad kväll på nova. Allt började bra men sedan spårade det ut fårga mig inte hur. Jag vet inte hur det hände men jag sa åt dem men det verkade inte lyssna. Men jag hoppas att dem som blev irriterade mot oss förlåter mig för jag försökte göra något men det gick inte så bra.

På nova träffade jag ganska många som vanligt så visste jag inte vad jag och alexandra skulle göra förren jag kom dit jag frågade varför men då sa hon att alla var där så hon tvingade med mig. Men det helt okej först kollade ni på Nania men sedan spelade jag lite fotboll och bandy med Nisse som jag var på lägret som jag jobbade på. Han har nämligen daunsymdrom eller hur det nu stavas så han är jätte snäll och allt :).

Aja ska försöka krypa ner i sängen nu. Ska ha min första språk lektion imorn. Jag läste nämligen inget språk på högstadiet så nu gäller det. Jag ska börja läsa spanska så det blir nog ganska lätt hoppas jag. Ha det gött alla

jag just nu
 

6 September


Nu sitter jag hemma efter att ha sprungit på idrotten i ca 30 min. Vi gjorde det för att se hur vi låg till i vår kondition. Snart ska jag gå och träffa alexandra men vad vi ska göra det är en bra frpga men vi får väll se. Igår var jag på en gård med alexandra och några andra.

Aja ska duscha lite snabbt och byta om efter idrotten nu så ha det gött. imorn ska jag fika lite med bella och hennes kompis och i helgen ska jag kanske träffa sven om vi inte har något speciellt för oss :p

:(

Kom nydligen hem från att varit ute med kompisar. Först visste vi inte vad vi skulle göra men sedan så drog vi till gården och chillade. Det blev ganska knas där men aja. Allt bara gick fel :(
Där var zacke och hans nya tjej plus arthur och typ 2 till med dem. det var väldigt jobbigt att träffa zacke för han trodde att jag kom dit för att reta han med det gjorde jag inte :( men vad ska man göra du är allt pajat också

Innan jag drog iväg så gick jag till gymet och tränade lite och sedan hämtade jag amanda i skolan eller rättare sagt jag var tvungen att åka hem först och hämta en hjälm till henne för jag träffade henne och mamma vid skolan men vad gör man inte för sin syrra :P.

Ska se om man kan gå och lägga sig efter allt som har hänt idag :(

Förlåt att jag skriver detta men vill bara dö just nu allt är ändå förstört :( men livet går vidare och hoppas det går bättre

Sista lektionen

nus sitter jag med maryam och sagal på golvet och väntar till vi börjar vår sista lektion idag. Vi har nydligen varit och ätit på världen skumaste matställe ever. Bara för man lyfter sin tarik tror dem att man är klar. Skit och om det hade några plattser kvar så säger dem till eleverna vi har inte plats för er ni får ta med fast det finns platser.
Aja snart ska vi börja så ska chilla lite innan vi börjar så ha det gött

Vilken kväll

har nydligen kommit hem efter hen helspekat kväll med maryam och sven. Vi kollade på en skräckfilm som maryam tycket var lite läskig men det var inte alls det Zacke du vet vad jag menar om jag säger att jag satt och garva :P.

Haha jag och maryam rev seröst ner hela hans rum hahah. Vi hade det asrolig tror sven hade det oxå eller man hoppas det :P Aja snart ska jag försöka krypa ner i sängen och sova lite är faktigst ganska trött efter denna dag. Vi fick höra i skolan att vi ska få nytt schema på torsdag för att vi ska börja läsa språk nu så vi kommer sluta runt 16:20 på tisdagar det suger ska jag säga er men vad ska man göra :p Det är bara något man får leva med.

Imorn blir det träning på gymet ska jag säga er har inte varit på gymet idag mår ganska bra ändå men har lite ångest men vad ska man göra liksom. Aja ni får ha det så bra ;)

Knas

NU sitter jag hemma hos maryam. Vi poppar musik så det inte är sant så tar vi knasiga bilder och allt. Senare vi 7 tiden ska vi till sven och kolla på någon skräkfilm för att skräma livet av maryam :P. Haha har igentligen inte så mycket att säga. Men kan lägga lite knasiga bilder som vi tog
 
 
 
 
 
 
 

Samhälle

Nu sitter jag med maryam oh chillar medans alla andra är ute och tar en rast. Vi ska få nytt schema så vi kommer att lsuta 16:20 typ varje tisdag. Ganska segt men vad ska man göra men kan inte göra något åt det det är bara tacka och ta emot. Snart har vi lunch så då ska jag och maryam dra till subway och äta vi ska göra det hela veckan egentligen vet jag inte om jag kommer att klara det men i får se. Det är ju gott det skulle ju vara en annan ska omd et var donken eller något för det klarar jag knappt en gång.

Aja nu börjar vi snart så ha dett gött.

Underbara saker i mitt liv

Besök min andra blogg då hinner inte skriva ett till här ska dra till skolan
www.nattstad.se/pamen
där hittar ni den

Damlaget

Nu sitter jag hemma i soffan och lyssnar på musik. Jag har nämligen varit och kollat på min träning. Vi har bestämmt att vi ska träna med damlaget nu hela september ut för vi är så få på träningarna, det är ganska chill men egentligen vill jag inte det men jag och mickan från min fotboll ska snacka med tränarna på torsdag. Det sa om man inte vill träna med dam skulle det träna med ett annat lag som typ 97 sa han men där är man ju bättre än alla och man får knappt någon träning då.

Aja vi får se hur det blir. Snart ska jag krypa ner sängen. Imorn efter skolan ska jag kanske träffa en kompis men det får vi se. Aja ni får ha det så bra puss på er ;)


Inte världens finaste bild men aja

Gym

NU har jag nydligen kommit hem efter att ha hämtat amanda och sedan åkt och tankat. Snart så ska jag ta en tur till gymet och träna lite och sen ska jag kolla lite när mitt lag har träning.

Har ätit bara en halv macka (15cm) på subway men blev hur mätt som helst. Så jag har inte varit ungrig sen dess så det är ganska skönt. Aja ska göra mig klar för att bege mig till gymet Ha det gött
 
http://www.nattstad.se/Pamen

Subway

Nu sitter jag på subway med maryam och dorcas. Tror nästan att jag aldri har varit såhär mätt som jag blev just ju. Känner att jag måste träna just nu och inte senare för då är det försent. Jag jag är lite en träningsnarkoman. Utan att träna så mår jag inte bra. Så lätt är det att bara förstå.
Efter skolan ska jag dra till gymet och sedan ska jag kolla på lin träning om jag pallar
Aja ska vara lite social nu ha det gött


Soft

Just nu sitter jag hemma efter att ha varit hos sven med maryam . Vi skulle kolla på en skräkfilm men då ringde maryams mamma och sa att hon skulle hem så då körde jag hem henne och jag var ändå ganska trött har bara sovit ca 30 min högst inatt. '´
Innan vi kollade på film så drog vi tre till ica och maryam terade mig på massor av olika sätt.
Aja ska se vad som händer nu kommer ändå inte kunna sova på ett tag.
Juste jag träffade bara zacke en stund idag vi snackade bara innan han skulle iväg på match. sedan mötte jag och maryam han igen när vi tog en moppe tur till käppala för att lämna en sak till en kompis. Aja läs gärna min andra blogg också www.nattstad.se/pamen

Ny blogg

Jag har nu en ny blogg som jag hoppas ni kommer läsa men jag måste fixa den och allt men det kommer ta lite tid.
Men kommer ha kvar denna så kanske bloggar någon gång här.
Min nya http://www.nattstad.se/pamen

Seg

Just nu sitter jag hemma och är fett trött fast kl bara är 8. Vill hitta på något men vet inte vad jag orkar att göra.
Idag har jag stått ute i regnet och dömt två matcher det var ganska segt men vad ska man göra lätta pengar att tjäna säger jag bara. Sedan drog jag och träffade en kompis. Vi gjorde inte så mycket vi satt mest och snackade. När jag väl kom hem så blev dagen allt jobbigar så jag tog en tupplur. Det ska jag säga er att de var ganska skönt men att man blev så trött när man vaknade.
Aja ska se om jag få ut någon kompis.

Knasig familj

Knas kväll

NU sitter jag hemma och lyssnar lite på musik efter en asskul kväll med maryam. Vi gjorde skit mycket vi ska inte behöva gå in på detaljer.
Imorn kl 9 så är det dags för dömning det är ganska chill sedan vet jag inte vad jag ska gör. ska nog dra till gymet ett sund sedan får vi se vad som händer.
Ha ska chatta klart med minna vänner nu så sen ska jagg sova

Knasiga vänner :P

RSS 2.0