Fredag

Just nu har jag nyss ätit klart i skolan. Vi drog till ica och gjorde en egen sallad så nu har vi ätit upp den. Ska säga er att det var hur mäktigt om helst.
Snart börjar vår sista lektion och sen är det helt. fan vad skönt det ska bli.
Igår så träffade jag Sven en stund innan han drog till stan och skulle snacka med sitt ex som han hade gjort slut med dagen innan. Sedan så drog jag med maryam och körde en moppe tur sedan bar det av till min träning som jag kollade på.
Ikväll ska jag till maryam på tjej middag och troligen sova över om min mamma inte har några planer för imorn

-

Sitter nu efter en 20 min lång lektion. Så vår nästa lektion börjar om en timme. Lite segt men ändå ganska skönt.
Nästa lektion kommer nog bli samma sak och sedan så har vi lunch och efter lunch har jag bara en lektion och sedan slutar jag. Då ska jag skynda mig hem till gymet och sedans så ska jag träffa en kompis och kanske ska kolla på min kompis match men jag får se.

Moppe tur

Snart är denna dag slut. idag har jag inte gjort så mycket jag har varit i skolan och det var ganska chill vi slutade tidigare på alla lektioner så jag slutade 30 min tidigare idag så det var softl.
Efter skolan drog jag in till stan och kollade efter fodral till datorn och som tur hittade jag ett helt okej fodral.
Efter det tog jag och maryam en moppe tur i ett villområde så maryam fick köra runt mig :) Sen drog jag till min träning och kollade lite. Jag fick röra en boll som jag inte har gjort på ca 1-2 veckor :).
Aja snart ska jag börja krypa ner i sängen och sova så ni får ha det så gött

MacBook Air

Idag slutade jag skolan med en MacBook Air i handen. Det är aldrig fel ska jag säga er.
Efter skolan så drog jag och Dorcas från min klass och kollade på fodral till datorn men vi hittade inget så både hon och jag ska kolla på några i närheten där vi bor så får vi se vad det blir för något.
Nu ligger jag i sänge och ska sova. Imorn börjar skolan 08:30 så det är ganska chill men ha det gött

Fotbollskolan

Idag drog fotbollsskolan igång igen lite segt men det är helt okej.
Grupperna var ändrade lite men jag hade många ungar som jag hade förra terminen.
Igår passade jag två ungar som hette Axel och Hedvig. Det var fett snälla och jag behövde iinte göra så mycket så det var 500 på typ inget.
Aja men sedan kom jag hem halv 1 och var jätte trött så jag la mig direkt för att orka upp.
snart ska jag iväg och träffa Jossan :D vi har ganska mycket att snacka om så vi ska tagga in till stan och ta en fika :).

Aja ska göra mig klar och åka snart så ha det gött


Barnvakt

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfars grannar och passar deras barnbarn. Det ska jag inte göra så länge till men det är ganska chill
Imorn ska jag ara på fotbollsskolan och börja träna små ungarna igen. Det kommer bli ganska chill och sedan ska jag träffa Jossan som inte har träffat på flera dagar.

Idag har jag först att och kollat på när mitt lag har spelat match det gick dock inte så bra men jag bryr mig inte så mycket :P sedan träffade jag Ani och maryam. Ani och jag tog en sväng till bensinmacken och tankade lite sedan så fick maryam köra lite av min moppe så det var nice.
Aja ha det gått
Popcorn men barnen jag passar

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2303494/images/2012/pic_50391a25ddf2b320cf005757.jpg" class="image">


Möte

Idag ska jag på möte i skolan i 20 min. Ska säga er attd et är ganska segt när man böjar 1 så ska man till skolan på ett möte men vad ska man göra :P. Jag ska snart åka till liljeholmen och träffa maryam. Vi ska äta lunch tillsammans innan mitt möte.
I min skola äter vi lunch i liljeholmens galleria så vi får matkort och äta lite vad vi vill där så det är hur chill som helst.

lite biler som jag tog för ett tag sen puuss

3 dagen

Nu har det gått tre dagar i skolan och vi har gjort ganska roliga saker idag vi gjorde ganska många lekar för att lära känna alla. Nu sitter jag hemma och har nyss nattat Amanda.
Imorn har vi bara bara ett samtal men en av våra mentorer sen slutar vi sp det tar ca 20 min. Jag börjar 1 och slutar runt 20 över så då ska jag troligen träffa zacke :)
Ska kolla lite på tv nu och sedan sova. Är ganska trött.


Andra dagen

Nu sitter jag på tåget på väg till stan. Ska vänta på maryam madina och Frida eller den som slutar först.
Idag gjorde vi ute så mycket vi gjorde en uppsats och sen åt vi lunch och avslutade med en störd tipspromenad.
Sen när jag kommer hem blir det en sväng till gymet och på sen blir det väll bara chill

Ha det gött


Skola

Nu sitter jag i soffan och är lite nervös inför skolan imorn men det kommer säkert gå bra. Måste inte upp så tidigt fast jag ska till liljeholmen. Måste upp som vanligt halv 8.
Jag kom nyligen hem efter en träning men jag har ju inte tränat på grund av min fot men körde lite mage. Aja ska fixa mig i ordning för att sova så ha det gött
Lite rolig bild


Ingen fotboll

Fick nyss höra att jag inte får spela fotboll på 1 månad :( tack vare min fot har en spricka i fjärde benet och stress symtom. Jävla fot säger jag. Aja vad ska man göra om det inte går över under den tiden så kanske jag måste opereras :(
Snart ska jag åka in till stan med mormor. Fan nu är jag inte glad :(
Aja tja då min syrras tårta

Pappa

Just nu sitter jag hemma hos mormor och träffar min pappa och syrra. Det är ganska tråkigt för pappa och min morfar bara snackar.
Igår så var jag ute en stund och chillade och sa hej då till Camilla som har flyttat.
Senare idag ska jag spela fotbollsmatch mot AIK tror inte att det kommer gå så bra men Aja vad ska man göra.
Aja ska se om man kan bli lite social här eller om man kan få snacka lite utan att det ska prata om ekonomi


Jobbet slut

Igår jobbade jag min sista dag på jobbet. DEt är ganska skönt men nu så börjar skolan. Men jag börjar på tisdag medan alla andra börjar på måndag så det kanske blir en sov dag för mig då :P
Idag trr jag att jag ska passa min syster men jag vet intevad vi ska göra hon gnäller bara på att vi ska åka och bada så det kanske det som händer idag.
Nu när skolan börjar kommer jag snakna alla mina gamla vänner jättemycket vet ej hur jag kommer klara mig.
Hoppas att man får se er igen :)
Har varit ganska dålig på att göra inläggen men jag ska försöka skärpa mig med det så att det åtminstonde kommer in ett inlägg varje dag.
Aja ha dett gött

Trött

Just nu sitter jag hemma hos mormor och väntar på att vi ska äta. Jag är jätte trött efter en lång träningsdag på bosön.
Imorn blir det jobb för mig på breviksplan med små ungar. Det kommer nog bli ganska chill och så ska jag försöka dra till gymet med Mickan någon gång nästa vecka.
Sen börjar skolan blä


Bosön

Just nu sitter jag på bosön och har träningsdag.Efter vi hade ätit så kom det en skur så vi sitter och väntar till det slutar så vi kanske ska träna nu ha det gött

Segt

Just nu känns det som om tiden bara står stilla. Det händer inget speciellt just nu. det senaste dgarna har jag bara passat amanda och vi gjorte igentligen inget. Jag satt bara hemma och kollade på film sedan så drog jag och amanda ut ch spelade fotboll och sedan drog jag till min egna träning.
Träningen var ganska seg för vi gjorde absolut inget det var typ meningslöst. Aja idag ska jag oxå passa amanda men nu är det från kl 12 men har ingen aning om vad vi kan göra.
Ska kolla vidare på min serie så ha det gött.

Fotboll

Idag blir det dags för fotboll igen. Far inte spelat fotboll på jättelänge. men en sak som är ganska segt är arr jag är ganska förskyld så jag vet inte om jag ska träna men jag kommer ombytt så får vi se vad jag gör kanske blir att jag går in i gymet och kör lite. Snart ska jag åka till käppala och hämta mikkan och sedan ska vi dra till träning :D.
Idag har jag träffat jossan ;D det var jätte länge sen vi sågs vi hade så mycket roligt att prata om :D vi måste bara ses igen.
Aja ska chilla lite nu innan träningen börjar så ha det gött

Moppe koll

Snart ska jag dra iväg och kolla på en moppe som jag troligen ska köpa :D. fan vad jag har längtat :D det senaste dagarna har jag varit på båtur med mamma vi hade det trevlig och dagarna efter har jag inte gjort så mycket utan jag har bara träffat zacke och tränat men idag är det sista dagen jag träffar zacke innan harn äker till Märsta :( kommer sakna han.
Aja min mobil grånglar sig också så det är skit jobbigt så nu föröker jag återställa den så den blir fabriksny aja ska tagga had et gött

RSS 2.0