Malta

Då ha man varit på Malta i en dag.
Igår när vi kom så fick vi våra rum och fick packa upp lite innan vi Fick fri lek typ. Det fick vi i ca 4 timmar så jag och tjejerna gick ner till Polen och solade. Sedan åt vi mat och sen tog vi en vandring för att se vart allt ligger sedan somnade vi. När vi vaknade imorse så gick vi iväg till skolan. Vi har skola bara på förmiddagen och dem är 2 X 40. Efter skolan drog vi hem och nu så ligger vi vid Polen igen. Vi har nämligen bara skola på förmiddagen och aktiviteter på eftermiddagen men nästa vecka är det tvärtom. Solen skiner och det kanske är runt 25-30 grader så jävla skönt. Men kl 6 typ ska vi samlas för att äta så ska passa på att sola nu så ha det gött. Saknar er massor där hemma.
Några bilder


Bada

Då har jag vara två hela dagar kvar innan jag åker ner till Malta om man tar bort denna dag. Just nu är jag nere vid kottla sjön och badar/solar med min familj innan vi ska till min morfars bror som fyller år.

Igår på kvällen drog jag förbi Nova för att se när min kompis uppträde sedan drog jah till torsviks berget för att sista lite för mig själv innan jag drog hem. Men nu ska jag ner och ta ett dopp med syrran. Är skit varm just nu


Bad

Ska du och ta mitt första bad idag innan jag åker till malta :D. Fan det ska bllir så skönt, Idag har jag fått en bräna ska lägga upp en bild så får ni se. Men jag har egentligen inte gjort så mycket idag.
Så ska bli taggad att bada. Jo jag har ju tränat och det var tungt. Har nydligen också vara hos mormor och ätit en mycket god och trevlig middag. Men ska göra mig klar nu för att gå ut så ha det gött

Dålig dålig

Tror aldrig jag har varit såhär dålig på att skriva. Men har praktik och jag har verkligen inte den orken att skriva just nu

Nu är jag på väg till tandläkaren och har bars två praktik dagar kvar. Imorn och på måndag så jävla skönt. För exakt om en vecks har jag landat i Malta. Är så taggad.
Min helg har varit så att jag började helgen med en liten tjej fest för mig. För jag är inte hemma på min födelsedag. Vi drog iväg och åt lite pizza och bowlade. Det var lyckad. Sedan på lördagen spelade jag en match och fick en riktig hård smäll :( men tog smärtan och spelade kvar. Sedan avslutade jag helgen med att först träna barn och sedan gav jag mig in till Östermalm för att springa mini marathon sista gången. Fan det var så jävla varmt. Kändes som man sprang i ett annat land. Det var 28 grader. Aja men nu ska jag sätta mig på moppen och åka till tandläkaren och sedan ska jah vänta på att jahaja träns och imorn blir det bio på kvällen med världens bästa människa på jorden.

Men ha det gött. En bild från söndags


RSS 2.0