Mycket

Nu det sista dagarna har jag haft ganska mycket och göra. Mycket i skolan och mycket jobb. Så jag har inte haft så mycket tid att skriva. Men nu sitter jag hemma efter att ha stått i solen i tre timmar och dömt matcher. I natt som min älskade zacke hos mig. Han har inte gjort det på över en månad.
Aja nu måste jag fortsätta att plugg så ha det gött


Chill

NU  sitter jag hemma och har haft en ganska lugn tränin. KOmmer troligrn bli match imorn men det är inte säkert men man hoppas alltid på det.
Aja nu sitter jag och kollar på tv men ska snart bädda ner mig i sängen :P
Imorn fyller Mickan år :D <3 Älskar dig
Aja ha det så gött


-

Imorn skippar man sin sovmorgon för att man missade ett prov när man var sjuk men det kommer säkert gå bra.
Aja nu sitter jag i sängen och ska snart sova. Har nyss sagt hejdå till zacke som jag sendan kommet träffa på fredag.
Aja ska sova nu så ha det gött

Syrran min

Sol

Hittills har jag suttit i solen och har pluggat samtidigt så det var jävligt chill. Så en liten bränna har man fått. Snart ska jag ut igen och sätta mig och plugga all j..la läxa som man har.
Men sen ska jag kanske dra och träna med det får vi se hur det blir med det.
Aja ska ut och sätta mig i solen nu så ha det gött.


Italiensk glass :D

Ledig

Imorn blir det ingen skola för helene :) Hela skolan har det fett skönt.
Imorn blir det plugg hela dagen. Har liksom 7 prov och en uppsats som man ska göra innan skolan är slut. Det är så jävla segt. Men det är sånt man får tåla när skolan börjar ta slut.
Idag efter skolan tog jag en sol stund med läxor :) Sedan bar det av till träningen. Vara bara 6 på träningen så det blev en ganska lugn träning.
Efter träningen så kom zacke till mig :) Som jag har saknat så mycket.
Aja ska sova nu. Ha det gött

Ganska brun var man förra året

Prov

Nuoch fram till sommarlovet har jag drygt 7 prov och någon inlämnings uppgift. Fan vad segt och jobbigt säger jag bara.
Aja det senaste dagarna har jag pluggat allt som jag måste kunna innför alla prov. Det har varit fett jobbigt men det är sånt man får tåla dagarna innan skolavslutningen.
Aja nu ligger jag i sängen efter en ganska jobbig träning men ändå lugn. Så jag ska stänga av datorn och sova. Imorn ska jag till skolan tidigar och gå på möte som lärarna har och det vill ha två elever från klassen och det ska säga vad det tycker med mera.
Aja ha det gött¨


Skola

Imorn bär det av till skola igen. Fan har inte varit i skolan på en hel vecka :P. Det har endå varit skönt men jobbigt med alla läxor som man har missat.
Aja idag har jag haft fotbollsskolan. det har varit ganska jobbit med grupperna men det var ganska chill men man blir ganska trött av det men det är sånt man får leva med men det är värt det när de gäller pengar. Men kan ej vara med nästa vecka för då ska jag döma ganska många matcher så den helgen tjänar jag ca 800 spän så det är fett soft.
Aja nyss har jag varit uppe hos mormor och grillat lite så det är ganka chill så ha det gött

Sommaren 2011

Match

Idag blev det match igen med laget efter att inte tränat på en vecka för att man har varit sjuk. Men jag stod tok i mål och inte gjorde så mycket. Igentrligen tycker jag inte att det är så kul att stå i mål man står liksom där i 2x45 min.
Aja det gick dock inte så bra men det gör inget för mig :P Själlv har man inte stått i mål på typ snart ett år men det gick ganska bra ändå tycker jag.
Aja nu chillar jag lite så ha det gött.

En bild från mitt gamla lag i Italien


Frisk

Nu är man typ frisk :). Men måste ändå ta det lugnt ingen träning för lilla mig :(. Men jag ställde upp och stå målis på våran match i helgen.
Idag har jag pluggat allt som jag har missat så allt är klart nu :).
Imorn ska jag bara dega och ta det lugnt. Så det är ganska chill.
Jag vill träffa min saknade zacke men han kan inte eller ja :(. Fasiken.
För en stund sedan så var jag och syrran ute och cyklade lite så vi drog till Kottla-sjön och vad är det man ser där några som badar på andra sidan :P.
Aja ska lägga syrran nu så ha det gött

Snart ett år sedan

-

Nu sitter jag hemma och ska snart gå till skolan och frga vad jag har missat och vad jag ska göra till nästa vecka. Efter det ska jag bara se om syster kan ta ett syntest annars ska vi åka och göra det på trafikskolan.
Efter det är det bara hem som gäller och vila så jag blir frisk någon gång.
Aja ska göra mig klar så jag hinner innan svenska läraren ska iväg.
Ha det så gött

Bättre

Nu ligger jag i sängen och mår mycket bättre om man jämför med igår. Igår var jag helt död och orkade inte göra något inte ens gå upp ur sängen.
Gick till doktorn idag har nämligen varit sjuk i en vecka men som tur var det inget farligt. Det var bara ett virus som jag har så jag skulle bara ta det lite lugnt. Men så segt att jag inte kan träna nu på ett tag :(. Aja
Imorn blir det inte heller skola för min del så jag kommer inte ha någon skola på hela denna vecka för vi är ju lediga torsdag och fredag. Men jag måste till skolan och kolla vad jag har missat och hämta böcker så det ska jag gå och göra imorn i skolan.
Aja ha det så gött så länge.


Sjuk igen :(

Då ligger man hemma igen med feber och halsont :(
Det senaste dagarna har jag känt mig bra men tydligen inte.
Igår spelade vi match och troligen var det det som gjorde att jag blev sjuk igen.
I fredags träffade jag min saknade zacke som äntligen har kommit hem :). Så jag var med han tills han var tvungen att åka hem. På lördagen så skulle jag döma en match som inte blev av och det hade inte sakt till så jag fårändå pengar för det. Men sedan så skulle jag döma en till match en den blev av. Efter det så träffade jag min älskade zacke igen :). Vi hade det väldigt mysit den dagen.
Söndagen så blev det dags för fotbollsskolan på morgon och typ nästan alla där var hostiga eller hesa. Efter det så blev det själv match som troligen gjorde att jag blev sjuk igen.
Aja nu ligger jag i sängen och kollar  på olika filmen. Det jobbigaste är att det gör jätte onte när jag går upp men det får man leva med.
Ha det så gött så länge

Me and Ani :P

Moppe :)

Idag efter skolan drog jag till mormor och morfar. Vi skulle åka iväg och kolla på moppe-kurs så det blir om ca 1 månad :). Det fan bara 4 platser när jag kom. Men sedan sa jag det till en kompis och hon åkte dit och bokade också så vi hamnade i samma grupp. Det som jag tyckte var lite skönt var att jag vill allt på en och samma vecka från måndag till torsdag :)
Aja imorn kommer min saknade Zacke heeeeem :D Fan vad jag har saknat han. Men vet bara fan inte hur jag ska kunna träffa han om han måste åka innan hans syrras kort går ut kl 5 :/.
Aja men det löser sig nog. Idag blev det helle ingen träning för jag är inte helt frisk så jag är hemma och tar det lugnt meda laget är ute nu i regnet och tränar :P haha.
Men jag hoppas att jag ska kunna spela matchen på söndag med det kan jag nog.
Ihelgen bilr det lite matcher som jag ska döma och på söndag bilr det först fotbollsskolan och sen ska man själv spela match.
Aja ska plugga lite mera nu så ha det gött.

Saknar dig Jossan. Vi måste ses snart :)

Hemma

Då är man hemma en till dag från skolan :( Denna där är en sån dag som man inte vill missa i skola det är så mycket vi gör på onsdagar.
Idag ska vi ha nationella muntligt i engelska men jag ska gå till skolan och göra det och sen ska jag hem. Jag ska troligen gå till skolan imorn.
Vi vet nog vad det var för fel på mig :( det var ingen rolig grej.
Aja nu ska jag försöka gör lite so och svenska.
Så ha det gött.

Sommar :)

Sjuk :(

Då ligger man hemma i sängen och är sjuk :(. Gick hem efter lunch idag i skolan. Har mått såhär i 3 dagar nu så vi vet inte vad det kan vara :(.
Så imorn blir jag hemma från skolan men jag kommer gå och göra nationella mutligt så vi har det gjort för vi skulle igentligen ha det i fredags men då var en som jag skulle vara med sjuk.
När jag kom hem från skolan så sov jag i 3 timmar som var ganska skönt men jag är fortfarande som jag var innan helt bort och trött och feber.
Aja ha det gött

Så glad ser jag inte ut nu :(

Chill

Idag har det varit en ganska chill dag. Jag och Ani plus några 8:or var på vallen idag när alla små barn tränade inför lidingö-OS.
Nu sitter jag hemma med lite huvudvärk:( och snart så bär det av till träning. Men det skulle bli en ganska chill träning för att vi hade match igår så. Jag blev idag inkallade av damlaget att spela match med dem imorn vilket man inte tackar nej till :P.
Då har man också blivit lite bränd i ansiktet så det är ganska soft. Imorn ska vi kanske dra och kolla på moppe-kurser så får vi se hur det blir med det annars så ska vi kollad de på onsdag :).
Aja ha det gött.

En bild som jag tog när jag fick ett par nya converse :)


Jobbig dag

Idag har det varit en ganska jobbig dag. Dels för att man kom hem sent igår efter bion med mamma. I morse var jag var jag på fotbollsskolan. Det var ganska chill men man hade två grupper och andra gruppen som jag hade var ganska jobbig. Jag var själv med 10 ungar för att Veronica skulle iväg och spela match men det gick bra.
Det är ett ganska kull sätt att kärna pengar på. Idag lämnade jag också in mina pengar som jag ska få för att jag dömer och det var lite mer än 2 tusen men det är fett chill.
Jaja efter detta så skulle man själv spela match. Var så otaggad som man kunde vara idag. Men det gick ändå helt okej. Gjorde ett snyggt mål i kryss på en frispak så vi fick 1 poäng så det var skönt. Så nu sitter jag hemma och är hur trött som helt.
Imorn ska jag och ani inte vara i skolan vi ska vara på vallen hela dagen. Vi ska vara funktionärer för eleverna som ska vara med på Lidingö-OS så det är ganska chill dag men lugn träning på kvällen.
Ha dett gött.

En bild som jag och syrran tog när vi sågs senast

Tre timme gym

Efter skolan så drog jag upp till mormor och morfar för att ordna lite till moppe kursen som jag ska gå någon gång.
Efter det så drog jag till gymmet och tränade lite innan jag skulle på ett pass där. Det är skönt att träna. Om jag inte gör någon form av träning får jag lite ångest. Jag vet egentligen inte vara. Aja så nu sitter jag hemma helt utmattad. Ska bara chilla framför tv ikväll.
Om en vecka kommer min älskade zacke hem :).
Ha de så gött

En bild från förra veckan

Bilder

Har inte kunnat ladda upp några nya bilder för att min syrra har alltid spelat på min andra dator. Alltså den jag skriver på nu. Man passar ju på när hon inte är hemma.
Snart bär det av till träning i detta finna väder. Idag hade vi det näst sista nationella prov idag. Fan vad skönt det ska bli när alla är klara. Det var inte så svårt som man trode.
Här kommer en bild bomb på det senaste veckorna


Bild från sälen


Sara och jag. Första dagen i skolan efter lov


Lite kluringar på no timmen


Första nyckelpigan förra helgen


Min andra syrra :)


Första sommar-värmen


Solade lite lätt på balkongen idag.

Majbras

Igår drog hela familjen och mammas kompisar och kollade på majbrasa. Det var gaska mysigt men det var mycket roligare förra året när man fick träffa sin älskling. Men jag träffade maryam med hennes kompisar och Felicia med hennes kompisar. Annars träffade man ingen annan man kände.
Nu är det bara 10 dagar kvar tills han komme hem. Det är ändå ganska mcyket med det kan gå fort.
Idag ska jag, Amanada, mormor och morfar dra till mammas jobb och äta lite. Sedan måste jag göra en teknik sak som jag ska bygg imorn i skolan.
Ni får ha det så gött

En bild från igår

RSS 2.0