Chill

Idag har varit en ganska chill dag. Vi slutade lite tidigare så då taggade jag till gymmet och var där i ca 2 timmar. Där sprang jag 5km och lite annat. Sedan när jag kom hem så blev det plugg. Inget kul med det gick bra. Nu sitter jag och väntar på mamma och vi ska ha lite roligt här hemma. Aja senare ikväll ska jag ringa min älskade zacke :) som jag saknar grymt mycket.
Aja hade det gött.

En bidl från Italien 2011. Snäll Marios egna flod

Hungerspelem

I helgen sov min underbararaste Zacke hos mig från lördag till Söndag. Vi hade en jätte mysig kväll i fredags. Vi drog iväg och kollade på bio ett mysigt. Sedan i lördags drog jag till kungsberget men min morbror och kusin. Fa vad kul det var.
Idag drog vi iväg med klassen på bio för att se hungerspelen. Fan vad bra den var. Men fattar egentligen inte varför det sänkte ålden vissa saker kunnde vara ruggiga. Aja jag rekomenderar denna film.
Jag plugga lite nu. Älskar dig Zacke. Finns ingen annan som jag älskar lika mycket som dig.

Älskar dig <3


Nationella

Snart börjar alla nationella prov vara klara. Vi har gjort klart alla svenska saker och och no. Vi har no labben imorn så det är bara att tagga. Sedan är det ju bara engelska och matte kvar. Och fick veta idag att jag ska ha omutligt i matte nästa fredag men det är så många som har gjort det så jag kan bara fråga ani :P.
Aja nu sitter jag och pluggar till ett annat prov också imorn och sedan så ska jag dra till träning vi halv 6 sedan kommer min älskade Zacke. Men måste nog plugga lite efter också om jag ska klara av allt.
Aja ska plugga vidare nu så ha det gött


-

Hehe vet inte vad jag ska säga men har varit ganska dålig när jag säger ganska så menar jag typ hemsk dålig. Har liksom inte hittat tid att skriva. Det har varit så mycket prov och sånt.
Men i helgen har jag sovit hos min underbaraste Zacke i Märsta. Fan vad mysigt vi hade det.
Idag blir det ingen träninge eftersom vi drog och spelade match i Västerås igår och kom hem med seger så det var skönt. Men då drar man till gymet ett tag och senare mot kvällen kommer min älskade Zacke hitt som har lite zacke att göra här.
Aja ska försöka skärmpa mig. Ska försöka göra ett inlägg när jag kan. Ha det gött

Älskar dig


RSS 2.0