Oj :/

Det kom inte med någon text i förra det blev nog något fel, gjorde nämligen från min mobil. hehe kommer inte ihåg vad jag skrev men aja. Nu är jag hemma och snart kommer zacka hit. har nyss får ett lite djur till oss som vi ska passa i 2 veckor nu vilket min syrra kommer älska. Ikväll blir det bara chill och helgen blir det två matcher och kanske bio med mamma och amanda men vi får se.


Hittade denna bild just nu på datorn. Är på Ani sen 8:an :P

Mycket


Skrattar här

Sitter nu vid bordet och har nyss ätit med mammas kompis. Lite skratt här och var vilket som är roligt. Har idag varit på fotbollsfritis. Vilket som jag tjänar pengar på 

Men pluggade lite nät jag kom hem för mattet provet imorn. Imorn blir det ledarutbildning och träning där efter. Aja ska skatta lite mera nu så tja rå :)


Jaaaa äntligen :)

Ja nu har blogg.se skaffat en app till iphone. När man kan också lägga upp bilder. Har ju inte så mycket tid att vara inne på datorn så nu kan jag ju blogga på mobilen lite mera:)

Idag vart det träning plus snack efter. Vilket som jag inte behövde bry mig om. Har fortfarande ont i vaden:( inget kul men imorn hoppas jag att det är borta men vi får se.


Jobbig helg!

Har haft en ganska jobbigt helg så har inte hunnit blogga så mycket.
Det började med att jag jobbade på vallen mellan 11-18.30. För att det var ju Lidingöloppet. Vilket var kul att jobba men man vart ganska trött efter det. Som tur så hade jag med mig en kompis :). Ibland så kunde det bli panik där t.ex. att något tog slut och att det inte fanns något mer. Jobbig dag
Men sedan fortsatte det jobbiga att man skulle springa lilla lidingöloppet kl 9.00 på morgonen. Vilken ändå var kul förutom att jag fick så himla ont i vaden så jag knappast inte kunde gå :(.
På efter middagen så åkte jag tillbaka till Grönsta för att vara med Ani när och jobbar men ändå så blev det att jag kollade på min syrra när hon sprang knatteloppet. Efter att ha varit på Grönsta så blev det match vi halv 5. Det var inte jobbigt att spring och sedan spela fotboll utan det som var jobbigt var att jag hade ont i vaden då med. Efter matchen så träffade jag Zacke och han syrra. Det blev kvar till 8 ca.

Idag så vart det kottlarunt på jumpan, fast jag var tvungen att lägga av när jag kom till badbeget för jag hade så himla ont i vaden. Det blev att jag vände och gick barfota tillbaka :P Sedan så drog vi in till stan med skolan för vi skulle till Riksdagshuset. Efter det så drog jag med mormor och kollade på glassögon ska nog skaffa det nästa vecka men är inte säker.

Oj blev ett ganska lång inlägg :/

Jobbig dag :(

Denna dag började helt normalt till innan lunch. Då hade vi ett no-prov, men det gick bra. Sedan på eftermiddagen blev det stafett. Där träffade jag många som jag kände t-ex några från konfan :).
Imorn blir det jobb på vallen med en kompis:)


En bild som jag hittade. Såhär ser det ut på stafetten.

Plugg!!

Idag efter skolan skyndade jag mig hem. För att jag skulle till vallen och ha fotbollsfritis. Sedan drog jag till mormor och pluggade in för no-provet på fredag, tror jag kan allt nu :). Imorn blir det inte mycket plugg. för först har jag ledarutbildning och sedan dra jag direkt till träningen som slutar halv 10.

Min bonde kompis :)

Jaaaaaa!!

Idag fick jag tillbaka min dator efter att jag hade lämnat in den :) det första som jag gjorde med datorn var att ladda över alla bilder till fb från Finnhamn.

Här kommer lite bilder från när jag var på bio med Frida och Ani











Fan vilken bra kväll!!

Idag började dagen med att halv nio skulle jag vara i skolan och ha uppvärmning för yngre. Och sedan vart de högsätra loppet, gick inte så bra sprang på 39 min men det var 6,7 km. Sedan drog jag, Frifa och Ani in till stan för att se på bio. Fan vad grym kväll vi hade. Kan inte ladda upp bilder från kvällen för har ingen datorn nu. Men gör det när datorn kommer :)

Ledarutbildning :)

Dagen började med halvdag i skolan:) Sedan var zacke hemma hos mig innan jag skulle iväg. Idag kl 5 var det första dagen på ledarutbildningen. Den är varje torsdag fram till 19 feberuari typ. Efter de så kan ni vara ledare. Men efter detta så hade jag träning till halv 10. Hade ingen lust att träna så sen men ja så är de. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Imorn blir det högsätraloppet och det är 6,7 km. Efter lunch så blir de vanliga lekitionen och troligen mot kvällen så blir det bio med frida

Ingen datorn nu på ett tag.

Hej idag ska jag lämna min datorn till min morfar så ska han lämna in den så kommer inre kunna lägga upp några bilder på ett tag. Jag har inte bloggar på ett tag för jag hat haft jätte mycket att göra. Men hade det angrymt på mingelkvällen. Fick träffa alla från konfan men de var synd att alla inte kunde komma. Kommer se de flesta igen på ledarutbildningen :). Men ikväll så blir de träning och sedan kommer nog zacke till mig. Han kommer nog vars här till halv 11 som han brukar. Ha de gött

Tja!!

Har varit ganska dårlig på att uppdatera, men jag har haft mycket att göra men ska försöka göra de så mycket jag kan. Är just nu på s:t anna gården och har mingelkvällen. Det är jätte kul, träffar alla från konfan och allt :) ska försöka lägga upp lite bilder när jag kommer hem.

Dagarna är nästan sig lik.

Idag började dagen med att jag, mamma och Amanda åkte till centrum för att kolla lite saker till klockan 1. Klockan 1 så skulle jag och några andra från mitt fotbolls lag sälja chips i centrum. Amanda var med för jag passade/passar henne. Nu sitter hon i soffan och kollar på Alice i underlandet :).

Här kommer lite flera bilder från min klassresa

Här är stugan som jag sov i  :).

En bild från när killarna badar.

På kvällen blev de grilning :)

Sedan vart de 5- kamp

Kunde inte uppdatera denna igår för datorn laggade gör det nu istället.

Hehe

Jag har inte hunnit att blogga för jag var på klassresa och kom hem igår. Men de var alla fall en grym klassresa men skulle vara roligare om de var lite längre. Ska lägga upp lite bilder sen så får ni se.
Aja nu passar jag min syrra och sen ska jag dra och spela match mot f:97, sen efter matchen ska jag träffa Zacke.


En bild på flagg som satt på båten

De vart kortspel på båtresan dit.

Nästan de första som killarna gjorde när vi kom fram var att gräva i sand.

lägger upp flera bilder nu hinner inte nu.

RSS 2.0