Ennu en dag i skolan :)

Idag så hade vi idrott med c och vi spelade brännboll, som vanligt så vann c igen. Men annars var de en helt okej dag för man slutar 1 timme tidigare än alla andra för vi hade ingen fotbollsprofil :)
Snart bär det av till träning men ska göra läxor nu bloggar kanske senare ikväll om jag orkar.


Första bilden som jag tog med min kamera :)

Oj

Har inte hunnit blogga på två dagar. Varför jag inte har hunnit de är för att Zacke har varit hos mig till sista tåget går och då orkar jag inte blogga och så kommer han vid lunch dagen där på.
Men allafall idag har Zacke varit hos mig han drog sedan för att han skulle kolla på en fotbolls match.
Ikväll kommer han med men stannar inte så länge för det är ju skolan imorn.

Aja nu har jag just gjort en läxa men ska läsa lite nu så ha det gött :)


En bild som mamma tog på mig i veckan.

En till dag klar :)

Idag var det en vanlig dag i skolan inget speciellt hänt.
Efter skolan drog jag och träffade Jossan innan och åker på klassresa. Själv så åker man på klassresa nästa vecka :(. Vi tog en buss resa till ropsten och sedan tåget till Larsberg och sen till vallen. På vallen så träffade vi Jossans syrra Kristin. Vi stannade kvar och lirade lite fotboll. Mötte också Axel som skulle ha träning på vallen.

Imorn blir det skola och sedan kommer Zacke till mig och kommer nog vara det tills sista tåget går :)


En bild på Jossan som jag har ändrat lite :)

Första riktiga dagen i skolan :)

Idag var det först dagen enligt schemat. Om jag säger såhär så har vi inte världens bästa schema men de är okej. Idag har det varit ganska chill vi har bara fått lite böcker m.m. Efter skolan skyndade jag mig hem för att jag skulle ha fotbolls fritis på vallen. Har börjat jobbat med det nu och framåt mellan kl: 14-18 senast :). Var fett kul att ha de. Och ett roligt sätt att känna pengar på :)
Skulle till Frida och kolla på film men det vart inget för Ani kunde inte så vi ska ta det ett annan dag :)
Ska kolla på tv ett tag sen blir det nog läggdags.
Har sovmorgon imorn fett nice :)


Haha hitta denna bild i min datorn. Är från när jag fick ungdomsstipendium :)

Mot kvällen!

Efter min träning så stannade jag kvar och skulle kolla när Josefine spelade fotbolls match. Då möte jag Kasper då lirade jag lite med han och blev sedan hämtad. När jag kom hem så träffade jag Alexandra hon ville dra till ICA Kvantum å så vi drog dit. Vi träffade Michaela när och efter att vi hade varit där så möte vi Izza. Vi följde med henne till larsberg och mötte några andra men drog vid halv 10.


Denna fick mamma från jobbet. Den är formad som ett hjärta :)

Andra i :)

Andra dagen i skolan började att vi var i bildsalen. Vi skulle få vårt schema och lite andra lappar. Schemat var ganska bra men aja de får man leva me, fast schemat brukar ändras i vår skola men inte mycket.
Sen började vi planera vad vi ska göra på vår klassresa nästa vecka.

Nu efter skolan så ska jag träna lite, men var ju tvungen att hoppa av träningen igår för benet får se hur de går idag :)
Aja bloggar lite senare idag kanske.


Är är en bild på min skola men de är bara ena sidan.

Skola igen :/!!!!

Började dagen med att tvätta håret och sedan bar det av till skolan. Vi gjorde inte så mycket vi gick bara igenom skåp, klasslistor och vår klassresa typ. Efter att ha varit i skolan i ca 1 timmer så slutade vi. Då drog Michaela hem till mig för att hämta sina örhängen men hittade inte dem men gjorde det senare på dagen. Sedan gick jag och träffade Marjorie & Arian. Efter att ha varit ute ett tag så hade jag utvecklingssamtal.

Efter de drog jag hem och så kom Amandas pappa och det vart lite tårta :) Sedan mot kvällen så vart det träning. Fan gjorde illa benet igen har skit ont, kunde inte passa en boll. Aja nu är det som det är.


En bild på Amandas tårta :)

-

Igår han jag inte blogg för kom hem sent efter en grym kväll på kungsträgåden. Var där med några kompisar och lyssnade och kollade på The voice det var as grymt :).

Här kommer lite bilder från kvällen



Tog en paus från allt de roliga :)


Arian fick dans i benen på väg hem :)


Nämen oj Arian  vad händer??


En bild från slutet :)



Idag
Idag blev det match. Fan gjorde illa benet och var tvungen att hoppa av. Men fan då blev det mål och tränarna tvingade in mig fast att jag hade ont. Men matchen sluade 2-0 till dem, de har försökt 4 gånger att slå oss men nu gjorde dom det vet stolthet.



En bild på laget :)

Aja efter matchen gick jag och träffade Arian & Camellia men sen blev vi fler och flera.
Aja är skola imorn ska sova snart. Ska försöka blogga lite mera nu. Ha det bra.

Passa min syrra nästan hela dagen :(.

Idag ska jag dra till stan med min syrra. Tänkte dra till ung08 för att hon ska få träffa polisen och brandmännen.
Men hinner inte att blogga så mycket idag men gör mitt bästa.
Ikväll blir det en stund på ung08 med Maryam sista dagen ska blir asgrymt.



En bild på min älskade syrra. :)<3

En till grym dag :)

Idag blev det list shopping med Alexandra. Men sen bar det av för bio med några från konfan :).
Filmen var hemsk att kolla på men bra gjord.
Sen bar det av hem men innan dess så hade vi det lite svårt att bestämma sig om det skulle bli någon fest eller inte, men det blev de.
De var as grymt. Mer än vad man hade väntat sig. Detta sa vi att vi skulle göra om nästa år igen :).



Innan vi skulle dra hem. Vi ville inte åka hem vi ville vara kvar men aja så går det när man har kul :)

Hej då! :( Hej ung08 igen!! :P

Idag kom Zacke vi 12 tiden. Han var här och ville träffa mig innan han skulle till sin mamma Märsta. Han ville inte åka men jag sa att han skulle klara sig men för han nej. 
Åkte till T-Centralen med han och sa hej då:( 
Men träffade Jossan inne i stan sen.
Då vart de Ung08 igen :). Vi gick runt och sånt. Men vi var så jävla bra på Stockholms brandförsvars frågorna, hade bara 2 fel av 10 :9. Vi fick äntligen vår jag tatuering :). Haha juste vi räddade oxå livet på en person som låg medvetslös på marken, utan någon puls eller andning :P. Jaaaa "Vi kan rädda live" & "Vi är i trygghet". Haha det är inte många som kan detta.



Haha här fick vi lära oss att släcka en eld :P Men vi ville inte testa. Fast vi blev skit rädda första gången när dem testade.


Ung08!! :)

Han inte blogga igår hade besök av min älskade Zacke :).
Men igår drog jag in till Kungsträgården med min älskade Jossan. Vi var på ung08 som är där varje år :). Efter att vi hade varit där ett tag så mötte vi Hanna, Sara och Rebecka :). Vi hade de så jävla kul så inte anar de. De var så kul så tiden gick så himla fort. Vi vart kvar där till 8. De är en fest på ung08 som är varje kväll som vi hade planerat att vi ska gå på på fredag. Men vi hoppas att de blir av :).



Haha är blir det Fruit Ninja. De var så jäkla kul. Fanns så mycket roliga saker att prova

Igår / Idag!!

Igår så han jag inte blogg. Hade fullt upp hela dagen. Det började med att Zacke kom hit och vi kollade på en av alla 10 filmer som han har här. Sen bar det av för att hämta min syrra. Zacke blev överfallen av min syrran för hon gillar att leka med han.
Vid 6 tid så hade jag träning. De första som kom upp då var att de skulle stå och skrika på mig som de nästan har gjort hela tiden på träningarna :(.  Fast det skrek bara en gång på mig igår :). De var för vi gjorde en övning och dom jag hamnade med var inte så pigga, de visste vad de skulle göra för de var med några andra innan fast de frågar de "Hur ska jag göra nu?" Typ hela tiden :(.
Efter träningen så var Jossan där men jag han inte prata med henne för jag åkte men en kompis hem. Sedan så kom Zacke igen och vi kollade klart på filmen som vi började se innan.


Haha Amanda & Zacke!!

Idag ska jag träffa Jossan och vi tänkte dra in till ung08. Men egentligen så hade vi tänkt att vi skulle hg08. Fast det var typ några i från  konfa grupp som skulle dit så vi kanske träffar dem hitta på något med konfa gruppen men ingen svarade på våra sms :(. Så de blev ung08. Fast det var typ några från konfan som skulle dit så vi får ses om vi ska ses.
Måste gå ska träffa Jossan snart i ropsten.

KRAM


Kilppning!! :/

Idag ar det dags att klippa håret. Min första tanke var att det skulle bli lika kort som förra året. När jag väl hade klippt mig så tyckte jag att det blev ganska bra men nä :(.
Men snart bär det av till träning. Få se om det skriker och har sig som de brukar göra :(.
Sen ska jag träffa min saknade Zacke :). Han sa att han skulle göra mig glad. Är jätte ledsen inom bords efter allt :(

Måste dra till träning nu ska hämta en kompis nu.
Kram

Izza & Alexandra :) Madina?

Har inte hunnit att blogga idag men gör det nu.
Dagen började med att min syrra väckte mig och sa att hon ville ligga i min säng och vila. Sen bar de av till mormor.

Efter de träffade jag mina saknade och älskade vänner (Izza & Alexandra). Sen skulle vi träffa min älskling Madina, men de blev inget:(. Vi kom på att Izza och Alex behövde mera cigg så de blev en cykeltur till Käppala. Tycker riktigt synd om Izza som skjutsade mig hela vägen till Käppala.
en stund men bar viav till stan.
Där träffade vi Ferzad & Alexandra och Ferzads kompisar + Mehdin som gick i mon skola förut.
Mot kvällen blev det filmkväll hos Alexandra, fett nice.



Hehe inte varje dag man gör detta hemma i vardagsrummet :P. Detta gjorde Viveka på konfan :D

Mina beenn!! Fotboll slut eller?

Kunde inte blogga igår för min dator laggade. Men jag hade det skit kul med Maryam på Grönan. Jag tog med henne i det tufaste grejerna från början :P. VI hade det så kul att vi int ehan prata så mycket med varandra. Marryam skrek så mycket så jag sa varje gång "ANDAS" men det hjälpten inte så mycket och skrek bara ANDAS:P. Men vi hade så jävla kul så det var inte sant. (ska försöka lägga upp några bilder fån igom jag kan, kunnde inte lägga in dem i datorn idag men ska testa se) 

Fan idag hade vi tränings match mot F:18 på vallen. Mina ben var döda efter alla träningar som vi har haft nu efter sommaren. Detta var nog den värsta träningens matchen jag någonsin har spelat. Det första börjar emd att Claudio skriker "HELENE FAN VAD GÖR DU! DU SPELAR INTE FOTBOLL". Så kunde hanns skrik börja men sen blev det bara värre och värre. Sedan börjar de andra tränarna gnälla. Men in i sista halvleken börjar det bli att de skriker exakt på allt som jag gör, inget är rätt :'(. varje gång de skriker så tappar man lusten att spela, så till slut hade jag inte lust att spela och säga att jag inte kunde spela. fast det kunde jag inte göra för så skulle de bara bli mera sur. Och för att vi kanske förlorar matchen så är tydligen allt mitt fel :(.

 
En bild på Claudio.

Har tänkt flera gånger att jag ska ta en paus från fotboll för att slippa allt gnällnde. Men nu har jag tänkt att skippa typ 2-3 veckor träninge eller att splippa två matcher i serien. Fast om jag skippar macther blir de sura med de struntar jag i efter allt som de har gjort. Eller att byta lag helt men ändå så vill jag inte göra de. Efter allt detta har jag tappat lusten att spela fotboll i detta lag så kanske ska sluta men det vill inte jag, vi få se hur de blir.
FAN HUR SKA JAG GÖRA??!! svårt vall :(

Men efter matchen så hade min underbaraste Jossan kommit för att kolla :) Stanade och snackade lite om hur de skulle bli med träff med konfan:) Saknar dig Jossan <3 

Men nu har jag nyss ätit mat hos mormor. Ska snart hem med syrran och sedan lägga henne i sängen
Oj tänkte inte på du som läser detta för det blev lite långt, vill bara skriva lite om denna dag. Men tack för att du läser :) Kram Helle

Jossan / Grönan!

Igår efter min match som vi förlorade imot träffade jag min saknade Jossan. Vi kom fram till att det lite mer än en månad sedan vi träffades för första gången ;). Vi snackade om allt som vi hade att berätta och smsade några från konfan :) "Nu blev Jossan ledsen" Haha så kunde ett sms se ut :P. Det får inte ta 3 veckor till innan vi ses fast vi bestämde ju att vi skulle ses nästa fredag :).

Jag gör en gips mask  på Jossan :P

Gör en gips mask på Jossan. Bilden är från andra dagen på konfan, saknar :(

IDAG!

Idag blir de grönan med Marry. vi ska ha de så jävla kul. Det var fett länge sen vi sågs. Men först innan jag ska träffa Marry ska jag till banken och göra ID-kort sen blir det grönan :)




Jag och Marry förra året :)

Ja match igen!! ;)

Ja nu ska jag dra till första matchen efter sommaren. Ska blir fett kul men det är många i laget som inte är vältränade, men det går ändå. Efter matchen ska jag träffa min saknade Jossan. Saknar dig grymt mycket, det var länge sen vi sågs alldeles för länge sen. Men idag ska vi ses :)



Är är en bild på min syrras nybakade muffinsar :)

Jossan här!

hej hej!
Det är Josefine här! Tänkte bara skicka iväg ett inlägg. Som ni ser så har Héléne en ny design! Som jag precis fixat! Snyyygg vaa!♥♥ Headern har Hélèn gjort men resten har jag fixat! Om ni ser något fel så får ni gärna säga till.
Ha det bra!



Jag och helene:)

Samma tråkiga väder :(

Idag har man varit på Bosön igen och spelat forbolle en hel dag :). De var helt okej träning , fast de kunde vara tråkigt när man gjorde samma sak hela tiden. På eftermiddagen började de regna men de sa inget om att vi skulle sluta träna ;).
Nur har jag precis lagt syrran och nu ska man chilla utan att passa någon liten unge :P
Imorn ska jag spela macthen och träffa världens underbaraste Jossan, saknar dig grymt mycket :D.




Min älskade Jossan Saknar dig <3

Läger!! ;)

Kom nyss hem från träningslägret på Bosön. De var första träningen efter sommarlovet. Det kändes ganska bra , fast visa övningan kunde vara ganska jobbiga. Jag hade inte tränat så mycket under lovet utan fuskat lite :P :/ Aja ska göra klart allt till min syrras kalas ikväll. Bloggar mera ikväll om jag hinner. Kram Helle



RSS 2.0