Nu blev det kvällen 

Sitter hemma i sängen. Efter att ha varit med mina underbaraste vänner. Drog till stan senare mot kvällen med en och köpte godis eller hon gjorde. Åkte hem och skulle vara med de andra men alla drog hem sen. Var meningen att jag skulle träffa zacke också ikväll. Eller alltså jag skulle dra till han med en kompis fast det blev inte av. Aja får träffa han imorn ska börja så smått krypa ner i sägen :) ha det gött

På mig och min älskade zacke


Stan

Idag drog jag in igen till stan fast med Frida istället. Vi hade det kul. På vägen till stan träffade jag Ani. Jag Ani Frida och Frida ska kolla på bio på onsdag så jag och Frida hämtade ut biljetterna :). Vi ska ses footloose den verkar bra men det får vi veta på onsdag då den har premiär. Aja idag är det ju halloween men det blir nog så att jag bara är hemma och träffa zacke.

Min goda middag igår.


Utflykt

Har varit på utflykt idag med familjen plus zacke. Han som hos mig idag :). Just nu är jag och mormor ska nog stanna här och äta musslor :) ungarna springer och har sig. Amanda och kusinerna. Ni skulle inte vilja vara här just nu ni skulle vilja ha öronproppar. Juste igår var jag ju på bio med hela familjen. Var en helt okej film förutom att det satt två jobbiga tjejer bakom hos. Skulle vilja säga åt dem. Aja ikväll ska jag träffa zacke igen :)

En bild från bion


Lov!!

Ligger nu i sängen med zacke. Mår piss efter maten känns inte som en bra start in på lovet. Men zacke får göra mig frisk :). Men ska vila lite nu så.
På lovet ska jag bara vara hemma och träffa några kompisar och gå på bio. Efter lovet börjar mina träningar igen :) har längtat som fan :). Fast nu ska vi ju spela med F:18 men det tycker jag bara ska bli kul.
Sen efter en vecka i skolan efter lovet så blir det prao. Vet inte vart jag ska prao tog enligt skolan val. Aja vi får se vad det blev efter lovet


Språk

Sitter och väntar på lärarna. Vi ska ha språk. Har en ganska chill dag idag. Ingen såna seriösa lektioner :) men imorn blir det mycket prov och läxor :(.

Igår var jag i Willys och Ica med Frida. Vi hade en hk läxa som tog ca 1 timme. Sedan kom zacke en stund. Aja börjar nu bloggar senare :)


Skolan

Sitter just nu i matsalen och snackar med lärarna och min kompisar. Var helt okej mat men lite torr. Fick speciell för jag är laktos. Aja måste göra en läxa nu som jag inte har gjort :(


Men neeej

Ligger just nu i sägen ska snart sova. Har vart dålig på att uppdatera med appen har inte funkat så jag har inte orkat gå in på mobilen. Men i helgen var jag hos zacke i Märsta:). Vilket som var kul. Men måste sova nu. Ska plugga imorn innan skolan. Har två ganska stora prov denna vecka :(

En bild frän när jag var i stan med Jossan


Stan med Jossan :)

Yoooo! Helene här!! Och så var det inte det!! :PppPPppPppPpppPpp

Det är Jossan här!

Helene här och nu menar jag det. Är i stan med Jossan och har det lite kul. Har inte sätts på nästan 2 veckor.

Bloggar kanske senare ikväll. Är i märsta hos zacke. Men vi få se :)


Dårlig :/

Har varit väldigt dålig på att uppdatera men gör det nu. Har varit väldigt chill denna vecka. Ingen fotboll men också som jag tycker är lite tråkigt. Det förbereder till f:18 nästa år som vi ska spela med:). Men man hinner skolan mycket mer och vi har också tränat så mycket så det är lite skönt med paus från träning. I tisdag skrev jag ett brev till min tränare hur jag tyckt att det har varit i laget och nu. inte så kul, fast det var skönt att säga allt som har varit jobbigt och sånt. Hoppas att han förstår mig.
Men ska nu göra mig i ordning för ledarutbildningen. Den har flyttats en timme senare.
Har det gött

En bild från min födelsedag :)

Fotboll

Är i skolan. Ska ha min sista lektion nu. Som då är fotbollsprofil vilket som är kul. Har varit i Västerås hela helgen så har inte hunnit blogga så mycket. Men mycket fotboll har det blivit. Men börjar nu ska försöka blogga lite i kväll sen

Som ni ser så är jag ensam tjej men det är ändå kul


Mina glasögon

Idag gick jag tidigare från skolan. Skulle först hämta mina glasögon och sedan skulle jag till danderyd.

En bild på glasögonen


Här kommer mina skolfoton

Jag, inte så bra men aja

Klassen

Jag och Ani :)

bildbomb

Min älskade syrra :)<3

Ungdomsstipentium :)


En bild från en andakt på konfan. Saknar konfan :(

Mitt landställe (bakifrån)


Två/tre av min älskade vänner från konfan :)


En bild på mina älskade vänner <3

En bild från jossans blogg :)




Oj:(

Försökte att blogga igår men det gick inte från mobilen. Aja i helgen blev det mycket matcher först en med f:18 och sen i söndags en cup med 97. Vilket var kul. Fast nu sitter jag hemma och har ont i hela kroppen:(. Men ska ändå försöka att träna idag. För vi ska ju öva in för cupen i helgen aja ska läsa lite nu så tja då. Juste det blir inga bilder men ska logga in på dator och lägga upp lite bilder :)

Plugga är inte min starka sida

Sitter just nu och pluggar. Skurade efter lunch idag vilket som var skönt. Fast satt kvar i skolan till typ halv 2, snackade med Ani ;). Men nu har man nästan alla läxor till onsdag. Vilket är himla segt. Så sitter nu och pluggar häcken av mig :/. Pluggar kanske inte hela tiden blir lite kludd här och var :P
Zacke kom också hit en stund efter skolan men drog vid 6 tiden. Aja ska plugga vidare så :(


Gott:)

Har nyss ätit kräftor hos mormor och morfar som de hade med sig från landet.
Efter skolan idag så drog jag in för att träffa mormor och vi skulle köpa ett par glasögon. Kommer en bild sen för ska hämta den om ca 2 veckor.
Nu hade jag tänkt att dra hem och träffa zacke hemma.


Mys!

Sitter i soffan och har lite mys med min syrra. Snart kommer också Zacke :)
Ska sätta på en film nu. Så tja då ;)


Passning nästan hela dagen :/

Tjo just nu händer inget kul. Passar bara min syrra. Sedan blir det match nere på Högsätra planen :). Men efter matchen ska jag passa syrran igen för mamma jobbar sent. Men mot kvällen kommer bog zacke :)
Uppdaterar senare ikväll om jag hinner beroende på hur länge zacke stannar:P


RSS 2.0