Slut

Då var det slut på jobbet. Det har varit ganska jobbigt för man har blivit så trött efter varje dag. Jag går liksom bara hem och typ håller på att somna i soffan. Men det har varit ganska skönt ändå så nu är man då hemma alla veckor. Fast jag står på reserv på verorna 32 och 33 så vi får se om det blir något mer jobb. Detta var ett roligt sätt attt käna pengar på.
Som ni märker så har jag inte gjort ett inlägg på länge och det är för att jag inte orkar göra något för jag är nästan som en död människa när jag kommer hem.
Aja i vecka har jag varit hos läkaren med min hos och tog röntgen och sånt ochh det skulle ringa om hur det var med foten. Annars har jag bara varit på jobbet .
Idag ska jag vara med madina men jag vet inte vad vi ska göra men jag ska ringa och kolla med henne snart.
Juste igår kunnde man kolla på vilken gymnaium man kom in på men jag har inte hunnit kolla det för min lapp med inloggning är hos mormor men jag ska dit och kolla det snart.
Aja ska äta lite frukost nu så ha det gött.

Brudar som man kommer sakna

Sommar läger

Jag har nyligen vakna och ska snart dra iväg till jobbet. Det är ganska trist väder när man ska vara ute hela dagen och kommer bli skit blöt. Igår grillade jag med mina kusiner och min underbaraste Zacke. I hade en sån trevlig dag :D. Efter jobbet idag ska jag nog dra till gymet annars ska jag dra till trafikskolan och göra klart mina tester så jag kan göra provet snart.
Aja ska göra mig klart att gå ner till tåget så ha det gött

Jobb

Denna vecka har jag jobbat hela dagen så jag har inte haft tid att blogg nåogt. Efter jobbet har jag träffat min underbaraste Zacke. Vi har haft det så mysigt. Juste denna vecka har jag oxå gått moppekurs. I torsdags kl: 7.00 skulle jag ut i trafiken och köra fan vad kul det var. Nu har jag bara datatesterna och provet kvar sen är allt klart.
Just nu sitter jag på golvet medan zacke sover hos mig. Vi ska dra iväg till elfvik och äta lunch snart för zacke ska iväg sen och jag ska dra till gymet då.
Fick höra av min mamma att jag kanske ska följa med mina kusiner till Spanien :D Jag längtar som fan till det.
Aja ha det så gött så länge.
 

1 Dag

Nu är det bara en dag kvar till min födelsedag :D IDag fyller min mamma år för dem som inte vet det.
Idag har vi spelat match mot värtan. Det gick helt okej. En i det laget vill att jag skulle byta till deras trupp :P.
Aja imorn är det dags för en till match för mig och såklart ska det vara på min födelsedag. Men det är som det är.
Aja just nu sitter jag hemma och mormorm och morfar och vi ska snart äta så.
Men det blev inte så långt inlägg idag mend et blev som det blev nu.
Ha det så gött
Jag och Ani

Sommarlov

Äntligen är det sommarlov. Fan vad jag har längtat. Fan vad skönt. Igår firade vi med att gå ut och äta på resturange. Jag tog med mig zacke och det var jätte mysigt. Och så ska ju frida och sin familj sätta sig bordet brevid mig haha.
Aja annars har det inte hänt så mycket. Just ejag fick stipendium på avslutningen. jag hade inte räktnat med det men det var fett nice.
Annars har det inte häntå så mycket. I helgen blir det två matcher en på lördag och en på söndag. Tror inte att vi kommer vinna men det går som det går.
Aja ha de så gött

Underbaraste klassen.

5 dagar kvar

Nu närmar det sig min födelsedag :D. Det är fan inte långt kvar nu.
Idag har jag haft mentorsdag med min klass och vi var på fågelöudden. Det var ganska chill men det var lite segt för vi var bara där i 2 timmar sedan fick man dra hem. Aja efter skolan drog jag hem och tog det lugnt till träning. Jag kollade upp min fot hos läkaren som vi har på fotbollen och jag komma till läkaren imorn troligen efter skolan.
Imorn har vi niornas lunch :D Det kommer nog bli helt okej. Aja efter läkarbesöket ska jag kanske till XXL och kolla på en jacka till mig.
Aja ha det så gött

Saknar dig. Vi ses på torsdag :D

Sverige!!

Idag har jag varit i skolan och taggit der ganska chill. Vi hade nämligen högsätrapokalen. Det är massor av tävlingar som man gör med klassen. Vi körde spökboll mot 8.or och dem krosade vi skiten hur och fick 100 poäng för det :).
Sedan mo kvällen såg jag sverige matchen som var helt okej men det vart så jävla segt efter att sverige hade gjort första målet så måste Ukrania. Och så blev det typ att sverige tappade lite så det gjorde ett till mål och slutade 1-3.
Aja nu ska jag sova. Imorn ska vi till fågelöudde med klassen och typ inte gör något allt. Kommer bli så jävla segt aja. Finns inget man kan göra åt det.
Går ej att ladda upp bilder ska kolla om det går på min andra dator imorn

oj da

hehe ja gjorde ett inlägg i fredags men det verkar som  att det inte ville komma upp.
Aja nu sitter jag hemma i sängen och sagt hej då till zacke så snart är det dags att sova. Imorn ska jag döma mina sist amtcher till sommar och det ärr gaska skönt. Aja fick oxå höra idag på matchen attt vi ska spela match på min födelsedag men det äe ju inget jag kan göra det åt.
Aja ska sova nu så ha det så gött.


Nationarldag

Nu sitter jag hemma och ska snart laga mat. Idag har  jag varit med zacke. Han kom till mig efter att han såg på sverige matchen igår. När han kom hem så åt han nudlar. När vi sedan la oss i sängen så skulle vi kolla på tv men jag somande direkt och zacke gjorde samma sak lite senare.
Aja nu ska jag forstätta att laga mat så ha det gött

Lite bilder från spexfotot



Gick inte att lägga upp flera så det kommer flera när det går

Lugnt

Idag har jag inte haft någon speciell skoldag. Jag var funktionär för små bra så det var en ganska chill dag. Vi fick sluta halv 1 så då drog jag till skolan och skulle kolla när alla klasser tog spexfoto. Det var väldigt kul att kolla på men om jag ska vara helt ärlig tycker jag att alla andra klasser hade mycket roligare tema. Men aja det går inte att gör något åt det.
Nu ska jag dra upp till mormor och fira att det har fått ett till barnbarn och jag har fått en kusin så ha det gött.
Ska försöka ladda upp lite bilder sen men det går tyvärr inte nu



Jobbig dag!!

Ja rubriken säger sig själv. Idag har det varit en ganska jobbig dag. Det började med fotbollsskolan från halv 10 till 12 plus att morfars bild inte vill gå igång så vi fick låna granens. Aja efter det drog jag hem till mormor och morfar och åt lite lunch och sedan bar det av till matchen.
Vilket väder man kan ha när man spelar fotboll att det bara varäker ner med regn men det var ganska skönt. Men en sak som var roligt var att en i motsdåndarlaget trillade i en vattenpöl på planen :D.
Haha aja nu sitter jag hemma en till dag och är helt blöt. Snart kommer zacke till mig och vi ska ha det så mysigt.
Aja imorn blir det ingen skola för mig. Jag ska vara funktionär för lågstadiet, fast om det regnar så är det ändå skönare än att vara i skolan.
Aja ha det så gött

Vill tillbaka till Sälen

Regn

Nu sitter jag hemma efter en ganska jobba dag. Har stått ut i 3 timmar i regnet och har dömt matchen. Ganska segt men man får ju pengar.
Aja imorn blir det fotbollsskolan och det ska tydligen regna och sånt med så det blir nog ganska segt. Sen blir det match med mitt egna lag om min älskade zacke ska komma :D

Aja ska sova nu så ha det gött


Klart

Nu är nästan alla läxor klara så nu är det bara att chilla på alla lektioner som är kvar. Fan vad skönt. Men har lite små saker att göra. Men det går snabbt.
Har inte hunnit att skriva så mycket för att det har blivit så mycket pluggande. Aja nu till helgen blir det dömning. fotbollsskolan, match och vara me min älskade zacke som jag har saknat skit mycket.
Aja nu ska jag forstsätta att plugga så ha det gött.

När jag fyllde 15 år. Nu är det bara 17 snart 16 dagar kvar tills jag blir 16 år :D

RSS 2.0