Ledarutbildning

Idag så har jag spenderat hela tiden på kansliet vid elverket. Vi hade en ledarutbildning som böjade 08.30 men jag skulle vara där 8 för att öppna. Ska på ledarutbildning imorn med men då ska jag vara där kvart över 8. Kom hem vi kvart över 6 men det skulle igentligen sluta halv 7. Aja orkar inte skriva så mycket är astrött

Jobbig helg

Som sakt så var jag på kansliet igår och hämtade nycklarna till ledarutbildningen i helgen. Fick veta att jag ska vara där runt 8 båda dagarna segt.
Aja idag efter skolan så pluggade jag no fast fattar nada. Sedan vid 4 drog jag till gymen och träffade Jossan och Felicia. Men så träffade jag Moa och Ella. Drog hem vi 7 tiden så var där ganska länge. Så nu sitter jag vi datorn och chillar för jag fattar ju nada på no:n.
Får se m jag orkar blogga i helgen men aja

Älskar dig. Kom till Lidingö!!

Snart helg

Idag så har jag vart på ledarutbildning som var ganska chill. Vi gjorde en slagt bok med massa olika böner.
Efter andakten så drog jag och tränade på gymet i ca 1,5 timmar.  Så nu sitter jag vi datorn och ska plugga lite so innan jag ska sova.

Lite mer bilder från förra lördagen ;)

Träning

Sitter nu framför datan efter en och en halv timmen träning. Det var ganska chill men blev lita jobbigt när vi spleade match.
Imorn blir det en ganska chill dag slutar halv två :) plus att jag har sovmorgon :P så har bara matte och språk.
Imorn så ska jag oxå till kansliet för att hämta nycklar till ledarutbildningen i fotboll och efter att jag har hämtat nycklarna så ska jag på ledarutbildning i konfirmation. Har typ bara 3 gånger kva :).
Är sur att jag inte kan blogga från blogg appen medans alla andra kan det :(
Aja ha det gött


Borde få svar!

Nu har jag fan vänta i över en vecka på att få veta om jag kom in på farsta eller inte. Orkar fan inte vänta längre.
Fast det är inte så att jag blir jätte ledsen om jag inte kommer in. Min morfar ringde till skolan för onsdan och frågade då sa det att det bara hade tagit in 12 styckna som det var sökra på. Fast man typ fortfarande hade en chans typ.
Idag har zacke komit hit en sväng innan middagen och sedan blev det plugg :(. Imron blir det tränig och jag som fortfarande har träningvärk i benen (jobbigt).
Ha det bra ;)

Grym bild Ani

Jobbigt!

Idag har det varit en ganska jobbigt dag. Fan igår så körde vi ankgång hela vägen över en plan och tillbaka. och vi fick inte stanna bara när vi kom till andra sidan. Så nu så sitter jag hemma och har typ ont i hela kroppen. Plus att vi hande en ganska jobbig träning idag. Vi hade en träning med en kille som går på friidrott och han körde skiten hur oss.
Så man kan ju undra om man kommer kunna gå imorn.
Hade det jobbit i skolan idag när man skulle sätta sig der för jag hade så himla onte i bene.
Har nyss gjort klart min recention om min bok som jag ska skicka in snart. Imorn blir det mera plugg fast då blir det so uppsatsen plus att jag ska träffa min saknade zacke :).
Ha det gött.

Min älskade zacke

Jobbigt!

Idag har det varit en ganska jobbigt dag. Fan igår så körde vi ankgång hela vägen över en plan och tillbaka. och vi fick inte stanna bara när vi kom till andra sidan. Så nu så sitter jag hemma och har typ ont i hela kroppen. Plus att vi hande en ganska jobbig träning idag. Vi hade en träning med en kille som går på friidrott och han körde skiten hur oss.
Så man kan ju undra om man kommer kunna gå imorn.
Hade det jobbit i skolan idag när man skulle sätta sig der för jag hade så himla onte i bene.
Har nyss gjort klart min recention om min bok som jag ska skicka in snart. Imorn blir det mera plugg fast då blir det so uppsatsen plus att jag ska träffa min saknade zacke :).
Ha det gött.

Min älskade zacke

Igår dagen

Igår så var det en grym kväll. Liskom frida 16 år det är inget man vill missa.
Jag kunde tyvärr inte sova över hos henne för jag hade en tidig träning idag som började kl:10. Segt jag vet. Så jag drog från frida vid kvart i 1. Fan vad grymd det var frida. Fan detta måste vi göra om.

Idag så hade jag då träning till halv 12 och sedan blev det mycket plugg kan man säga. Sedan vid halv 3 så kom zacke innan han skulle åka till mamsi. Men sedan ringde mormor och sa att jag skulle upp till dem så det ganska kort tid med zacke:(.
Var där och träffade alla kusiner och sedan drog jag hem men syrran. Mys kväll blev det sedan här hemma.

Lite bilder från igår har inte orkat redigera dem men gör det sen




Grattis Frida!!

Idag ska vi fira dig så du inte anar.  Taggar för ikväll nu ska bli så jävla kul. hehe måste bara slå in ditt paket ;) Älskar dig.
Vi ses snart
Kärlek till dig frida

Jaja

Denna vecka har jag varit ganska dålig på att upptatera men vi har haft så mycket i skolan och så. Jag har liksom 3 uppsatser som ska in nästa vecka. Det är bara att sätta sig ner och börja skriva.
Jaja Zacke har nyligen varit här från igår och nu så är det bara att börja skriva. Ikväll ska jag till frida som fyllde år i onsdags. Ska bli jätte mysigt. Lägger upp bilder från det senare. För imorn blir det tidig träning kl 10-11.30 lite segt men aja.
Ha det gött

God natt

För ett tag sedam så drog zacke hem. Så det är dags att lägga sig. Kvällen var as mysig. Berättade en ska för zacke som han typ aldrig trode om mig :P. Aja ha det gött


Försov mig

Idag så hade jag träning på morgonen kl:10. Men min mobil ringde inte så jag sov till halv 10 och vi skulle samlas kvart i. Men som tur så ringde mormor hem till mig och väckte mig. Men som tur så kom jag inte försent.
Aja det blev en kanska hård träning men det är ju bara kul. Som vi kanske vet så har jag tränat hela denna vecka. Om jag inte har haft fotboll så har jag gått på gym vilket jag tycker är roligt. Men nu har jag bara 4 gånger kvar tror jag annars är det 5:P.

Aja just nu så har jag gjort lite so och skickat in en engelsk berättele till min lärare. Så nu så sitter jag och väntar till Zacke kommer :). Har saknat han skit mycket. Han är nog på tåget nu från mäsrta station så han är här om 1 timmer ca. Aja så hinner jag göra lite saker innan. Men har det gött

Inte så bra bild men tog den från datorn :P

2011

Konfirmation :)


Min älskade kille <3


Italien resan :)


Beckas halloween fest


Några bilder av mina kompisar :)


Klassresan med 9B


Romme



Det närmar sig!

På söndag får jag reda på om jag kom in på farsta i fotboll. Lite spände. Men jag blir inte så jätte ledsen om jag inte kommer in. Det är inte så att jag börjar bölla.
Aja idag har jag varit på gym efter skolan.
Igår drog ledarutbildningen igång igen. Men som är skönt är att det bara är 4 gåger kvar :). Igår så chillade vi bara vi hade lite meditation och skulle hitta på hur en som var döds liv. Efter det så drog jag och tränade i 2 timmar. Det var väligt skönt ska jag säga er.

Denna dag har båddet gått upp och ner men tappade bort koncentrationen idag i skolan men som tur så märkte inte läraren det. Vi hade tyck samma lärare hela dagen idag för dem vi skulle ha var inte där. Och så hade vår träslöjds lärare trillat på isen och åkte in till sjukan så ingen träslöjd blev det så vi slutade tidigare en dem som hade syslöjd :P.

Snart 1 vecka

Snart har det gått en vecka i skolan. Eller alltså nästan förutom att man inte gick i skolan i måndags. Veckan har varit ganska chill. Har haft typ vikarie i alla ämnen så det är ganska chill.
Snart ska jag dra iväg till ledarutbildningen och sedan så ska jag träna lite efter sen få vi se hur det blir.

Lägger upp bilder senare från 2011
En bild från 2010

Träning

Igår så började fotbollen igen vilket var kul men lite segt när den är så sen.
Var rätt kalt men det var chill. Men det var tråkigt att vi inte spelade så mycket boll men vi körde bara en mjuk start.
Aja just nu så sitter jag hemma helt utmattad efter att har varit och tränat lite på gym. Träffade Hugo och Christofer där. Så det blev lite snack. Men sedan så drog alla vi tre 3.
Blir ett ganska simpelt inlägg nu men aja det får gå.

Idag så började vi skolan igen. Lite schema ändringar blev det men inte så mycket. Men mest att vi fick vår gamla so lärare tillbaka vilket var kul. Fan nu hatar jag måndagar. Vi har profil sista timmen och nu så måste jag vänta 40 min innan den börjar för det hade bytt bort lektionen som vi hade innan för vår so lärare kan inte jobba på måndagar så nu har vi bara mentorstid i 40 min. Segt. Aja det får gå måst läsa ut boken nu så måste gå.

En bild från sommaren 2011

Närmar sig skolan!

Idag har det varit en ganska chill dag. Först lämnade jag min syster hos mormor och sedan körde dem mig till gymet. Där jag tränade i 1 timme. Efter gymen så träffade jag Alexandra. Vi hittade inte på något intressant men vi chillade bara lite. Sedan så drog jag hem och träffade Zacke. Vi snackade både om bra och dåliga saker.

Fan nu är det bara två dagar kvar till skolan. Haha för er som går inne i stan och som börjar imorn.
Imorn ska jag kanske gå och träna. Och dra med mamma och syrran in till stan men mot kvällen så ska jag lira lite fotboll. Då börjar det :). Hehe har inte trännat så mycket på det pogramet som vu har fått fast jag gör det lite då och då. fast  jag går ju på gym det det läser sig.
Aja ska bädda ner mig nu i sägen så ha det gött

Bild från sommaren 2011


Helt okej dag

Idag har jag varit i stan med min syster. Vi drog in och såg på Lejonkungen i 3D. Under filmen så blev hon ju gnällig så hon satt i mitt knä under hela filmen med det gick ju bra.
Sedan när vi om hem skulle jag iväg och träna men då hade de ju redan stängt så det blir träning imorn istället.

Mot kvällen så drog jag ut med Alexandra, Ferzah och Viktor. När vi drog till ika kvantum så träffade jag izza som jag inte hade träffa på skit länge:(. Som jag äntligen fick träffa. Sedan drog vi till gångsätra och chillade. Sedan drog jag hem.
Imorn så ska jag troligen passa amanda igen men hon kanske ska till mormor och träffa kusinerna.
Ha det gott

Hmmm

Vad ska man göra nu? När lovet börjar lida mot sitt slut. Idag har jag varit inne i stan med mamma. Hittade lite saker kan lägga upp det senare. Sedan var det meningen att vi skulle åka till IKEA men det blev inte av.
Så vi bjöd över mormor och morfar på middag.

Har varit ganska dålig på att uppdatera men det blev så nu.
Igår sov Zacke över tills idag. Och så drog han hem till mamsen idag :(. Fan men han kommer till baka snart.
Aja snart kommer nog syrran så då blir det inte lika lugnt som det har varit på sittonde.
Imorn ska jag passa syrran och vi ska dra och kolla på bio :).
Aja ha de gött ;)

Syrran är populär ;)


Hehe!

Har vart ganska dålig på att uppdatera på senaste tiden. Men nu äntligen kommer ett.
Jag firade nyår hemma men mamma, zacke och några av mammas kompias. Sedan drog jag och zacke till käppala för att hämta tanborste till han. Vi stanade kvar och kollade på fyverkerierna där. Det var jätte mysigt.

Sedan har jag varit och tränat lite. Kännas skönt. I går så var jag med jossa på en jympa pass där. Kändes lite segt kl:11 på morgonen men det måste man ju börja vänja sig vid när skolan börjar snart. Idag var jag ockå på ett pass fast då gick jag själv.
Just nu sitter jag hemma och degar och snart ska jag upp till mormor för jag ska vara barnvakt åt granarnas barnbarn. Blire hela kvällen :(. Fan hinner inte träffa min älskade Zacke. Är skit trött kommer inte orka passa dem men som tur så ska det sova när jag kommer för att det är borta nu hos en kompis. Aja måste gå men ha det gött.

RSS 2.0