Valborg

Japp då har man haft plus Awards med skolan. Det var ganska kul men det sega var att vi var tvungna att vänta till klockan 11 och vi skulle vara där kl 10 men men. Efter det drog jaf dirket och hämtade min syster.
Vaknade ju med huvudvärk och 2 grader feber vilket inte är så mycket men nu efter att jag hämtade amanda så gick jag direkt och la mig och har legat ända tills nu. Då tog jag tempen och märkte att jag hade feber :'(. Och idag ska man ju ut och kolla på brasa men vi får se om jag gör det.

Nu ska vi få gäster som alltid :P och sedan så ska vi till bransan. Jag hade planerat andra saker att vara med världens underbaraste person men tydligen inte :'( men nu kom gästerna så ska vara lite social nu så ha det gött.

En blid som jag tog förra veckan

Plus Awards

Japp då vaknar man av att man har ont i huvudet och förkyld :'( känner att jag kommer bli sjuk. Men vad ska man göra.

Idag är det dags för Plus Awards. Vad det innebär får vi äntligen veta idag. Det ända som jag vet är att det är 3:orna som har i uppgift att fixa allt idag och att 3:orna ska ha mösspåtagning sist av allt.
Och vad ska man egentligen ha på sig. Fast det är inte så svårt om temat är svart och vitt.. Nu ska jag iväg och göra mig i ordning så ha det gött

Såhär ser jag ut just nu

Kvällen



Nu blir det kvällen. Här sitter jag i soffan och fryser efter dagens träning. Ganska seg men jobbig vilket är bra.
Idag efter skolan drog jag ju till stan och köpte en tröja till min mormor som hon inte kunde köpa och då passade jag oxå på att köpa ett bar byxor till mig. efter detta drog jag hem och var hur trött som helst. Så när jag kom hem tog jag mig lite nudlar och sedan la jag mig i sängen och somande tills min träning började. Men medans som jag sov kom min mamma in och skrek "Börjar inte din träning 7?" och då vaknade jag såklar. faskiken vad jag blev lack men vad ska man göra så jag somnade om tills klockan blev halv 8 för 5 över åtta skulle jag hämta upp johanna. Nu efter träningen så åkte jag och lämnade johanna och nu har jag duschat och fryser. Men ska nog dricka lite te innan jag somnar.

Imorn blir det ingen vanlig skola imonr har vi något som kala Plusakwards vet egentligen inte vad det är men det får vi se imorn och det pågåt till halv 2 så sedan ska jag väl hem och städa lite i mitt rum för vi ska få gärster och mot kvällen är det dags för brasa och då ska jag vara med världens underbaraste person

Sorry det har inte g¨tt att blogga från mobilen det är därför det inte har mot några inlägg

Fiske dag

Idag var jag ute och fiskade med mina kusiner och Amanda. Vi hade det trevligt ska jag säga er ändå om vi inte fick någon napp. Efter fisketuren drog vi till lina kusiner innan jag och syrran drog hem. Så nu sitter vi och äter. Och vad som händer imorn är en bra fråga

Men fan vad skönt att denna vecka i skolan är slut alltså inte så många prov kvar. Men ska äta ku så ha det gött


Äntligen Fredag!

Äntligen är fredag. Fan vad skönt. Vilket också betyder att alla mina sex prov är klara denna vecka.
Just nu sitter jag på lektion som är ganska seg men vad ska man göra liksom. Efter denna lektion så har vi bara nationella muntligt i matte och sedan är gafen slut. Efter skolan ska jag bara ta det lugnrt innan jag ska iväg och hämta amanda i skolan. Hon gillar ju att åka moppe så jag ska hämta henne med den så då kommer hon bli glad.

Igår på kvällen hade jag träning och sedan stannade jag ute men underpar person men det blev lite kalt när man bara hade kortbyxor på sig hehe. Aja men nu ska jag snart säga lite sak inför klassen så ha det gött

Sommar väder igår, men vad fan är det nu? Kolla ut

Sista

Idag har jag mitt sista nationella i svenska. Det är så jävla skönt att det är över. Men det är inte mitt sista nationella för senna vecka hat matte imorn sedan är alla prov klara för den a vecka fan vad skönt. Började dagen med 6 prov nu har jag vara 4 kvar fan vad skönt.
Aja igår var jag på uppstart för fotbollsskolan. Det var inte som förra gången. Då var vi tvungna att pumpa bolla och vara kvar när alla föräldrar kom men nu var vi bara tvungna att pumpa bollar så det var så jävla skönt. Men jag ska säga er det var inte få bollat plus alla påsar som den skulle ligga i. Efter det drog jag ut med maryam som inte mådde så bra. Och jag drog hem ganska tidigt för att jag dels var så trött och att det fanns i te så mycket att Göta på kulan.
Aja nu sitter jag på bussen på väg till skola. Bussen var lite sen så jah hoppas att jag ändå hinner till nationella. Men bloggar efter nationella ha det gött.


Hem

Då sitter man på tåget på väg hem. Nationella i engelska muntligt gick bra och jag avslutade dagen med att städa lite snabbt i spa-salen för att vi har öppethus idag.
Nu ska jag nog it och springa lite och sedan ska jag iväg på uppstart för fotbollsskolan sedan ska jag ut på en promenad med maryam om klockan inte blir för mycket för att hon slutat när jag ska till uppstarten typ:(. Men aja ska spela lite spel nu så ha det gött
Ensam bild. Men livet är så :(


Vilken kväll

Gud vilken väll jag hade igår. Det började med att jag blev hämtad runt halv 7 och sedan åkte vi till Bromma för att spela match klockan halv 9. Då får man tänka att en match är ca 2 timmar oxå så vi åkte från Bromma halv 11. Skit verkligen sent. Så jag kom i sängs ganska sent. Men men vad ska man göra. Jag och Matilda och Jennifer fick hjälpa C-laget. Det roliga är att dem spelar i samma serie som oss så vi kommer möta fem någon gång haha.

Aja just nu sitter jag på bussen på väg skolan och ska nationella prov i engelska nu sedan ska vi ut och intervjua folk och avslutar dagen med naturkunskap och sedan lite mentorstid. Bloggar mera sen . Ha det göt.
Juste efter skolan ska jag kanske till min gamla skola och hälsa på och ut och springa med maryam.


Rast


Japp då sitter man i skolan och har världens längsta lunch-rast. Gud jag orkar inte har så lång men vad ska man göra. Inann lunch hade jag prov och det gick väll helt okej hoppas att jag klarar det och imorn väntar ett nationellt prov och 1 annat prov sedan är 3 av 6 prov klara. Men nu sitter jag, frida och lovisa och bara tar det lugnt. Men jag sitter och små kollar liter på väskor hehe. Och ska jag fortsätta med det så ha det gött

Vilken vecka

Denna vecka som kommer är inte  kul. 
Jag börjar veckan med ett prov och imorgon har jag ett nationella och ett annat prov. Sedan har jag prov varje dag och totalt hat jag 3 nationella och 2 andra. Så detta kommer inte bli en rolig vecka. Men det kommer vara så skönt när veckan är slut men oxå dagarna som man betar av. Då bet man att det minskar hela tiden. 
 
Ikväll blir det en sen träning :( så jävla jobbigt. På tisdag blir det match med C-laget. Dem behövde lite hjälp så ja varför inte. Men nu sitter jag på bussen på väg till skolan så det är lite segt för att jag har prov direkt när jag kommer men aja. Ska kolla lite på det vi hat prov i så ja det gött

Hos Pappa

Idag kommer jg att tillbringa min dag med min syrra. Kom hit runt 11 och nu har vi inte gjort så mycket. Men snart ska vi iväg och kolla på bio. För ett tag sedan så träffade jag min pappa men han har åkt iväg.
Det om vi har gjort nu är att vi har ätt lite och nu vet vi inte vad vi ska göra. Jag sitter och bloggar på min syrras dator så det blir ingen bild men kanske blir någon sedan från mobilen. Ska vara lite social nu så ha det gött

Äntligen Fredag

Ja veckan i skolan är slut med pluggandet är inte slut har prov på måndag som jag måste göra.
Så all tid jag har måste jag sitta och plugga. Jag orkar verkligen inte. Men men vad ska man göra det är ju skola. Har ändå bara 2 år kvar och det känns jävligt skönt ska jag säga er men börjar nu så ha det gött

Fan jag orkar inte

Fan jag orkar inte mera. Palla leva ett sånt här liv som jag gör just nu. Det som jag inte fattar är att jag inte ens har gjort något men varför ska det bli såhär då. Jag orkar verkligen inte. Jag vill bara ha det så bra som jag hade det innan denna kväll kom.
Kom för ca 45 min hem från träning. Fan vad jobbigt det var att cykla hem med uppförs backe och motvind. Det kan inte bli värre. Snart ska jag sova men tror att jag ska sitta lite och skriva på min uppsats nu innan jag ska sova.
Måste bara säga tror jag aldrig har skrikit såhär mycket om jag gjorde idag samtidigt som min syrra sov och mamma satt och hörde allt.
Men ska skriva lite nu så ha det gött

Helt sjukt

Gud vad trött man kan vara. Ingen i klassen orkar verkligen göra något. Alla vill sova. Fan och ikväll blir det träning skit pallar inte.
Men nu börjar jag efter lunch så ha det det gött


Öva inför nationella

Nu sitter jag på engelska lektionen och vi ska sitta och öva på nationella prov tills vi ska. Lite segt men vad ska man göra. Jag har tre styckena nationella prov som jag ska göra nästa vecka. Två i svenska och en muntlig i engelska men det går säkert bra.
Idag är det chill dag har idrott och samhälle sen efter lunch och innan lunch har jag bara engelska. På idrotten ska vi bara ha teori så det är soft men ska kolla lite på olika nationella prov nu så ha det gött

Onsdag

 
Ja det är ju bara onsdag i 1h och 30 min kvar men aja.
Idag har jag varit i skolan och haft tre lektioner. Skönt ska jag säge. PÅ första lektionen gjorde vi inte så mycket den ända lektionen som vi fick jobba på var en och sedan så var det att vi skulle sitta och lyssna och avalutade dagen med en mentorstid ca 20 min. Efter skolan skulle jag träffa en underbar person:D.
IDag vart det ingen träning så jag har bara vilat hela dagen och det ska jag säga er att det var skönt. Men nu är det dags att krypa ner i sängen och kolla på film ha det gött

Försökte blogga i morse men gick inte så bra

god natt

Nu är det dags att gå och lägga sig efter att ja tränat och haft en ganska lång dag i skolan. Imorn blir det äntligen vila. Med det menar jag att jag i te har någon träning.
Gud vad skönt ska jag säga er.
Nu har jag och mamma kollat på film (jag saknar dig) mamma tycker den är bra så vi såg den.
Imorn blir det skola och plugg typ. Ska sova nu sp ha det gött

Så här såg man ut idag

Tisdag

Snart har halva veckan gått i skolan. Igår hade jag träning som slutade halv 9 så jag var skit trött när jag kom hem. Så jag är verkligen död fortfarande efter helgen fattar inte varför.
Aja idag är det tidag och jag hade mitt framförande i nationella idag det gick bra så det känns bra. Nu är det inte så mycket kvar denna vecka så det känns skönt. Snart är det dags för matte som är min sista lektion idag men ska kollar lite på film nu så ha det gött

Min kropp är helt död

Tror aldrig att min kropp har varit såhär död. Har spelat fotboll hela helgen. Tror aldrig har varit såhär död. Men igår hade vi det skit kul. Vi spelade laser down det var hur kul som helst.
Just nu sitter jag hemma och är helt död. Men det som jag måste göra nu är att plugga har en uppsats som ska vara klar imorn och nationella på tisdag. Men måste börja plugga nu. Ha det gött

Äntligen fredag

Gud vad denna vecka har gott fort ska jag säga er. Det är helt sjukt. Igår kväll var jah på träning som var kanske chill. Vi ska ju ha träningsläger och sedan ska vi ha två matchen. Imorn kväll ska vi iväg och spela lease down (stavning) och sedan avslutar vi kvällen med middag

Just nu ligger jah i sägen och är hur trött som helst men ska börja bege mig upp. BTW igår fick jag mitt nya iPhone skal. Kolla så jävla snyggt ska jag säga er. Men ha det gött


Hem

Då är man vid tåget och väntar på tåget. Hade mitt sista prov för denna vecka. Det var skönt ska jag säga men det känns okej. Idag skulle vi haft idrott men tydligen inte för jag fick gå tidigare fråga tåget men då hade tydligen klassen fått veta att vi inte skulle ha någon idrott men jah och min kompis hade inte fått veta något så vi bytte om och allt. Aja. Så vi fick gå tillbaka till skolan.
Men som tur är blir det träning ikväll. Skönt ska jah säga. Men ska lyssna vidare på musik ku så ha det gött


Plugg

Just nu sitter jag på biblan och pluggar. Fan jag orkar verkligen inte. Det sista som jag gjorde i skolan var att göra prov. Och det gick bra. Men nu måste jag fortsätta att plugga. har nämligen prov i morgon med fan jag orkar inte.

Engelskas som vanligt

Då sitter man på engelskan och har gjort klart allt men jag ska plugg lite till provet som jag ska göra efter lovet.
Idag är det vanligt skolan och sedan så ska jg jobba med min intervju som jag måste gör. Sedan har jag ett prov som jag ska göra imorn. Men det går säkert bra jag gör mitt bästa.
OCh ingen träning blir det idag. Igår efter träningen så drog jag till henrik och skulle försöka fixa mobilen med det gick inte så bra men nu ska jag fortsätta att jobba lite så ha det gött

Skola :(

NU har skolan börjat igen vilket leder till att jag inte orkar elller hinner lika mycket med att blogga. Igår så var jag på träning men inann dess var jag ju i skolan men jag var så sjuk trött att jag typ somnade på vår långa rast hehe. Efter skolan så drog jag hem och bara tog det lugnt. Beställte lite iphone skal med mamma men inget mer. Seda mot kvällen drog jag iväg på träning som slutade kl 10 så jag var skit död när jag kom hem men nu är jag vaken igen för att vara i skolan igen. Hmm. När jag åkte hemifrån kom jag på att jag har prov imorn och på torsdag men det är chill till imorn men är mera rädd för torsdag men jag får göra så bra jag kan.
Idag efter skolan ska jag till mormor och plugga lite innan jag ska iväg på träning men nu börjar jag så ha det bra

SISTA DAGEN

Idag är det sista dagen på lovet. Om jag ska säga er så orkar jag seriöst inte med att gå till skolan. Förut hade jag inga problem med att gå till skolan men nu verkar jag ha det fattar inte varför.
Aja idag vart det ingen sovmorgon. Det började med att jag vaknade kl 8 för att gå upp och vara ledare på tjej grupper kl 9. Det gjorde jag fram till kl 11 och sedan vart det fotboll med mina kusiner. OCh avslutade nu med middag och med och mormor och morfar. Imorn blir det skola och träning. Har fan inte tränat på länge.
men snart ska jag iväg och träffa maryam och vi ska ut på en promenad så det ska bli mysigt men väntar bara till mobile har laddat klart men det är nog snart så ska göra mig klar så ha det gött.

http://www.nattstad.se/pamen

Hem

Imorn bär det äntligen hem. fan vad skönt det ska bli. idag har jag verkligen bara tafit det lugnt är fett trött. Blir ett tråkit inlägg men jag orkar verkligen inte.

Äntligen fredag

Idag är det fredag vilket menas att det är sista dagen i backen för imorn så åker vi hem :(
Det första jag tror att jag ska göra när jag kommer hem är nog att sova haha

Aja kl 8 ska jag väcka dem andra vilket är om 5 min så ska springa på toa innan så ha det gött

Trött

 
Nu märker man att man har åkt skidor alla dagar för nu börjar man bli trött redan kl 5 och det är ju inte så normalt. Jag, alexandra och viktor åkte fram till lunch och sedan drog bara jag och viktor ut sedan. Efter det skidturen så gick vi iväg och spelade biljar. Det var då som jag märkte att jag var så trött.
Så nu sitter jag död i sängen. Men men imorn blir det sista dagen i backen :D DÅ ska det ban köras så det ryker om det. När jag kommer hem så ska jag bara ta det lunch och plugga så mycket som möjligt

Lite bilder som jag har tagit här borta

Onsdag

 
 
Onsdag mitten av veckan nästan. Ida blir det som vanligt att vi ska åka skidor. Igår kväll så skulle vi iväg och spela pingis men det var upptaget. Så vi satte oss och spelade banke bäver. Efter det gick viktor hem och jag och alexandra fick för oss att gå upp för hela långa backen. Men vi kom bara till hälften innan det branta började ahah. Men gud vad jag gled ner. Det var inte riktigt klokt. Aja men nu ska jag göra mig klar för att gå ut och åka skidor så ha det gött

Puas

Alla ligger just nu i sägen. En sover och två kollat på datorn. Innan var vi ute och åkte skidor. Jag och Viktor åkte lite tills hans mamma kom så åkte vi lite och avslutade med en fika. Sedan vill Viktor tävla LOT mig igen så då gjorde vi det men han vinner ju aldrig fast han hittade en genväg. Haha innan lunch tig vi en till paus och spelade lite biljard Men nu Ska jah se om jag kan få ut någon snart så ja det gött


Biljard

Nu är det dags att spela biljard. Vi har nyligen ätit mat och efter det spelade vi pingis. Idag har det blivit skidor hela dagen. Men nu ska vi spela så ha det bra


GOD MORGON

Jag ska skaffa mig en katt. Kan ni tänka er. Jag som har längtat sedan mammas katt dog men nu äntligen får jag en. Livet kan inte bli bättre just nu. Det är det ända jag ska göra när jag kommer hem och det är att hitta en fin katt...

...April April. Det är ju fan 1 April idag vilket menas att fan får skoja med folk men att man säger april april. Men jag skulle vilja ha en katt men nu är livet inte så.

För ett tag sedan så var jag uppe och åt frukost och snart så ska jag ut och åka skidor med alexandra och viktor. Men nu måste jag göra mig klart så ha det gött

RSS 2.0