Hmm

Då sitter man med några kompisar och inte gör något. Egentligen undrar vad jag egentligen för här. Känns som hela mitt liv blev bara mer jobbigt jag vet inte varför men det känns som det.
Men vad ska man göra hellre detta än att sitta henne och tråka men jag måste oxå plugga men det hade jag tänkt att göra imron så det blir nog skit bra
Aja ska fortsätta att sitta och spela på mobilen så ha det gött


-

Ganska tråkig rubrik jag vet men vet ej vad jag skulle skriva. Kom nydligen hem efter en ganska snabb dag på jobbet skulle jag säga. Tiden gick så fort men det kan vara för att jag hade planerat allt m.m :P Aja nu ska jag göra lite engleksa om jag pallar och sedan så ska jag dra iväg och träffa en kompis i ca en timme och sedan så kanske jag ska till en annan kompis :P Men det är inte så kul.
Hela mitt liv förstördes igår och jag skojar inte. Allt bara gick i bitar och nu vet jag inte längre vad jag ska göra. Aja men det är bara att leva med det :( Men det är ksit jobbigt ska ni veta.
Aja idag var jag ganska välklädd ska jag säga er. Hade typ tre byxor på mig m.m tänkte att denna dag skulle bli kall så jag tog på mig mycket kläder :P

Aja ska plugga lite nu innan jag ska dra iväd ha det gött.

Kall och blöt

idag efter jobbet så blev man kall och frusen ska jag säga er. Det regnade hela tiden så min grupp gick in typ 45 min innan melliset skulle börja :P Men vad ska man göra när alla ungar är skit blöta och fryser. Aja sedan så skulle jag till gymet men jag var så otaggad på det efter att ha stått ute i regnet hela dagen så jag drog och hämta min syrra i närheten.
Så vi drog hem och bakade lite muffins. Dem blev fett goda ska jag säga er.
Men nu ligger min syrra och sover och jag har gjort lite läxor men jag orkar värkligen inte måste liksom plugga till ett prov och läsa ut en bok och göra klart engelska sak. Skit måste verkligen börja det är liksom onsdag imorn så sätt fart kan jag säga.
Aja ska fortsätta lite med pluggande nu så ha det gött så läng

Blöt som man ser lite längre ner på jackan. Fick låna jackan igår från fotbollen riktig skön ska jag säga er men den är väldig stor liksom XL

Vad hände egentligen?

Kom nydligen hem efte att ha varit ute med minna vänner. Jag stannade kvar lite i käppala innan jag drog hem. JAg chilade med några kompisar. MEnv ad som hände mot slutet det kan man alltid fråga sig men det är inget jag ångrar ska jag säga er.
Imorn bär det av till jobbe igen men ska ju lämna amanda i skolan innan jag drar till jobbet och sedan träna och efer det så ska jag hämta amanda och vi ska baka lite muffinsar :P.
Aja ska krypa ner i sängen är ganska kall ska jag säga er men ha det gött

Frusit ihjäl

Dag var det första dagen på jobbet. Det började ganska bra. Mycket kläder. Två jackor m.m. Men förs ändå :( så jag har stått ute i kylan sen kl 9 imorse. Kalt ska jh säga er. Men det var ganska soft jag fick dem yngsta ungarna på lägret så det var ändå ganska skönt. Det är bara 50 ungar typ på lägret så det var ändå ganska lite så vi var bara 5 ledare men en ledare var borta så vi ska igentligen vara 6. Aja
Efter jobbet drog jag till gymet en stund och ni är jag på bussen påväg hem. Ska träffa Alexandra. Men är så dum. Jag bokar med två personer samtidigt hur dum kan man igentligen vara. Aja men imorn bär det av igen till jobbet men ska lämna Amanda i skolan imorn så det ska bli kul och sedan så ska jag hämta henne. Aja ska gå av bussen snart men kan lägga upp en bild sen hur jag har sett ut idag. Juste sp skjuter en unge allt vad han har på målet så träffar den mitt ansikte. Bra snar på jobbet så har skit ont i huvudet nu. Men aja ha det gött


Äntligen

Äntligen har jag vart på gymet efter att ha varit sjuk. Har inte kunnat gå till gymet på 2 veckor. Det känndes riktigt bra efter att ha träna men körde inte så hår för jag är fortfarande lite förskyld så jag tog det lite chill.
Aja nu sitter jag i köket hemma och ska göra lite läxor så har jag mindre att göra sen. Jag har nämligen prov första lektionen efter lovet så det är bara att plugga lite varje dag. OM jag gör det så kommer det säkert att gå bra. Men jag har andra saker också jag ska göra en engelska sak och läsa ur en bok. Det som är värst är nog engelskan men vad ska man göra.
Aja imron så är det jobb :( Lite segt men vad ska man göra om man får pengar för det. Så jag börjar kl 8:00 imorn men alla andra dagar så börjar jag kvar i 9 så det blir soft. Bara så ni vet så är det väldigt skönt att vara hemma igen efter pappa.
För er som inte visste det så mår jag inte så bra. Efter allt som har hänt önska att det aldrig hände så såg allt ut som det hade gjort i lite mer än 1 år men ska jag klanta mig så sjukt mycket som jag ångrar av hela mitt hjärta.
Aja vad ska man göra det är bara att leva med det :( Ha det gött

Såhär ser jag ut just nu

Dampar

Förlåt mig nu men fan vad ska dampar. När jag väl kom till pappa så fick jag vänta på pappa men efter ett tag typ 2 timmar så ringer han och säger att vi inte ska åka till farbror. Då blevv jag fett irriterad. Det tog mig fan 1 timme att åka hit och nu har det gått ca 3 timmar. Skulle fan kunnat vara hemma istället för att åka hit. Men jag ska ta mig här ifrån men min syrra försöker stoppa mig men det skiter jag i. Jag ska fan hem. Jag är inte på så bra humör just nu som ni kanske märker men aja.

När jag kommer hem så ska jag träffa mina kompisar och chilla lite. HAr fan inte kunnat göra det när jag har varit hos pappa. Men vi får se vad som händer sen. Men ha det gött nu ska försöka ta mig härifråm

Vart inget

Idag skulle jag ju åka till min farbror men det blev inte av. Han hade gäster och då vill inte pappa åka dit så vi ska dit imorn istället. Så jag och syrran drog iväg till kista för att kolla lite. Men allt failade. JAg fick magont och mådde skit illa så ronya gjorde det som hon skulle göra och sedan så åkte vi hem. Jag ville åka hem till liding för jag mådde så dåligt. Men ronya försökte göra allt fr att få mig stanna. Men jag drog hem och ska åka tillbaka imorn när vi ska dra till farbror. Det ska bli ganska kul men ändå inte.
Aja när jag kom hem så mådde jag lite bättre men ändå inte helt. Men nu så mår jag bra och när jag är ledsen så får jag för mig att säda så jag började städa mitt rum lite. Men tror jag ska krypa ner i sängen snart för jag är så ledsen och deppig. Vad ska man ta sig till om ens liv är förstört för evigt. Ångrara allt snälla.

Aja ha det gött

Farbror Snart

Snart brä det av till farbror. Ingen kan tvinga mig att pussas hit och dit. Jag lever som en svenne inte osm en turre. Det kan jag bara säga er. Efter det så ska jag och min syrra dra till ksiata och kolla lite eller det är mest jag som ska kolla lite. Vet ej om det blir något nytt i garderoben eller inte men det får vi se. Jag brukar åka till stan men då brukar jag ibland inte köpa något :P
Aja syrran försöker tvinga i mig frukost men det går inte men då säger hon att pappa kommer göra det men det kommer inte gå bra om jag inte vill äta så vill jag inte är det så svårt att acceptera det.
Aja hel ärligt så mår jag skit och verkligen ångrara att vissa fucking saker hände mig som ledde till vissa saker. Vet inte vad jag ska ta mig till för att allt ska bli bra igen.

Snark

Ligger i sängen och ska snart slagga. Denna dag har varit ganska chill menhar varit hur trött som helst så ni anar inte.
När jag vaknade idag hemma på lidingö så var jag hur trött som helst jag ville inte gå upp men jag var tvungenn. Jag lovar jag fick kriga mig upp ur sängen men det gick bra tillslut. Jag åkte tsm med mickan som jag inte har sett på ett tag så det var ganska kul att få sitta och snacka med henne. Efter skolan drog jag ju till pappa och typ chillad bara. Fick nästan klart mitt case.
Imorn ska vi träffa min farbror och sedan så ska jag och ronya till kista.
Sedan så vet jag inte om jag ska tiill min saknade ö eller om jag ska sova en natt till hos pappa de är något som man kan fundera på. Aja nästa vecka så ska jag jobba så det kommer bli ganska jobbigt men vad ska man göra när man får en hyfsad stor slant för det. Måste också lämna in mitt domar arvod och då får jag lite pengar där snart. Kom och tänka på att jag måste snart betala skatt pallar inte så mycket kan jag inte ha känat men vem vet aja ska lagga nu så ha det gött
Fan vad jag ångrar så himlans mycket i mitt liv önskar att jag aldrig gjorde som jag gjorde :(

Segt

Sitter i köket som vanligt hos pappa. Pappa har varit och köpt pizza men jag är inte så hungrig än men han säger ät den innan den blir för kall jag bara ja jag ska men ska vänta till jag blir hungrig.
Aja vad osm händer sen det vet jag inte. Men jag skull egntligen vilja vara hemma och vara ute med mina kompisar. Skulle nog gissa att det skulle vara roligare än att bara sitta här men jag ska nog kolla på en film snart så det blir ganska chill.
Ronya ska dra till sin mamma ett tag och pappa drog nyss så jag är hemma själv så det är gaska chill. Men ha det gött ska kolla på film nu.

En söt katt från Italien. Fast den kanske inte ser så glad ut men det var jätte gosig

Pappa igen

Nu sitter jag på blåa linjen hem till pappa. Ska dit idag och antingen stammars jag tills imorn eller på söndag får se vad jag pallar med.
Aja idag efter lunch så antog jag och mina kompisar att vi började kvart i 1 som vanligt men tydligen inte vi skulle börja 12:05 men vi fick ingen sen ankomst för det. Men så kommer vi skuta halv två varje fredag så det har jag inget i mot. Men vi gjorde en så kallad case men vi blev klar halv 2 som det stod på schemat så det var soft. Aja snart är jag framme då ska jag hem till pappa och göra casen så jag inte glömmer vad vi gick igenom.
Aja ha det gött bloggar kanske senare efter att vi har träffat min farbror. Angående det så vägrar jag puss så som pappa sa fan jag gör inte det. Aja är skit trött det var fett skönt att sova i min egna säng idag och träffa mamma och mormor och morfar men aja har typ två stationer kvar nu så ha det gött

Vintern är här, varma skor fram


NattiNatti

Nu är det dags att sova. Har vait ute me kompisar. Blev både glad och ledsen men vad ska man göra. Aja Ska sova nu men imorn så bär det av igen till pappa igen. Aja ha det gött så länge ska bli skit skönt att få sova i sin egna säng :P

Orientering

Är på tuben på väg till hellasgårda. Vi ska orientering där och slingan är ca 5 km men det ska inte vara några problem.
Efter orienteringen ska jag till pappa och hämta några grejer och sedan så ska jag åka till hem till min saknade ö. Ska sova där en natt och sedan så ska jag tillbaka till pappa för att jag ska träffa min farbror m.m. Aja efter att man har gjort alla kontroler så får man dra hem så det ska bli skönt.
Aja snart är jag i tc och ska byta tåg mot Slussen och sedan är det bara buss kvar aja men ha det gött


Hihi

jag sitter fortfarande kvr i köket efter att ha diskat och gjort min lunch tills imorn.
Imorn ska jagå åka hem och sova en natt och sedan så kommer jag åka tillbaka till pappa på fredagen och sova över helgen. För jag och pappa och syrran ska åka och träffa våran farbror och så. Fick veta av pappa att man ska pussa hit och dit på t.ex. på kinden eller på handen. Det vägrar jag att göra. Tänker aldrig göra det i hela mitt liv. Syrran kan göra det men inte jag jag är inte en muslim och så jag är fasiken kristen och dom gör inte så m.m.
Aja ska snart sova är skit trött men bloggar mera imorn kanske när jag är på tåget påväg till nacka.

Diska

Sitter i köket och kollar på film medans min syrra sitter och ritar. Jag har nydligen diskat allt fast det är hon som ska göra det. Men vet ej vad som har flyggit i henne. Hon tror typ att jag bor här och ska göra det som hon gör.
Men så är det inte snart sticker jag och då får hon fan gör allt själv.
Men imron ska jag till nacka för att ha orientering och jag tycker att det ska bli skit kul :) för jag gillar att göra det. Sedan så slutar vi men jag tror att vi skommer sluta tidigt så jag ska nog åka till lidingö hem en stund och kanske snacka med tränaren för att jag är skadad och så och inför dam sesongen också. Aja ska kolla klart på Andra Avenyn. Hehe har suttit och kollat på den ganska länge men har inte kolla klart hela men nu har jag bara några kvar mindre än 5 avsnitt. Aja bloggar kanske mera ikväll

Mig just nu

Hmm

gud vad jag blev tidig idag till skolan. Men vad ska man göra när man blir erbjuden att få skjus:P. Aja imron så har jag orienteringsdag i nacka. Lite segt men det ska ändå bli kul.
Efter skolan ska jag och frida stanna kvar på plustimme och få hjälp med en matte sak. Aja snart ska vi ha samhälle kanska chill. VI ska börja på något nu sedan så har jag lunch. Aja ha det gött
fattar inte vad som är grejen jag mår inte alls bra :(

Natur

Snart blir det en håltimme typ. Vi ahr delat upp svenskan i två grupper för att vi ska sitta ocj diskudera om en bok som vi har läst. Det kommer gå gansak segt men vad ska man göra., Jag somnade ganska snabbt igår men min syrra tyckte att jag var tråkigt för att jag bara låg där men jag blir det när jag är trött men har lovat att vara piggare idag
Efter skolan ska vi åka till sumpan och handla lite mat Men sedan måste jag hem och plugg har skit mycket plugg orkar liksom inte sitta och göra allt på lovet.
Aja ni sitter jag och har narut men iv har snackat om hållbarutveckling men ska sluta nu så ni får ha det gött gör ett inlägg senare

En bild från här om dagen

Syrrans dator

Efter en ganska chill dag i skolan. Aja i skolan så gjorde vi inte så mycket vi hade lite massage så det var skönt ska jag säga er. Sedan sp hade vi engelska och då somnade ju en kille på lektioen och började snarka haha. Läraren och alla i klassen började skratta lite taskigt men det var lite kul. Aja efter skolan drog jag hem som min pappa sa till mig :P
Så nu sitter jag i köket med min syrra jag ska spela Sims på hennes dator har inte spelat det på fett länge.

Imorn så ska jag till skolan men vet ej syrran snackade om att pappa skulle köra men jag vet inte så kollar ändå upp när bussen går. Imorn så kanske jag och syrran ska åka och kolla på bio men jag vet inte beror lite på om jag är på humör för det :P hehe det är ju inte alltid man är det :P.

Aja ska plugga lite mera eller så ska jag spela lite innan vå få se men ni får ha det gött

blir ingen bild n :(

Engelska

Jag sitter i skolan och har engelska. Ganska tråkigt jag sitter och leker men google earth men Frida :P
Haha vi har det ganska roligt. Roligare än att göra engelska saker. Igår så när jag skulle sova så hade jag och syrrns kanske roligt ska jag säga er :P. Vi bråkade lite om sängen och sedan så kom pappa in i rummet och snackade.
Jag belv så sur igår gör att jag fick inte upp min mobil. Jag hade glömt bort min kod så himlans trött var jag och jag hade låst den i 1 timme och sedan en timme efter det så då sket jag i den och testade på morgonen och fick upp den :). Fan vad glad jag blev.
Aja snart ska vi gå och äta på thai det är så himlans gott aja ni får ha det gött så kommer det ett inläg senare

Grattis Zacke hoppas du får en grym dag



Framme

Nu har jag varit hos pappa ett tag. Det tog sin tid att åka hit men vad ska man göra åt saken Jag och min syrra har målat mina naglar i 2 timmar :P Lite segt kan man säga men det var kul men ändå segt. Aja sedan steckte vi lite ägg och åt och snart ska vi knytta oss :P

Imorn ska jag till skolan men jag kanske åker men pappa men jag tror inte det. Men jag kommer inte att behöva åka tidigare än vad jag brukar så det är ganska skönt. Sedan så kanske jag och syrran ska ut och springa :p.

Aja ska göra mig klar så jag kan slagga :P. Men ha det gött

Pappa

Då är man på äg till pappa. Det stod på sl att man ska ta pendeln till sumppan. Det säg vara snabbare än att byta i frihemsplan så nu är jag på pendeln och är snart framme. Ska bli ganska skönt men ändå inte. Innan var jag nyas hos mormor och hade lite kalas fråga mig inte varför. Och mormors syster var sär och hon har alltid med sig lite saker så nu var det som julafton :).
Aja bloggar mera sen

En snabb bild som jag tog innan tåget gick


Tanto

Nu sitter jag i skolan och väntar på min kompis och vi ska går tsm till tanto. Vi ska ha pedagogisk ledarskap där. Vi ska leka lekar. Haha.
Aja igår chillade jag med mina kompisar. Det var chill.
Aha på söndag kommer jag åka till min pappa i en vecka. Vet ej om jag kommer att klara det men det får vi ses. Aja. Imorn ska jag och min underbaraste kompisar från högsätra dra och bowla och sedan gå hem till någon och kolla på film. Ska bli fett kull. Aja hoppas min kompis kommer snart. Men ha det gött

En bild från igår :P


Skit

Igår drog jag ut och träffade Maryam och Sumaija. Vi gjorde igentligen inte så mycket uran vi stod bara på en fotbollsplan och glodde typ. Men det var fett chill ändå. Sedan gick vi till ICA för att ha något att göra men då hör jag någon roppa mitt namn fån tåget. SÅ jag gåt dit där var alexandra och alla andra. Det var så jävla packade så det inte var sant. Ingen visste vad dem gjort men då chillade jag med dem ett tag tills dem tog tåget och då drog jag med maryam och sumaija. Vi taggade hem för vi hade bestämnt att möta alexandra utanför henne kvart över 11. Men jag fick vänta över 45 min. Så lite segt var det men aja.

Sedan drog jag hem och slaggade. snart bär det av till bowlingen. ska bli så jävla kul. Aja har lite saker jag måste göra inna men ha det gött.

Snart

Sitter i soffan och bara degar. Har inte gjort så mycket efter skolan. Det vart ganska chill men där skönt när livet är jobbig. Aja imorn någongång på dagen så ska jag ju iväg och bowla men mina underbaraste kompisar som jag har saknat. kanske tar lite bilder ;)
Och snart bär det av till pappa. Det ska bli fett kul. Men vet igentligen inte hur jag ska klara av att bo där men det blir säker bra.
Aja sedan vet jag inte vad som händer. Juste matte lektionen var fett rolig idag. Först lite skratt eller man kan säga mycket sedan under lektionen så somnar två personen på lektionen fett kul sedan går läraren till dem som sover och bara du härde väll vad jag sa dem bara sa :P
Haha men ha det gött

Helg

Nu sitter jag i skolan och sak ha min sista lektion :). Det sk bli så jävla skönt. Sedan blir det helg. Imorn ska jag träffa mina kompisar från min gamla skolan vi ska bowla och ha det kul och på söndagen ska jag packa alla mina grejer som jag ska ha med till min pappa eller så börjar jag med det imorn :p. Aja idag har det varit en ganska seg dag. Vi började med att at pedagogisk ledarskap ute i regnet så det var ganska segt så nu vill ajg bara hem men som tur är det bara en lektion kvar :). Idag ska jag nog bara chilla hemma eller kanske köra ett lugnt träningspass.

Aja börjar snart så ha det gött

På väg hem

Just nu står jah i ropsten och väntar på att bussen ska komma. Ikväll ska jag chilla med Alexandra för nu är alla mina prov och så klara plus att jag åker till min pappa på söndag tror jag. Kommer inte kunna roa mig där. Har ju ingen jag kan träffa. Aja imorn är det sista dg i skolan denna vecka.
Aja ska läsa min bok nu. Den är helt okej. Ha det gött


Skola igen

Nu istter jag i skolan för att inte missa så mycket i skolan så drog ajg till skolan fast jag kanske inte är helt frisk.
jag vill inte missa ett prov som jag har idag. Jag missade redan ett prov igår och om man missar ett prov ller failar så får man göra det i jul och det vill jag inte så jag kom till skolan för att inte missa.

Aja dagens skoldag är lång men det ä bara att tåla. Aja ska börja bege mig till min lektion snaert så ha dte gött.

Betyder skit mycket
www.nattstad.se/pamen

Mot kvällen

Nu är dagen snart slut. Ja då kan man undra sif vad jag har gjort idag?. Jag har egentligen inte gjort så mycket. Jag har mesta tiden legat i sängen. Det har var väldigt mysigt ska jag säga er. Men det är lite segt att man får ligga där helt själv :( skulle vara mysigare om man var två istället.
Aja snart kommer min mamma och syrra hem så vi får se vad som händer då men jag känner mig bättre . En sak är jobbigt och det är att jag missarde ett prov idag så jag vet inte när jag kommer få göra det. Imorgon har vi också bror men jag vet ej om jag ska går till skolan men annars har jag tanke att bara gå dit för att föra provet men jag får se. Jag får se hur jag känner mig ikväll.
Aja nu sitter jag i soffan och inte ligger i sängen ;). Dagarna kan vara trokiga att bara ligga hemma men vad ska man göra

Aja ska läsa lite mera i boken som jag läste innan. Den är hlt okej men har bara läst runt 40 sidor sedan tog jag en tupplur :P Ha det gött
Gamal bild ca 2 år sendan

Feber

Då ligger man hemma i sängen med feber :(. Hoppas att det går över snart dels för att jag missar saker i skolan och för att jag ska till min pappa nästa vecka.
Det hänt så mycket jobbiga saker nu på sistonde. Men aja idag ska jag nog bara ligga isägen och läsa en bok som vi håller på med i skolan så jag inte känner att jag måste läsa så det ryker om det. har redan legat i sängen sedan havl 10.
Ja jag harlite ångest vilket fotbolls lag jag ska spela i men tror att det blir a eller b laget hos dam. Men först måste min fot bli klar:P

Aja ska läsa lite nu men ha det gött

Denna bild påminner mig om mycket saker :(

Sjuk

Dagens studiedag var ganska skön men ändå inte. Jag har suttit typ på en stol hela dagen. Jag har mest pluggat mest hela dagen lite segt men vad ska man göra. Jag var ju jätteförkyld igår och det har bara blivit värre oc värre så jag kommer vara hemma imron från skolan. Jag ser inte ifram emot det för jag kommer igentligen inte kunna ligaga i sängen och krya på mig. KOmmer typ få plugga så mycket jag orkar
Aja tråkigt inlägg men bara att det blir något. Ha det gött så kanske jag blir lite bättre imorn
det finns mycket saker i mitt liv som jag verkligen ångrar. en speciell person fattar nog vad jag menar :( saknar <3 puss

Studiedag

IMorgon blir det ingen skola vi ahr studiedag fett skönt men ändå inte. Jag måste plugga hela dagen till prov på onsdag. Men jag får se om jag ska dra till skolan eller inte. Jag är så himlans förskyld. Ni skulle ha hört mig idag i skolan. Aja man kan höra det på mig med. Men vi får se hur jag mår.
Just nu kollar jag på film men jag ska snart gå och lägga mig. Idag var jag också på möte med fotbollen. Det var helt okej vi snackade om vart man ska spela när allt börjar igen att man ska spela i a-laget eller b-laget men om man inte vill sattsa så mycket så ska man spela kvart i F18. Vet inte hur jag ska göra :/ har lite ångest. Men damlaget har 5 spelare som det vill ta upp till dam men jag vet inte hur jag ska göra. Jag är ju liksom skadad nu och allt och vet inte när jag kan spela igen. Tänkte börja i F18 och sedan så kan man jobba sig uppåt när man känner för det men man kan inte om dem inte har någon plats så igentligen borde jag ta denna chans. Men ajja måste tänka lite mera ska slagga nu men ha det gött

Vilka sköna lärare man hade en gång i tiden :)

Tidig

Nu sitter jag i skolan och ska göra en engelska grej. Men vet inte om det blir av. Annars har jag kommit 40 min i onödan och det orkar jag verkligen inte höra.
Aja efter skolan ska jag dra hem och sedan träffa Mikkan på gymet. Kommer bli skit bra. Sedan så har jag 2 prov kvar efter denna dag :) så det är skönt att det snart är klart med alla prov. Sedan nästa vecka ska jag sova hos min pappa tror jag. Det kommer nog bli helt okej men vet ej riktigt.

Aja hoppas läraren kommer snart men set tror jag inte. Men ja det gött


Trött

EFter en ganska jobbig dag så ska jag börja knyta mig. Ska vara i skolan tidigt imorn så måste sova lite för jag sov nästan inget inatt.
Blir ett ganska tråkigt inlägg men vet igentligen inte vad jag ska skriva. Aja imorn ska jag jag först vara i skolan och efter det så ska jag dra och träna med mikkan :) mår inte så bra så har inte kunnat träna men ska börja nu igen som jag gjorde innan. ska kolla på fim nu och sedan ska jag sova så ha det gött

saknar dig ani

Tråkigt

Idag har jag mest pluggat. Men sedan vid lunchtid drog jag ut med min familj + min kusiner. Vi drog ut och grillade lite kålbullar. Hadde aldrig provat det innan så et v ar roligt att äntligen få prova det. Det är som en pannkaka fast med lite becone på :P.

Aja efter det drog jag hem igen och pluggade lite. Som min helg är planerad så kommer jag plugga hela helgen. Tråkig helg :p
Imorn/idag är det avslutning med fotbollsskolan + dömningen. det ska bli fett skönt att det är slut nu men vad ska man då hitta på att jobba med på helgerna hmm det är en bra fråga. Om två veckor drar jag till min pappa och sover i en vecka. det kommer bli ganska kul men vet igentligen inte vad jag ska göra på kvällarna. För min syrra får inte vara ute något då kommer jag säkert inte heller få vara det. Juste pratade med min syrra idag och pappa tvingar henne att äta frukost men han kan fan inte tvinga mig om jag inte äter frukost så får han acceptera det :p.

Aja ska knyta mig nu men ha det gött :P

orientering

Ju nu har vi haft orientering. Det var igentligen ingen orientering. vi skulle bara gå till tanto och kolla hur många stenar det fanns där. aja efter skoan får jag se vad som händer. Aja Jag började kl 1 idag och slutar snart. Hade två lektioner. Fast det är ganska segt jag skulle heller vilja börja tidigt och sluta tidigare men ändå så är det ganska chill men sovmorgon.

Bloggar mera sen

Igen

Idag har jag sovmorgon igen =) för att våra lärare ska sitta i möte med rektorn hela dagens å det blir ingen engelska =). Aja så jag börjar kl 1 idag så det är fett soft. Aja igår var jag ute med några kompisar och sedan drog jag till centrum och satte mig på en bänk i 1-2 timmar mitt i natten. Fråga inte mig varför.
Aja idag kanske jag ska träffa kompisar men jag vet inte har ganska mycket plugg :( men jag får se . Annars blir det bara läxor och gym. men aja i helgen ska jag träffa bella :) Snart är denna vecka slut :) Skönt men har ganska mycket nästa vecka :( så det är inte så kul. JO jag måste nog plugga idag när jag tänker efter.

Aja ska göra lite läxor nu så ha det gött.

Sovmorgon

Nu sitter jag hemma och är ganska nyvaken. Man har ju sovmorgon och då måste man nu njuta av den.
Igår var jag ute med alexandra vi drog till nova. Det var ganska tråkigt där igår häde typ inget. Men sedan drog alla och jag stannade kvar för att en som hette Nina ville prata med mig men det var några av min av mina kompisar som var kvar. För jag tänker inte vara där själv med några osm jag inte känner. Aja först visste jag inte vad hon ville prata om och varför men sedan fick jag vet men gillade ändå inte att prata omdet som vi pratade. Förlåt zacke. Aja. Sedan kom jag hem runt 12 och la mig och kollade på film så det var gansa chill.
Aja idag efter skolan så ska jag gyma lite och sedan sa fiskaren att han hade lust att ses. Men alltid när vi ska ses får inte jag hans sms och både han och jag sitter och väntar på svar från varandra. Det är någon fel någon stans:P
Nu ska jag göra mig klar för att dra till skolan och äta innan jag börjar så ha det gött

Mig just nu. Nyvaken och allt :P

Ut

Igår blev det lite knas. Jag träffade ju en kompis men sedan skulle jag träffa fiskaren men jah fick inte fiskarens sms så det blev lite knas då. Aja nu ska jag iväg och träffa Alexandra vi får se vad vi hittar på aja. Ha det gött


Snart slut

Nu är det bara en gång kvar på fotbollskolan. Fett skönt ska jag säga. Sista gruppen som vi har har varit hur jobbig som helst, Vi var tvungna att sätta hela gruppen och typ skälla på dem. Aja snart ska jag iväg snacka med en kompis och sedan så ska jag träffa fiskaren mot kvällen. han skulle nämligen äta lunch hos sin farmor men det skadar inget. Aja ska göra mig klar så att jag kan dra iväg snart. Kan blogga mera sen ;)

sova?

Nu ligger jag i sängen efter att ha varit ute med maryam och några andra. Jag kom hem för ett bra tags sen men jag kan inte sova :( lite segt när man ska jobba imorn och så.

Aja men jag får väll göra mitt bästa imorn men som tur är det bara två gånger kvar på det. Aja imorn efter jobbet ska jag nog träffa fiskare ;) vad vi ska göra det är en bra fråga men det får vi se. Aja ska se om jag kan sova snart så ha det gött

Hmm

Igår kväll hade jag kul med mina vänner. Jag var ju försst hos maryam sedan drog vi till fotbollsplanen där det var några som spelade fotboll. Men sedan tog maryam en moppetur och jag blev lämnad på planen med det andra. Det blev lite tråkigt men det var het okej. Aja

Men sedan efter att jag hade varit där en stund kom majsan och mini. Så de blev chill. vi snackade lite och gick till ica. Juste jag och maryam var på ica fö att köpa energidryck men bar för att maryam inte hade lägg på sig så kunde hon inte köpa då gick hon till mig och sa jag kunde inte köpa fast hon sa att hon kunde säga henne person nummer men han sa nej. Så när jag skulle köpa så tog han bara bort den och sa nej du kan tyvärr inte köpa för att din kompis inte hade legg. Blev fett lack på han men det värsta var att jag gick ju dit med majsan och hennes syrra mini och det väntade utanför och när jag kommer in i affären så träffade jag på mikkan och hennes kille David och några kompisar till dem. Och då ska jag köpa en energidryck och såklart ska det vara samma man i kassan. Men jag tänkte att jag ska ha den ändå för jag var ju inte med maryam men det som han säger då "har din kompis skaffat legg" och jag bara jag är inte ens med henne då sa han "men du har blivit nekad en gång så det är ingen ide" då lackar mikkans kille ut för det andra fick inte heller köpa bara för jag var med en kompis innan som jag inte ens var med nu. Och en annan tjej som satt i kassan bakom oss sa det är ingen ide det kommer ändå bli ett ej. Så vi står i affären och är fett lacka men sedan så är det en kille kvar i affären och då säger tjejen till han nej du kan tyvärr inte köpa och vi lackar ut. Jag ska liksom fylla 17 och det ska fylla 18 fan och alla hade legg på sig men jag fattar inte vad hans jävla problem var. Alltså vi lackade ut totalt. Alla andra som var i kö tycket att han också var konstiga men det sa inget. Fan det är sammas sak som om jag är med min mamma och hon ska köpa till mig. Fan stör mig fotfarande på detta och kommer nog göra det ett tag.

Aja nu ska jag städa lite innan jag kanske ska göra något med mormor men jag får se och mo kvällen så ska jag vara med alexandra för att maryam skulle på en konser med henne mamma. Aja ha dett gött


Då var det dags

Då var det dags att bege sig till skolan för att ha en lektion. Lite segt. Aja man vill ju liksom inte ha någon frånvaro. Aja efter skolan har jag bestämt mig för att gå till gymet. Har typ inte varit där på hela veckan tack vara lidingöloppet. Aja men nu kännas allt helt okej. Aja. Ska lyssna vidare på musik så ha det gött


Sovmorgon

Tja nu sitter jag i köket och bara chillar. tror att jag ska plugga lite innan jag ska dra iväg till skolan.
IDag har vi inte pedagogisk ledarskap för att min lärare är sjuk så att vi hade en uppgift som vi skulle göra för att få närvara och den gjorde jag i onsdags såd det är chill. Aja jag har bara en lektion idag. Jag börjar kvart i 1 och slutar 10 över 2. Lite segt men ändå skönt. Aja. Igår var jag ute med Alexandra, Ilhom, Arian, Jesper, Sandra, Pemela, Sebbe, Anna, Bella, Hanna & nisse. Kanske har glömt någon men ja det var några styckna som jag var med. Vi var på nova när det blev bulbak för att det var ju kanelbullensdag igår :). Men jag drog och köppte 4 som jag och ilhom delade på det det var soft.

Idag vet jag ite vad jag ska göra men jag tror att jag ska vara med maryam men jag är inte säker. vi kanske drar till nova idag och chilar för att alla som jag ska vara med ska ut och dricka och jag dricker inte så jag pallar inte vara med dem när det är packade. Aja Jag kanske ska träffa fiskaren. Har inte sätt han nu på ca 3-4 veckor det känns lite fel emn aja vi kanske hittar på någor att gör om fiskan vill svara på sms någon gång :P. Aja ska göra lite matte nu så ha det bra.

Bild från igår

Skolfoto

När jag kom till skolan var det bara en lektion och sedan så var det dags för skolfoto. Somvanligt är jag tvungen att stå upp men jag var tveksam på det ibörjan för dem i min klass är ganska långa så. Aja men vi är en lite och tapper skara. Aja efter fotot hade jag bara en lektion och sedan så slutade jag. 

Imorn börjar jag kvart i 1 och har bara en lektion lite segt men ändå ganska skönt. aja ska dra ut snart med alexandra vi ska dra till nova och chilla lite men ha det gött.

min söta syster


Spruta

Hej förlåt för att jag inte har blogg men jag orkade inte göra det igår. Igår hände det inte så mycket. Jag träffade en kompis och sedan så drog jag iväg på en promenad och träffade zacke då. Vi satt och snackade lite så det var ganska chill.

Aja jag har nyss varit på sjukhuset och tagit en spruta om limoderhalscaner tror jag :p haha dålig koll vad för spruta jag tar:p. aja jag drog hem och åt något bara och sedan så ska jag iväg till skolan. Vi har skolfoto idag är ej taggad för det för fotot blir alltid skit dåligt. aja efter skolan tror jag att jag ska till gymet har inte varit där på ett tag nu för att jag har haft så ont i mina ben. Aja ska börja göra mig i ordning snart så ni får ha dett gött. Kan se om jag kan blogga något när jag kommer till skolan .

Ska se om man kan prao samma vecka som det är sportlov för då kan jag göra det i sälen :) saknar sälen. Saknar många andra saker med.

Hem

Nu är jag på väg hem efter en ganska chill dag i skolan. Det började ju med redovisning och sedan hade vi yoga och massage. Det var fett skönt. Jag skulle kunna somna på bänken som vi hade på. Aja nu är jag på tåget på väg hem. När jag kommer hem ska jag till gymet med Mikkan. Mina ben är ganska slut efter igår allafall min hälfot men det måste gå bra.
Aja imorn har vi avslutningsmiddag med fotbollen så det är ganska chill

En sak jag är lite sur över är att jag inte har fått min remis till en läkare om min fot :(. Aja ska be mamma ringa med ha det gött

En gammal bild som jag hittade på mobilen


RSS 2.0