Lita mot sitt slut

Det börjar ta sut på detta år. Har både varit bra och dåliga tider. Har fått göra så himla många roliga saker någon som man kommer minnas för livet :).
Igår så kom jag hem efter att ha sovit över hos zacke :). Mor kvällen kom zacke och jag var så himla trött så vi slutade att kolla på film och börjad spela playstation. Blev pigg men somnade ganska snabbt efter när han hade gått.
Just nu så har jag hjälpt mamma med att städa lite tills imorn. Då det kommer lite gäster som ska fira nyår här. Haha har redan börjat planera nästa är. Juste snart är det bara 15 dagar kvar till jag får veta om jag kom in på ett gymnasium som jag hade sökt till. Är faktisgt inte så nervös. Det är inte så attt jag börjar gråta om jag inte kommer in. Aja vi får se hur det går.
Senare ikväll kommer zacke :)

Älskar dig Jossan

Världens bästa kille ever :)<3

Nämen tja igen

Nu sitter jag hemma och chillar lite. Idag har jag passat min syster hela dagen. Men vid 5 tiden drog ´jag och morfar till gymet, men han drog hem lite innan mig så jag blev kvar själv. Men ska börja träna där med Jossan men hon svarar inte på sms :(. Jag vet inte om hon får dom eller inte aja.
Imorn ska jag till zacke. Men jag måste egentligen passa amanda på torsdag men det tänker jag inte så mycket som jag passar henne.
Mammam försöker ta ledig men om hon inte kan så får fan mormor passa henne. Jag tänker inte passa henne igen.
Aja ha det gött

Hon är gullig men kan vara himlans jobbig

Släkt träff

Sitter just nu uppe hos mormor och väntar på att hela släkten kommer. Vi ska fira att min morfars mamma fyllde hundra på julafton.
Startade om hela min mobil för det var något fel så jag har inga bilder som jag kan lägga upp.
Blev ett ganska kort inlägg nu. Men aja

Trevlig dag :)

Idag började det med att jag blev väck av att amanda skulle gå :@. Kunde fan inte somna om :(. aja sedan drog jag till mormor och käkade lite lunch. Och blev kvar där hela dagen med alla kusner haha det är ju bara två. Sedan drog jag och mamma in till stan och kollad på bio. Jag är ju ganska glömsk så jag har redan glömt vad filmen hette :P. Aja nu sitter jag vid min nya dator medans jag startar om min Iphone på den andra. Det har hänt något med den jag kan inte öppna några appar. Men jag skulle testa starta om hella men om det inte hjälpte så skulle vi lämna in den. Så jag har sutit och skrevit av alla mina nummer i mobilen jobbigt kan jag säga. Aja just nu pratar jag med zacke i mobilen :).
Men har det gött

Helt okej

Tack

Tack älskling för halsbandet:). hehe kände att min present inte var så rolig :(. Aja det blev som det blev. Jag så himlans mycket. Älskar dig <3


Hmm

Vad ska man hitta på idag? Ka lägga upp men bil på det som jag fick igår. Men ikväll blir det bio med mamsen. Men innsn dess blir det nog lite träning hemma som jag måste göra sedan ska jag nog dra upp till mormor för att få lite mat i magen:P.
Just nu sitter jag frammer nya datorn och kollar lite ;). Kómmer nog ett inlägg snart igen från min gamla dator :P.

Hittade denna bilden på datorn ;)

JUL

Då har man då firat jul hos mormor och morfar. Vi drog i väg till graven som vanligen men såklar så blev mormor lite sur för att vi blev lite sena me det var bara 7 min. Sedan kom min kusiner dit och där stod vi och drack lite glögg. Men själv så gillar jag inte glögg. Sedan drog vi hem och inte gjorde not alla fall inte jag. Kl 1 så drog jag iväg för att träffa zacke. Han skulle få mitt packet och jag hans.
Sedan var jag tvungen att vara hemma kl 13:30 och så kom tomten. Sedan vart det jul lunch och nu så sitter jag hemma och är jätte hungrig.
Aja jag fick en ny dator, Hollister kort och ett jätte gulligt halsband av zacke älskar det:). Nu sitter jag hemma i lung och ro ska nog göra lite middag lägger upp lite bilder från idag.

Klasiska tomten i år igen

Syrran kramar tomten

Alla kusiner :)

Hehe

Det börjar närma sig

Fan när jag vaknar upp nästa gång så är det jul. Kan inte fatta det en. Det har gått så himla fort.
Idag har jag hjälpt mormor med att göra köttbullar. Eget recept som vi gjorde i skolan. Blir så himla goda. Sedan gjorde jag klart det sitta paketen :). Jag och mina kusiner gick över till våran granne och gav henne ett paket :). Hon är så himla go av sig, hon bjöd oss på fika :). Kusinerna lekte med hunden Buster.
Imorn ska man upp ganska tidig. Då bär det av mot graven. Där möter vi mina sysslingar och kompani. Sedan ska vi hem och jag ska träffa zacke en snabbis typ. Sedan kommer tomten. Men vad fan vi ska vänta med att öppna paketen till kvällen. Men under kalleanka ska jag ta mig en tupplur. Fan det gjorde jag förra året så orkade jag mycket mer haha. Det kommer bli helt galet med alla barn.
Aja ha det så gött tar massa bilder imorn och lägger upp dem sedan;).

Vad finna alla blev :)

Chill

Idag har jag bara varit hemma och gjort i ordning alla julklappar. Igår kom mamma hem med en gran som mormor och morfar hade köpt.
Just nu sitter jag inne på mitt rum och laddar upp en video från skolavslutningen. Det är ganska segt för det tar tid. Igår på julavslutningen fick jag en bio biljett för att jag och några andra hade varit funktionärer på högsätra loppet. Imorn ska jag till mormor och göra köttbullar som jag tydligen har lovat henne. Sedan ska jag fortsätta med att göra klart allla julklappar :).

Saknar dig Jossan



Chill dag

Just nu sitter jag hemma. Men ska dra snart till skolan. Har sovmorgon till 9:25. Har bra hk och bild idag och sedan blir det pyssel 😊. Snacka om en chill dag. Ska nog göra min knäkontroll idag. För vi har ju ingen fotboll längre. Jag vill ju liksom bli grym på plankan så slipper jag lida varje gång. Måste gör mig i ordning nu så ha det gött😃
Tänkte blogga från mobilen med det går ju inte att ladda up någon bild. Aka det kommer bog bilder i kväll😉

Snart jul

Det närmar sig. Hade sista riktiga skoldag idag vilket leder till att julen närmar sig.
Just nu sitter jag i bilen på väg hem. Har  varit i barkarby och kollat på dator. Men jag hittade ingen men som tur så har jag hittat en på datorn en dell. Ska åka hem ni och beställa den :).
Sen måste jag skynda mig hem så zacke inte behöver vänta på mig. Han är liksom på väg och jag är inte hemma än :/ aja vi får se hur det går.
Imorn i skolan har vi vanlig dag till lunch sedan pyssel. Jag har bara hk och bild imorn två lektioner som man kan chilla på.

Känner jul

Idag så vaknade jag med zacke i min säng. Sedan drog jag till mormor för att göra julkorv:). Då känner jag att julen är på väg. Har gjort korv sen jag var liten så det är en tradition :).
Just nu sitter vi med grannarna som vi har gjort korven med och ska provsmaka korven idag :). Fan jag älskar ingen annan korv som jag gör med denna. Ikväll kommer zacke med.
Fan imorn har jag prov i skolan. Det är fan meningslöst att ha prov efter att betygna är satta. Och att detta räknas in nästa termins betyg. Ha det så gött så länge

Snö!!

 Det har regnat hela dagen idag till typ kl: 16 då snön började stanna kvar åp marken.
Idag har jag varit i stan med mormor, kollade lite åp julklappar men hittade inte så mycket. Min mormor skulle hämta ut sina glasögon och där vi köpte våra får man två för ett pris och jag fick bara ett par. Så jag skaffade ett par till glasögon idag :) när dem kommer det vet jag inte. Sedan drog vi till kvantum  och handlade lite efter det så satt jag och pluggade.

Aja just nu måste jag gå ut ska träffa min älskade zacke och alexandra. Ha det så gött
Bloggade från min morfar dator hittade en gammal bild

Just nu!😉

Just nu ligger jag i sägen och kollar på tv. Hade tänkt att sova snart. Zacke har nyss varit hos mig😃
Idag blev det oxå sista gången med ledarutbildning detta år men fortsätter nästa år. Och med det avslutade vi med mys och pyssel😝😃. Men hela alltet slutar den 19 feberuari under en gudstjänst i bodal kyrka.
Aja måste nog sova nu puss på er
Från ledarutbildningen
<p><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2303494/images/2011/pic_179361878.jpg"></p>

Lucia

Idag blev det lucia tåg i skolan. Slapp alla lektioner efter lunch. Sedan var första lucia föruställning kl 14 och andra kvart i 3. Sedan så träffade jag min älskade zacke på vägen hem. Han hade  träffat på madina så det stod och snackade. Sedan gick Zacke med hem och snackade sedan drog jag till mormor och åt mat. Just nu sitter jag i soffan med min syster och myser. Snart kommer nog zacke ;)
Jag som tomte

skola igen

Nu är skolan igång igen.
Men fan fick reda på att vi har världens skönaste vecka. Idag har jag varit borta från två lektioner inför lucian imorn. Imorn missar jag mera för allt inför lucia. På onsdag ska jag till moskén och sedan ungdomsmottagningen med klassen fan har inte lektioner då snacka om soft. Men sedan är det som en vanlig vecka. Men nästa vecka blir det också lite mys och sånt innan man slutar. Fan imorn sätts betygen men faktiskt inte så nervös inför det.

Aja har idag efter skolan så drog jag in till stan för att hitta allt till lucian imorn, det tog lite tid att hitta allt men det ordnade sig. Som ni då fattar kommer jag göra bort mig inför hella skolan men det är liksom en kul grej när man går sitta året i skolan. Aja måste dra ska träna snart men måste hinna äta något för man har ju en så jävla sen träning. det kan vara skönt ibland men inte om man har massa läkor men som tur så har jag inte det. :)

Haha hittade en rolig bild på google

Dålig kan man va, men inte så här:/

Har vart så jävla dålig så det inte är sant. Har art ganska seg på att blogg. Men jag tänker liksom att idag ska jag blogga men det blir aldrig av:( förutom nu. I fredags så drog jag till min älskade zacke och blev kvar i en natt. Hans syrra vill att jag skulle flytta till den och zacke hit till Lidingö haha gulligt.
Ska just nu så sitter jag på bussen på väg in till stan. Ska kolla på lite saker men låste köpa kläder till lucia. Man ska ju liksom vara en lite tomte Nisse :).
Senare idag så ska hela läkten på julbord ute på Elfvik förutom mamma. För hon får servera till hos hehe.
Sen ikväll blir det nog läxor. Men har inte så mycket nu på luttampen :). Ha det så gött så länge
Gick inte att ladda upp en bild på appen så det kommer kanske någon bild senare om jag orkar logga in på datorn;)

17:21

Just nu sitter jag framför datorn och kollar efter julklappar. Fan är det bara jag eller är det lite om man bara har kommit på 2-3 saker? Jag  har gjort de. Men sitter och letar efter en dator, fast man vet aldrig om man får en men man får väll hoppas. Idag i skolan så var det ganska chill. PÅ svenska var det bara redovisningar, engelska skulle vi skriva en dikt som jag då är inte så bra på men det blev säkert bra. Har två no timmar på onsdagar, på helklass gick vi igenom frågorna som vi hade svarat på inom sex typ och samma sak för killarna.
PÅ helklass så fick vi ett papper som vi skulle skriva in alla könsorgan på killar och tjejer. Vår lärare var inte där han var på möte med sin son så det blev kanske inte världens seriösaste lektion.

Men aja måste dra och plugga lite nu för senare ikväll så ska jag dra och träna.
Juste för ca 10 min sedan så ringde en lärare från Farsta gymnasium som jag har sökt till och sa att jag inte skulle glömma att gå på öppet hus. Och han sa också hur antagningen skulle gå till och om jag inte skulle komma in så fans det fortfarande en chans att jag kunde komma in :) fast vi får ju se hur det blit.

Saknar :(

Klassresan :)

Jossan vi glömmer aldrig detta :P <3

5:e desember!

Just nu så sitter jag hemma och plattar håret men och så pluggar jag till no-provet idag. Hr sovmorgon idag så det är Sweet.  Idag händer nog inte så mycket i skolan. Jo juste ska på lucia rep till den 13:e december:).  Igår blev det sen träning. Från kvart över 8 till 10. Lite segt när man bara är 7 st på träningen. Å vi  knäkontroll fet gick väll helt okej sen körde vi lite styra som plankan. Aja i veckan ska jag på öppet hus på torsdag så jag missar ledarutbildningen :(. Det är bara 5 gånger kvar på hela allt :) juste och ska gå på opera med klassen på torsdag men det är helt chill missar massa lektioner :) Men måste dra ju så ha det gött

Plugg hela dagen:(

Att plugga nästan en hel dag kan jag säga att det inte är så kul. Jag började med att plugga till No-provet på tisdag. Tog sedan en paus. Pausen blev att jag snacka med syrran och målade lite. efter det så fortsatte jag med min bokredovisning tills på måndag. Fan sen orkade jag inte göra den så jag gjorde min säljknep i hem-kunskap. Skulle ändra lite bra så nu är det klart bara lite mer än hälften kvar. Senare mot kvällen så kommer zacke hit. Han blir kvar till imorgon :). Men imorgon blir det också plugg. Kan fan inte min bokredovisning :/

Fan kan man inte få en helg utan plugg. Nästa vecka så händer inte så mycket två träningar sedan så missar man ledarutbildningen för jag ska på öppet hus på Farsta Gymnasium. Har nämligen sökt dit :)
Aja ha det gött så länge. Kan lägga upp en bild på det jag ritade lite senare.

Saknar dig Jossan

Ingen slöjd:)

Fick sluta halv två idag. Båda slöjd lärarna var sjuka så hela klassen fick sluta. Annars har det varit att träslöjden får sluta då alltså inklusive jag :). Aja just nu sitter jag hemma och ska plugga till nästa vecka. I helgen vet jag inte vad som händer. Allt kan hänt eller nä blir nog bara hemma och dega.
Är skit trött. Jag vet fan inte vad det beror på. Alla lärare har sagt idag är du trött Heléne eller mår du bra Heléne.
Aja måste fortsätta att jobba. Jute jag och Ani har bestämt att jag ska vara med på lucia tågen. Men vi får se hur det går med det. Det är ju sista året på skolan.

Helt okej


RSS 2.0