Hehe

Oj inlägget kom nu det skulle vara i lördags. Aja har rast just nu och snart är det engelska. Vart inget långt nu men kommer kanske sen


Gymnasiemässan

Sitter nu på pendeltåget på väg till gymnasienässan med Frida och Ani. sedan blir det inget speciellt bara sitta hemma. Nej juste jag ska passa min syster fast hon är just nu hos sin gudmor och gudfar. Sedan blir det middag hos mormor. Aja ska vara lite social med Frida och Ani så ha det gött.

Anis fina tavla


Just nu

Just nu sitter jag i centrum och väntar på Frida sedan så ska vi dra till elfvik. Sista prao dagen idag. Troligen kommer en lärare som ska kolla hur vi har haft det.
Kommer kanske mera ikväll;)


Prao

Idag fick vi tjejer alltså jag och frida baka knäck. Det var kanske jobbigt vi gjorde nästan över 300 st. Det skulle vara till jul. Och i måndags fick vi baka bröd. Ska säga er att det inte så så gott ut när vi gjorde bräde liksom 12 liter filmjölk, 4 siraps flaskor och typ 6 liter mjöl m.m. Men det blir nog gott. På slutet av smeten alltså av knäcken så fick vi göra två till oss själva. Alltså då kan man snacka om att det blev väldigt stora. Hehe vi vet inte hur vi ska kunna äta dem för vi kommer troligen att bryta av några tänder om vi biter så det blir nog bebismetoden att suga :)

Här är en bild på hur den blev:)


Mitt fel

Jag har varit ganska dåligt denna vecka. Jag har liksom inte haft tid har prao och träning. Och idag har jag mått pytom. Kräktes lite när jag kom hem från träningen :(.
Ska försöka ta en bild på mig och Frida imorn i våra fina kläder;)
Ha det gött ska gå och villa eller sova kanske man ska säga eftersom jag inte mår så bra

Hittade någon bild i min mobil :P


Hemskt

Sitter hemma och skriver lite hemska saker eller hemska och hemska man kan säga sorgliga saker:(. Det är inte kul ska jag säga er. Men jag tycker att det är mycket skönare att skriva vad man tycker och känner än att säga och prata om det.

Denna helg har både varit bra och dålig och jag ska vara ärlig så har den mest varit dålig förlåt ..... Du det är inte ditt fel det är mitt och det kommer alltid att vara det och det går inte att ändra på det.
Aja livet är som det är. Det är bara att leva efter de

Gör börjat skriva ner lite nu:( har gjort den suddig med mening så ni inte ska kunna läsa


Mycket dålig

Har typ inte blogga på ett tag men jag har sagt ska göra det sen men sen blir aldrig av :(. Aja i veckan har min älskade zacke varit hos mig;).

Fan blev helt lack i måndags. Jag och Ani skulle ha ledarskap i skridskor idag men så sa läraren att vi inte fick. För att det blev något fel hon som skulle ha i måndag ska tydligen ha idag. Jag och Ani som hade planerat allt. Vi hade en skit bra idé så tydligen så jacka vi ha inomhus efter praon.
Aja har lunchrast till halv två så snart ska jag hem och hämta skridskor.

Hehe en blid från bilden. Ani och Sara gör klart sina tavlor:)


Är man smart eller är man

Skulle ju plugga hela helgen fast så blir det inte. Såklart så glömmer man böckerna i skolan eller själva läroboken. Så inget plugg blir det. Eller jag kan plugga på alla mina anteckningar men då kommer jag inte fatta något.
Har vart en ganska vild dag. Började med att mamma och Amanda kommer in till mig så jag vaknar. Sedan kommer mina två kusiner så ingen sömn blev det. Sedan drog alla till mormor och morfar för att äta mat och tårta :).
Aka nu sitter jag inne på mitt rum medan de andra leker med vattenballonger.

Här kommer en bild som jag redigerade lite snabbt på datorn.


Dårlig men så får det vara.

Jag har haft tid att blogg men har bara glömt bort det. Denna vecka så har jag inte gjort så mycket. Jag slutade ju efter lunch i onsdags så drog jag och Frida till Elfvik där vi skulle praoa. Hehe mamma jobbar där så då fick vi lite fika. Aja annars har det inte hänt så mycket. Har varit på ledarutbildningen igår. Där fick vi förbereda ett pass som skulle vara lämpligt att ha för vissa åldrar. det var en gaska kul övning. Men hade bråttom hem för alla läxor som vi hade.
Aja just nu sitter jag och passar min syster och sedan ska jag nog plugga till kemi provet nästa fredag :(. Ska plugga hela helgen så jag kan ta det chill nästa vecka med det.
Har gjort lite andra grejer också men det gör jag en mobilupplandning på senare ;)
Ha det gött så länge ;)

Oj hittade en ganska gammal bild


Då är skolan igång

Då är skolan igång igen. Började nästan med att gå och kolla vart jag skulle praoa någon stans men hon hade inte ordnat det. Allt var tydligen fult men dit som jag ville var det bara 3 men det tog bara emot 3:/. Så vi fick lösa det men Ani ville då vara i skolan hos vaktmästaren istället för att vara på ett ställe som hon inte vill vara på. Så det blev jag och Frida. Vi ska dit imorn och hälsa på. Då kanske ni undrar vart vi ska praoa jo vi ska praoa på elfvik :).
Dagarna till nu har varit chilla med allvaret börjar imorn. Fast har halv studiedag så det är soft.

Snart så dra jag iväg till möte om hur det blir med F:18. Vill träna har inte gjort det på 1 månad :( men första träningen är nästa måndag så det är kul. Aka har det gött så länge ;)


Trött

Har inte hunnit blogga något på sistone har varit skit trött.
Ja vad är det då som jag har gjort jo: i fredags drog jag i min dräkt till Rebecka. Blev en helt galen kväll med charader, ett helt galet men kul spel och en film. Hehe men somnade vi filmen. Sedan vaknade jag att Rebeckas hus slickade mig i ansiktet :) men somnade om till slut men sedan vaknade alla kl 11 av att Ebba Rebeckas syster skrek. Efter frukosten drog alla hem. Mot kväll blev det middag hos mormor med hela familjen. Idag sov jag länge efter helt galen kväll. Sedan kom zacke för han hade glömt sin skåpnyckel. Aja snart ska jag tar till stan och kolla på bio med men mamma och morbror. Ska kolla på Tintin.

En bild från kvällen.


Hehe

Idag har jag bara varit hemma och hos mormor. Gjorde i ordning min dräkt tills imorn ;). Sedan träffade jag zacke men drog till mormor vi halv 6 för att äta min favo mat. Molfritt typ. Aka just nu ligger jag i sägen med zacke. Fast han sover typ. Haha ska ändå väcka han snart han ska hem :P. Är nog lite sjuk jag längtar liksom till skolan dels för att jag få veta vart jag ska praoa någon stan sedan träffa alla vänner igen. Aja ha det gött

Maten som vi åt :)


Segt!

Sitter just nu inne på rummet och väntar att tiden ska gå snabbare. Fast det gå inte :@.Vill åka in till stan nu och inte behöva vänta jag har ju ändå inget att göra.
Sitter och uppdaterar min iPhone :) vi får se hur det blir sen. Jag har en kompis som har gjort det och det blev bra alltså super menar jag då :P

saknar alla mina kompisar och dels alla tjejer från kofan. Träffar inte alla längre bara några på ledarutbildningen och när ser jag då och då. Fan vi måste ses snart igen tjejer. Vi skulle ha någon träff nu på lovet men det verkar inte bli något :( Aja det blev som de blev nu det är bara att tåla.

Ja snart är min mobil klar hoppas det blev som jag ville :/. Aja detta blev ett ganska konstigt inlägg men aja.
Ikväll ska jag nog träffa zacke. Hehe träffar han ganska mycket :) men det går inte att minska på.

Mina konfa kompisar :)

Ännu en kväll klar

Idag blev det att jag vart hemma hela dagen. Fast vid 2 tiden så kom zacke och gjorde sällskap :) sedan efter middagen drog jag till mormor för att laga min byxor. Efter det kom zacke och ja nyligen åkte han hem.
I morn blir det bio med min älskade vänner ;) kanske träffat zacke på vägen vem vet? ;)
Aja dags att sova

Två av dom som jag ska på bio med :)


RSS 2.0