Namnsdag!!

Idag så var det Maria dagen. Vi firade inte det så speciellt med blev grattad av familjen och några vänner plus min underbaraste Zacke. Fan vad jag saknar dig men jag kommer hem i över morn :). Vidag har vi haft lyx väder kan man säga. Drog till lindvallen på eftermiddagen. Fan vilka sköna backar det har.
På kvällen drog vi ut och åt. Tog barnmeny för jag gillade inte det som vi skulle äta men det var lika gott det. Nydligen så har jag gjort mina läxor eller har bara en kvar nu jaaaa :).
Aja måste snart sova pga att jag vaknade ju kl 5 av att en person under mig snarkade. Fan vad jag har damp på henne. Aja jag ska fan se till att hon inte gör det i natt annars slänger jag ut henne i snön :P.
Aja ni får ha det så gött. Lite bilder kommer sen när jag kommer hem.


Skidor hela dagen

Idag blir det skidor ända tills kl 6 :). Men först måste jag byta mina bjäxor. Det satt aldeles för tajt där frame i foten det var inte att den var lite men jag vet inte vad det var. Aja ska försöka få med morfar tidig så jag ganske hinner åka till lindvallen innan lunch.
Natten har vaarit helt okej. Delade rum med mormor men det gick bättre än vad jag trodde. Men vaknade att hon snarkade men då var dydligen kl 7. Aja vaknade annars nu vid 8.
Ni får ha det så bra så skilar jag ut i backen :)

En bild från billen. Inte så bra men etog den från datorn. Jag och Alexander

Sälen

Just nu sitter jag och vntar tills maten ska bli klar. Det skulle typ ta 1 timme segt. Aja idag har jag suttit i en bil i 6 timmar drygt. Aja när vi väl kom fram fick vi inte nyckel till där vi skulle bo för att det hade inte kollat klart hur lägenheten såg ut efter det som var där innan så vi var tvungna att vänta till 3. Så vi gjorde allt bakvänt än vad vi brukar. Vi började med att hämta ut min skidor och sedan nycket och det gick nästan fortare än normalt.
Nu ska jag pllugga. As kul NOT. Men det får man kåla med när man går i skolan.
Ha det gött.

Snögubben i Lindvallen

Tagga!!

Just nu sitter jag uppe hos mormor och morfar och har ätit en asgod middag.
Innan dess var jag med värdens underbaraste zacke i ett tag. Vi hade det så mysigt. Älskar dig.
Imorn bär det av till sälen med dem och två till. Fan vad kul det ska bli.
Har packat klart tror jag men lite fail om jag glömer något :P. Aja kommer skriva kanske en gång varje dag eller arannan.
Ha det gött så länge

Sportlov

Ja äntligen är det lov :).
Fan dagen idag kändes att gå hur segt som helt aja med som tur är den dagen över.
Efter skolan drog jag hem en stund och sedan bar det av till gymet. Var själv en stunde sedan så kom Moa och så körde i lite tillsammans och snackade lite ;). Aja sedan när jag kom hem fick jag damp kan man säga. Jag ska ju åka till Sälen nu på söndag och jag ska ta med mig datorn men jag har inget mobilt bredband på min nya datorn och jag visste inte hur jag skulle få in det och plus att jag vill inte ha med mig den gamla datorn som är hur seg som helt. Men efter lite tålamod och sånt så fickade det sig så jag kan äntligen ta med mig den nya. Fan jag som hade grubblat på detta i nästan en vecka.
Just nu chillar jag hemma lite plugg men inte så mycket och tvättar och donar tills på söndag.
Aja ha det gött så


Hmm

Igår hade vi halv studiedag som är så jävla skönt. Efter att vi sluade satt jag kvar i skolan med frida och ani ett bra tag. Sedan tyckte vi att det kanske var dax att gå hem så vi knallade hem. Senare så drog jag iväg till gymet och tränade lite. Togi ganska mycket men inte helt. På gymet träffade jag också moa. Var där i ca 2 timmar kanske sedan drog jag hem och chillade hemma och med lite plugg.

Just nu så chillar jag också men ska börja göra läxorna innan jag ska iväg till träning. Hoppas det blir en ganska chill träning orkar inte göra mycket idag.
Aja ha det görr.


Död

Sitter och chillar lite vid datorn innan jag ska sova.
Jag har nydligen kommit hem från en träning som dödade mig. Men som tur kan man säga så fick jag ont i vaden så jag och en till kompis fick springa på banan som finns där. Vi skulle springa i ca 40 min, lite segt men det går. Vi sprang minst 15 varv och varje varv var 200 meter så det var ändå ganska chill. Men det dödade mig fast jag tycker att det är kul att springa. Fast igentligen var det inte så jobbigt som man tror att det är.
Aja imorn har jag sovmorgon och slutar sedan efter lunch. Fan c:arna. Vissa av dem börjar typ runt 11 och har då bara en lektion så det har ställt in deras lektioner så det har hel studiedag medans vi andra har till lunch. Aja ibland är livet olika ibland har vår klass det bra men inte deras.

Aja ska nog plugga lite innan så ha det gött.
En bild från helgen :)


Ledarutbildning

Idag så var det dags med ledarutbildning från halv 10 tiden gick fort och vi gjorde bara två olika saker. Först gjorde vi första hjälpen kurs och efter lunch gjorde vi klart våra bönbok med olika böner. Tiden som var kvar så förberedde vi oss till diplomringen imorn i bodal.
Fan sen ska man jobba :) fansiken vad soft.
Aja just nu chillar jag lite hemma men måste nog egentligen plugga och skriva engelska berättelser. Aja senare ikväll så kommer zacke :)

Romme

Idag så bar det av till Romme tidigt på morgon. Lite trött men jag är ju pigg på morgonen så det var chill. Bussresan bra. Han som körde var schysst han lät de som ville fick gå runt jämfört med det andra som vi har haft andra år. Men lite segt att vi inte hade dubbelbuss men det var ändå kul. Att hyra skidor tog lite tid men det blev ändå mycket åkt. Jag åkte mest med Alice och det var skit kul. Vi åkte runt och letade efter våra lärare. Det gick dock inte så bra men hittade dem precis innan vi skulle åka hem. Lite segt men vi han åka med dem ett tag. Men det segaste var att vi tyckte att vi såg dem var inte säkra så vi bestämde oss för att inte vänta på dem. Fast när vi väll möter det på slutet så inser vi att det var dem och det var så jävla segt men aja. Bussresan hem låg typ alla och sov skönt.
Aja nu sitter jag hemma och laddar ner musik till mobil och senare kommer zacke.
Imorn blir det ledarutbildning hela dagen så det bli kanske lite sgt men det blir nog bra och på söndag blir det diplomring.
aja ha det gött ;)

Bild från bussen. Tog dock denna på instagram så den är ej så bra men aja


Alla hjärtandag

Igår var det alla hjärtansdag och det firade jag med min älskade zacke :). Idag så blir det match igen men man får se hur det går med mitt lår men hoppas det går bra. Sedan så kommer zacke hit:). Har varit ganska dålig på att uppdatera men ja det blir som det blir. Hade no prov igår som gick helt okej. Satt och skrev i ca 1 timme medan Ani och Frida skrev i 2 timmar. Fattar inte hur det kan sitta så länge men aha Bloggar från mobilen men inte från appen så kan inte lägga upp en bild men det kommer. Juste igår så fick jag tillbaka min mobil igen :) fast fick en helt ny :). Aja ha det gött

Valen klara

Idag har ag gjort min val till gymnasiet. Men det blev bara tre val men hoppas att man kommer in på något av dem. Jag har funderat ganska mycket på vart jag ska gå men äntligen blev det klart idag fast det kanske tog 2 timmar att välja. Sedan så blev det dags att plugga. Inte kul men det mesta är nu klart bara ska plugga till no provet på onsdag.
Igår så blev det ju match ute. inte så kalt ska jag säga men det kan ju vara för att jag spelade hela tiden men jag är lite skadad så jag klarade inte av att spela ett tag. Men Madde fick typ sendrag så jag blev tvingade att spela mittfält men det gick bättre för låret än att spela mittback. Det är segt när man spelar 45x2 för det tar nästan hela dagen så jag han typ inte plugga så mycket.
Men aja. Ikväll ska jag troligen träffa Zacke :D
Aja ska fortsätta plugga lite nu ha det gött ;)

Bild från i somras

---------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Match ute

HAr varit ganska dålig på att uppdatera men det beror på vissa saker.
Aja igår var jag hos Ida på tjejmiddag Fan vad lyckat allt blev. Alla pratade mun på varnadra och när alla var trötta på att prata så blev det tyst. Fast det blev det kanske i bara några  sekunder sedan började alla bra igen:).
Kom hem strax efter halv tolv. FAn vad trymt.
Idag blir det match ute med damlagets B-lag. Troligen så kanske jag kommer att få vara abytare eller alla kanske kommer få det men fatta hur kalt det kommer att vara att bara sitta och kolla på. Men det får man väll tåla när man spela ute.
Sanrt ska jag till mormor och äta en grym lunch och så kanske jag ska träffa Zacke om man kommer till Lidingö idag. Fan det måste han göra det var ett bra tag sen vi sågs:(

Fårn gårdagen :)

Nationellaprov i svenska

Imorn blir det nationella prov i ca 3 timmar. Pallar inte sitta skriva i 3 timmar. Aja det får man tåla.
Aja kom nyss hem från skolan och kl 4 ska jag till mormor och söka till gymnaium. Fan vet igentligen inte vad jag ska söka men det blir det blir.

Aja ikväll blir det träning och spelarmöte. Få se vad dem säger ;)

Nationella prov

Idag var det dags för nationella prov. Det gick helt okej man har ju läst texterna ca 4 gånger så det var lugnt.
På torsdag är det skriv delen som jag är mest nervös över men det kommer nog gå bra.
Efter skolan vara jag och snackade om gymnasium men sylvi och vi kom fram till lite saker men nu är det vara att fundera vilka gymnasium.
Nu sitter jag och väntar tills morfar kan göra mig till gymen men man får väll plugga lite innan.
Idag har mamma lämnat in min mobil. hoppas det inte tar så lång  tid.
Ha det gött


Mobilen på lagning

Imorn ska mamma lämna in min mobil igen :P Fattar inte vad det är för fel på den som jag får.
Just nu chillar jag lite hemm har nyss kollat på tv med mamma.
Idag på fotbollen hade vi fystest. Det var fan inte så jobbigt som det låter. Vi gjorde många av olika övningar orkar inte säga alla. Men det hade inget med kondition att göra men det ska vi göra en annan gång och då jag vi köra yo-yo test och det anses vara jobbigare än bip och så ska vi kolla hur snabbt vi springer 3 km typ och man måste komma under en viss tid och detta på yo-yo ska vi köra på samma dag. Snacka om att man kommer vara trött sen.
Aja imorn är det dags för nationella prov i svenska men jag känner att det kommer gå ganska bra ändå så är inte så nervös. Ska snart sova är svin trött men det kanske är lika bra för jag måste vara i skolan innan halv 10 men det är ändå inte så tidigt.
Aja ah det gött

Jag & Nanorska (Ani)


-

Igår blev det första matchen med F:18. Det gick fan bra. Några fick spela på några platser som det inte brukar men det löste sig. Vi höll 0 till sista halvleken. Vi körde alltså 25x3 så vi klämde in ett mål i andra tror jag :P.
Aja efter matchen kom Zacke till mig. Så jag tror att jag somnade när han kollade på sin film men vet inte. Så när vi kanade idag så var vi ganska sega :P men det var bara skönt. Aja  sedan trog jag och syrran till mormor och morfar för att hon skulle leka med små kusinerna.
Vid 9 tiden så drog vi in till stan för att se på film men kunsinerna och hans kusiner. Vi såg Mästerkatten den var fan bra så jag rekomenderar den :P. Aja nu har jag nyss ätit fondy hos mormor det var fan skit gott.
Ska hem snart har nyss gjort klart no som ska in idag. Vilken lärare lägger ut en läxa som ska vara in på söndagen kl:22.00? Nästan ingen men aja.
Ha det gött ;)

Från 2010

Gjorde allt i onödan

Idag så skulle jag åka in till stan för att lämna in min mobil på lagning. På vägen så dog mobilen och jag trode att den kanske skulle funka sen så jag trog hem och laddade den men fan inget hände. Mormor ringde och sa att jag kunde åka in och lämna den så då bar det av igen till stan. När det äntligen var min tru och vi snackade om mobilen så sa han att man måste vara över 18 år så då gick jag därifårn med mobilen i väskan. Fan men mamma ska nog lämna den på tisdag.


Dåligt

Har varit riktig dålig denna vecka men nu blir det ett.
Jag har haft det ganska fullt upp denna vecka. Har haft träning och varit på gym. Sedan sen från onsdags kväll så börjar man bli förskyld och hes så ni anar inte. Fan jag som ville vara frisk till matchen imorn. Jag ska fan spela vilket fall som helst. Idag ska jag troligen dra och träna och träffa zacke. Så ser planerna ut typ.

Precis när man började spela 11-manar så träffar man damlaget på Brevik


RSS 2.0