Kroppen är helt slut

Nu är min kropp helt slut. Efter att först haft fys i skolan och sedan så har man haft det på fotbollen med. Det började att vi gick ut och sprang i ca 30 min och då vart det ca 5 km. Sedan så när vi kom tillbaka så hade vi världens träning. Vi brukar har tävling på fysen och då hade dem lagt upp träningen som en tävling. Så man gör en serie och sedan så springer man fram och hämtar en godis och sedan så gör man om. Så ska man se hur många gånger man hinner på 2 minut. Sedan så gjorde vi så ca 15 gånger så man blir trött. Sedan så avslutatde man med en hemsk planka som man inte skulle vilja friviligt.

Aja nu sitter jag död i sängen och snart ska jag sova så ha det bra. Imorn blir det sovmorgon igen till kl12. Sedan efter skolan ska jag till gymet med maryam och sedan får vi se vad som händer.

Vill ha sommar nu

Sovmorgon

Då har man vaknat runt 10 och har tills nu bara suttit hemma och chillat. Har ju sovmorgon till kl 1 så det är hur skönt som helt. Jag ska möta upp frida i liljeholmen och sedan så ska vi köpa lite mat och sedan så ska vi åka till friskis i hornstull och ha idrott. Efter skolan så jag jag iväg till biblan för att låna en bok som sedan är det nästan dags att dra till fotbolls träning igen. Igår på träningen var det bättre än vad det brukar vara så det var skönt. Så nu känns det bra så hoppas det fortsätter såhär. Idag p tränigen så blir det fysträning och sedan är nästa träning på söndag. Men ska kolla nu när min buss går och sedan så ska jag börja göra mig klar innan jag ska till skolan. Kanske ska ringa en kompis men det får vi se.

Men ni får ha det gött så kanske jag bloggat efter idrotten.

Möte klart snart träning

Japp då var möttet klart och nu så sitter jag hemma. På möttet snackade vi om vilka dagar som jag ska vara på söndagsskolan och vad et skulle vara för tema. Det var typ det ända så min första gång är nästa söndag så det ska bli fett kul. Just nu sitter jag och kollar på det nya avsnittet på pretty little liars. Det har kommit ut och det är hur spänande som helst ska jag säga er. Det var min kompis i mon klass som fick mig att börjar kolla på den. Jag låg typ 2 sesånge efter henne och nu så ligger jag förre henne :P

Aja nu ska jag se om jag ska äta något innan jag ska bege mig till träningen. Idag efter provet fick jag ett sms av frida där det stod att jag inte behöver gå på engelskan imorn så då har jag sovmorgon till kl 1 hur skänt är liksom inte det. Så då har jag bara två lektioner imorn. Men egentligen skulle det nästan vara skönnare att börja tidigt och sluta sen men men det är alltid skönt med en sovmorgon.
Men tror inte att jag kommer blogg när jag kommer hem från träningen kanske när jag hitter i bilen men vi får se ha det så gött

KOmmer aldrig glömma denna tid


Möte

Då är mat på väg för att ha lite möte. Vi får se hur det går. Efter det ska jag hem och äta något kanske och sedan så är det dags att bege sig till träningen idag. Träningen är sen som igår så det är segt. Aja ad ska man göra åt saken. Aja ska snart kliva av bussen så bloggar kanske mera ikväll om jag orkar ha det gött


Träning

Då var det dags att gå til träning snart. Idag är det sen träning som gäller. Inte så kul en det är ändå ganska skönt för då hinner man plugga innan en man kommer komma hem helt trött och slut.
Jaja efter skolan så taggade jag till mormor. Tror aldrig att jag har sätt så många på 201 förr. Den bestod bara av ungdomar. Men men. Imorn så har jag sovmorgon för jag behöver inte gå på engelskan så jag börjar runt 10 det är skönt. Så jag och frida hoppas på att vi får samma sak på torsdag med. För då börjarjag kl 1 :).

Måste springa i väg och byta kläder till fotbolls saker så ha det gött får se om jag orkar blogga sen när jag kommer hem.
Skönt att komma hem sedan till en nyböddad säng med nya lackan och allt. Och lägga sig brevid alla mina mines kosedjur hehe

Skola

Japp då sitter jag i skolan och har natur kunskap. Vi sitter just nu och snackar om könskromosomer inte sp kul men ändå- Sedan efter denna lektion har vi svenska och sedan lunch. Efter skolan så ska jag till mormor och plugg och sedan blir det träning.

Aja ska vara lite aktiv nu så ha det gött

Morgon pigg...

... nej det ska ajg säga er der är ja ginte idag. Jag var så trött när jag var i ropsten och väntade på tåget. Ändå så la jag mig tidigt men jag vaknade på natten av att min fot kliade och det gick inte över.
Aja nu sitter jag i skolan och har en liten rast. För våran lektion ör på ca 2 timmar. Sedan blir det lunch. Efter lunch har jag bara en lektion och sedan är det sluta :D. Efter skolan ska jag till gymet med maryam. Sedan blir det väll plugg som vanligt. aja nu ska jag spela lote quiz kamp med frida så ha det gött

Fan jag orkar inte

Fan jag orkar inte med längre. Fan fan kan folks problem vara. Att man lägger på i ens öra är der värsta som man kan göra. Det är ett sätt som man kan göra en människa sur snabbt. Jag orkar inte med det.
Ska sova snart. Imorn ska jag till skolan och efter skolan så vet jag inte vad ja ska göra.
Aj aska börja göra mig klar för att lägga mig så ha det gött

Halva dagen

Nu har halva dagen gått. Jag har bara suttit hemma och kollat på tv och börjat plugga lite. Dwt går ganska bra. men känner att jag måste bli klar innan kvällen. Sedan blir det ingen träningen. Jag har bestämmt mig att inte gå för jag har ont i ryggen. Sedan så ha jag frågat om jag ska fortsätta att träna med dam och då fick jag svaret att jag ska fortsätta. Det känns bra men känne mig inte så trygg i laget som jag ska vara ärlig men får vi se.

MEn ska fortätta plugga nu så ha det gött

Funderar

Hej. Som nu läste ovan så funderarar jag. Då kanske ni undrar vad. Jo det är om jag ska komma på träningen idag. JAg har nämligen fortfarande ont i ryggen: SÅ jag vet inte om jag ska vara med eller inte. Men jag har lite tid att fundera.
Just nu ligger jag i sängen och ska snart bege mig upp och börja plugga tänkte jag. Har nämligen ett prov att göra på onsdag som jag missade när jag inte ens gick i denna klass så idag blir det nog en plugg dag typ.
Aja jag mår helt okej om man tar bort ryggen men har lite andra ställen också som jag har ont på men det går nog över. Ska börja plugga nu sp ha det gött

En bild som jag har tagit någon gång. Fin tycker jag

Skiddag + städning

Idag började jag dagen med att städa tills jag skulle iväg och åks skidor med Alexander. Gud vad mycket folk det var i ekholmsnäs. Är ganska trött så orkar inte skriva så mycket.
Efter skidturen drog vi ut till mammas jobb och fikade. Och nu sitter jag i bilen på väg hem från Henrik. Jag blev nämligen bjuden på middag där. Aja är snart hemma och då ska jag dega sp ha det gött

En vild på mig och min minsta kusin plus en bild från skidåkningen


Vilken kväll

Skit vilken kväll jag har haft. När jag kom hem från skolan runt 3 så fick jag världens huvudvärk. Ni kan inte fatta hur ont jag har haft det. Jag ha nog aldrig haft så ont innan. Det jobbiga var att jag låg i soffan för att vänta på att min huvudvärk skulle gå över men den gjorde aldrig det så klockan vart 8 och jag hade fortfarande den kvar. Då bestämde jag mig att ta två alvedoner. Så nu är de över som tur är så då tänkte jaf lägga mig tidigt så länge som jag inte har ont i huvudet.
Just nu sitter jag i soffan och ska snart lägga mig. Imorn blir det skidor med alexander och sedan ska jag ut till mammas jobb och äta och så och sedan så ska vi åka mera. aja ska börjar göra mig i ordning nu så ha det gött

En bild som jag hittade från nyår. Som lilla Fredrik hade tagit

Då var det morgon

Då var det dags för skola igen. Igår hade jag ju en ganska skön dag. Just nu sitter jag i min säng och väntar tills jag ska dra till skolan. Jag kan ta en buss som går senare än vad jag brukar så det är skönt. Vi ska nämligen åka och köra ett jumpa pass på vår pedagogisk ledarskap så det ska bli ganska kul. Jag har kört det passet innan så det kommer inte bli så jobbigt.
Aja min buss går om ca 20 min så jag måste börja byta kläder nu. Mamma kom nyss in och sa att det är -20° ute så det är bara att klä sig varmt idag. Jaja bäst att börja klä på sig då. Så ha det gött.

Kommer aldrig glömma denna tid

Fysträning

Då sitter man helt utmattat i soffan efter att ha haft en fys träning. Vi började med att gå en runt kanske lite mer än 1 km för det var för kalt att springa när det är -15° ute så vi gick istället.
Jag gick till träning och sedan så gick jag hem det var ganska skönt ska jag säga er. Sedan när vi kom tillbaka till hallen så hade tränaren lagt upp en cirkelträning igen så jag är lika död som förra veckan. Men det känna ändå som förra veckan var jobbigare men aja där är väll bra för då kanske man har förbättrats.
Idag när jag väl kom till skolan kl 1 så fick jag veta att jag inte hade någon till lektion för läraren var tvungen att gå hem så jag hade bara idrott. SÅ jag och frida tyckte att det var onödigt att vi ens kom till skolan idag för vi hade ju inte engelska på morgonen. Men men. Efter att vi hade idrott så kommer sam klassen som jag gick i innan så jag och två till stannade kvar och körde med dem också så vi drog ut på tiden så. Men det kanske inte var världens roliga idrott. Vi körde nämligen bedminton men aja vad ska man göra om man inte orkar dra hem. Efter skolan så mötte jag upp mamma och syrran i centrum och sedan köpte vi lite mat och drog hem. Sedan var det då dags för träning.

God morgon

God morgon alla. Då ligger man i sängen och är nyvaken. Och om ca 1 timme så ska man bege sig till skolan. Börjar nämligen halv 1 idag för jag behöver inte vara med på engelska lektionen för jag har gjort klart allt och man ska göra sånt som man inte har gjort. Då tyckte läraren att det var meningslöst att vi skulle sitta där och inte göra något.
Aja jag tror jag ska kolla ett avsnitt innan jag åker iväg till skolan. Igår kväll vart det träning till kl 10. Ganska sent så var trött när jag kom hem.
Idag efter skolan vet jag inte vad jag ska göra plugga tror jag för sen kl kvart över 7 så är det fysträning. Men har bestämt mig nu ska kolla på ett avsnitt in sn kag ska till skolan så ha det gött

En bild från när jag är lite.


Tröööööött

Jag är hur trött som helst. Sitter i skolan och har haft naturkunskap. Så nu ska vi vänta på vår lärare så ska vi ha mentorstid.
AJa ska sova lite innan min lärare kommer så ha det gött

Kort dag

Idag är det en ganska kort dag i skolan. Vi börjar ganska tidigt men vi slutar kl 2 så det är ganska skönt. 
Efter skolan ska jag hem och plugga och sedan så ska jag dra och träna i hjorthagen. Vad som händer mera i veckan så vet jag inte vad som händer. Jag vet bara att jag ska träna typ 4 gånger och sedan får vi se vad som händer. 
Aja nu sitter jag på engelskan och vi ska sitta och göra saker som vi har inte gjort under förra terminens gång. Fast jag och frida har redan gjort allt så vi sitter och inte och gör något. Aja ska se om vi kan hitta på något så bloggar mera sen ha det gött

Ny skolvecka

 
Japp då har nya veckan i skolan börjat. Helgen har vart grym. Igår började jag skolveckan med att vara i ksolan kl 8 för att göra ett prov som jag klarade. Och sedan var det dags att ge lite massage på frida. Efter skolan drog jag hem och sedan åkte direkt för att träffa maryam och vi drog och tränade en stund. Efter det så åkte jag hem och hade en trevlig middag med min familj vi åt tacos. Det var gott ska jag säga er. Aja idag när jag vaknade så var jag skit trött jag vet inte varför men jag som liksom mer än vad jag brukar göra men aja. Så nu sitter jag i skolan och har haft naturkunskap och nu har vi rast innan svenskan börjar. Efter skolan ska jag till mromor och plugga och sedan så ska jag till träning. Nu kommer in lärare så bloggar mera ikväll ha det gött

Tidig morgon

Då är man nästan framme i skolan. Ska nämligen vara där kl: 8 för jag ska göra ett prov. Har inte orkat blogga har haft så ont i huvudet. Igår vart det ändå träning i 1 timme så det var chill. Idag går vi se vad som händer har nämligen inget plugg och ingen träning. Men kanske skulle till gymet med maryam ändå. Men ska prata med henne sen när klockan blir lite mera.
Idag blir det en ganska chill dag. Börjar med prov som inte tar så lång tid sedan ska jag massera min kompis för vi han inte byta igår så Frida gav massage på mig i a 1 timme efter det så har vi lunch och avslutar dagen med matta så dagen tar väll slut runt 2. Aja ska plugga lite nu innan jahaja av tåget så ha det bra

Det jag åt när jag vara ute med och åt med morfar. Det vart en enkel tomatsoppa


Första gången

 
Jag då har man åkt skidor för första gången i år. Det var hur kul som helst fast man inte åkte någon svår backe. Men ändå det är i alla fall något. JAg åkte först med min kusin i några timmar tror jag och sedan drog vi hem och tog lite choklad innan jag begede mig tillbaka till backen fast med min syrra. Det var ändå kul. Fast det som var lite mindre roligt var att det var så klart det var liksom ca 15° ute.

Aja efter det så drog vi till mormor och åt lite ostfondy (stavning) och det är hur gott som helt :D
Imorn blir det pluggdag. Har nämligen ett prov på måndag som jag måste plugga till inte så kul att göra det på en söndag men vad ska man göra. Sedan mot kvällen ska jag iväg och spela fotboll.
Igår var jag ju ute och fikade med maryam och i gick på bio. Vi kollade på Argo som var bättre än vad vi trodde: När jag sedan kom hem så vart jag skit trött så ringde maryam mig och sa att jag hade blockat henne på fb fast jag inte ens har gjort det. Då är det någon som har varit inne på min fb hur kul är det: Inte så kul plus att det är ogmoget av sånna personer som gör det. Plus att det hade tagit bort några andra av mina blockerade personer men aja nu är det bytt och säkrat. Ska kolla lite mera på en serie som jag kollar just nu så ha det gött

En bilder från idag

Mysig dag

Idag har jag avslutat dagen med att åka in till stan och snackat och haft det mysigt med maryam. Vi gick först och dockade och sedan så gick vi i lite affärer innan vi skulle kolla vad vi skulle se på bio.
Vi bestämde oss för att kolla på Argon som var bra. Vi trodde att den skulle vara sämre än vad den var. Men vi hade det skit mysigt idag. Så jag kom nyligen hem efter det.
Imorn blir det skidor i Hammarbybacken med min lilla kusin. Det ska bli kul. Första åket för i år. Det är alltid kul vart man än åker. Sedan idag i skola. Så bokade alla vi tjejer oss till Romme som vi kan åka till med skolan den 11/2 så det ska också bli kul. Sedan ska jag åka skidor igen på sportlovet. Men det är inte över där. Sedan ska jag med Alexandras familj och åka skidor och deg ska bli fett kul. Aja ska mysa lite mera hem a nu så ja det gött

Egobild i skolan. Alltid lika kul.


Sista dagen....

... För denna vecka. Sedan börjat en ny vecka. Bloggade inget igår. Var så trött efter gårdagens träning. Jag var seriöst död när jag kom hem.
Vi hade fysträning på fotbollen så vi började med att vara ute och springa ca 6 km och sedan när vi kom tillbaka så hade vi cirkelträning som verkligen dödade en. Vi skulle stå i jägarställning (90 grader) och den övningen hade jag efter hälften. Och mina ben började skaka direkt och det kändes skit läskigt. Om du inte tröck ner hälen så började man skaka. Och detta ska vi göra varje torsdag. Men det är skit bra träning. Aja
Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Denna dag kommer bli skit skön. Har nämligen bara en lektion för jag var på matten förra veckan fast läraren var sen så dem som inte var där ska ha matten så jag har då bara en lektion. Med den är på 2 timmar men aja.
Bloggar mer senare ha det gött


Ut och äta

Nyss så blev man erbjuden att gå ut och äta med min kära morfar. För mormor ska ha lite middag hemma och då ville morfar dra ut med mig. Alltid lika trevligt med det. Så snart så blir jag hämtad av han. Idag har dagen gått fort. Vart inte så trött som jag brukar bli på torsdagar så det var skönt. Det har egentligen inte hänt så mycket.
Just nu sitter jag och kollar på en seire och snart ska jag göra mig klar.
Imorn ska jag till stan med maryam och fika lite ohc troligen gå på bio det ska bli kul och mysigt. OCh sedan på lördag ska jag troligen åka skidor med min kusin så det ska bli kul. OCh på söndag så vet jag inte än men vet att jag ska träna på kvällen men ska kolla klart på serien nu innan jag drar så ha det bra

Trött

Idag har dagen varit ganska seg. Skoldagen gick ganska långsamt men ändå ganska snabbt.
Igår kom jag hem från träningen kvart över 10 och kanske var klara duschad runt halv 11 och sedan så vara jag bara uppe en stund och skypade så la mig väll runt halv 12 och fick sedan upp runt 7. Borde egentligen inte vara så trött men det är jag.
Nu sitter jag hemma och är ganska trött så tror jag ska vila lite innan jag ska iväg på träning igen och lika sent men vi får se. Efter skolan idag så drog jag till biblioteket och pluggade i ca 1 timme och 30 min och sedan drog jag hem för jag orkade inte göra så mycket: Men tror jag ska vila lite nu så ni får ha det bra


Plugg!!!

Sitter uppe hos mormor och morfar har fått hjälp med engelskan som vi ska göra på torsdag. VI ska analyser oom 2 texter. Idag hade vi prov i skolan om energi och det var ett ganska stort prov skulle jag säga jag skrev tre sider på datorn tänk hur mycket det skulle blivit om jag skulle skriva allt det för hand.
Aja Senare mot kvällen så bär det av till fotboll. Det blir en sen träning idag som slutar kl 10 så det är bara att lägga sig när man har duschat och så efter träningen. Men snart ska vi äta hos mormor. Vi ska äta vår korv som vi gjorde under julen den är hur god som helt.
Aja nu måste jag hjälpa till att duka men kommer nog inte orka blogga sen efter träningen så bloggar mera imorn så ha det gött

Våran goda korv :D

God natt

God Natt alla. Just nu ligger jag i sängen och ska sova så blir ett kort inlägg. Efter biblan idag tror jag hem och såg en film med mamam men ha det gött

Gamml bild. Men ser nästan ut som idag

Biblioteket

Då sitter man p biblan och pluggar. Har varit här sedan jag slutade men jag trog ett tag och träffade mamma och sedan gick jag tillbaka till biblan för att plugga lite och nu sitter jag här. Sedan ska jag hem och bara ta det lungt och tagga tills imorn. Debatten idag gick bra och nu är det prov tills imorn som jag inte kan plugga till så dit är jag inte så nervös. Aja nu ska jag bara plugga lite till tills jag ska tagga så ha det gött

Prov klart :D

Japp då sitter man kvar i klassrummet och har gjort klart provet. Det känns ganska skönt. Men hur det gick är en annan fråga det får vi se nästa vecka. Men det som jag stör mig mest på är att läraren sa att vi skulle ha prov förra måndagen och då trodde jag att hon skulle lägga upp det som vi skulle plugga på men det gjorde hon inte.
Hon la upp ena saken på onsdagen och resten på fredagen. Och hur många är det som kollar. Okej jag kollar men ändå. Tycker hon gick ut för sent med det. Men aja vi får se hur det går.
Efter provet ska vi ha lite massage och sedan är det dags för lunch. Efter lunchen ska vi bara ha lite debatter så det är skönt och sedan så slutar vi.
Aja ska surfa lite vidare nu på datorn innan vi ska ha massage så ha det bra

Här ser ni mig sittan på lektionen :P

Första träningen

Då har man varit på sin första träningen efter en ganska lång period. Egentligen ska jag inte spela för då tar det längre tid tills min fot läker men jag kan inte vänta längre. Så jag begede mig till min första träning med damlaget idag och det känndes bra. Men jag tror att det tar ett tag innna man kommer in i det. På tisdag blir det dags nästa gång så jag längtar dit. Fan har ju inte spelat på över ett halvår.
Aja efter fotbollen har jag bara tagit det lungt och kollar på film med mamma och snart ska jag krypa ner i sänge.
Imorn blir det prvo och en debatt som vi ska ha i skolan annars är det chill. Men frågan är om jag ska träna eller om jag ska bara ska ta det lugnt och vila. Men jag tror jag drar iväg och tränar i en timme känner att jag behöver lite fys annars så ska jag nog vila lite. Aja ska kolla lite mera på tv innan jag ska krypa ner i sängen så ha det gött

God morgon!

Japp idag är det söndag och det menas att jag ska ha min första fotbollsträning på över ett halvår. Det kommer nog gå bra. Innan träningen måste jag plugga till ett prov imorn och sedan så kanske jag skulle iväg och träna lite lätt på gymet innan med maryam men det beror på när hon kommer hem.
Igår gick jag och la mig väldigt tidigt om jag. tror det var runt 9 eller kanske lite innan kommer inte ihåg. Var så himla trött vet ej varför men så var det.
Aja jag ska nog börja med att plugga nu så slipper jag göra så mycket efter träningen så ha det gött

Saknar er mina koaste vänner

Bokat och klart + Fotboll

Kom nudligen hem från mormor efter att ha boka två saker. Första saken var sulor till mina skor som jag ska ha när jag spelar fotboll. Och dem hoppas jag blir bra :D.
Det andra som jag har bokat är min språkresa till Malta och det hoppas jag att jag kommer med på. Men det tror jag. Då blir jag borta i 3 veckor i värme men hallå man åker ju inte dit för sol utan för att plugga engelska.
Om jag nu ska åka så kommer jag åka den 12 juni och blir borta till den 2 juli så då är jag borta på min födelsedag men det är jag van vid. Det var jag förut men då var jag på basketläger.
Aja nu sitter jag hemma och kollar på en wallander film som dem har lagt upp på en hemsida som jag brukar kolla på. Efter det så tror jag att jag ska försöka plugga lite.

Imorn är det dags för fotboll :D. Fan vad kul det ska bli men det som jag är rädd för ä att jag har inte spelat på ett halv år så jag har ju säkert tappat jätte-mycket. Och dels så säger dem att jag ska provträna i 2 veckor och sedan så ska jag se vad som händer. Men det som jag är rädd är att jag också kan sprica upp min fot och jag måste gå av tränignen och så blir det inget mer. Och då måste jag spela med F:18 och där är det bara 97:or och hur kul är det. Tror inte att det är så kul. Men vi får se hur det blir. Men annars kunde jag ringe min gamla ledare och han skulle hjälpa mig haha. Men vi får se om jag ringer han ändå om jag inte kommer in.
Men ska kolla klart på filmen nu så ha det gött
 
Här kanske man är i sommar
 
Hoppas jag kommer tillbaka till samma toppform

-

 
 
Jarå. Va man ska göra idag är en ganska svår fråga. Men jag vet nog att jag ska vara hemma och plugga hela dagen. För jag har ganska mycket till nästa vecka.
I helgen ska jag inte göra så mycket utan att bara plugga och kanske bege mig till gymmet imorn. Men jag ska troligen iväg och träna imorn men är inte säker. Aja men nu sitter jag och kollar på film och sedan ska jag se om jag får tag på mormor och morfar. Bloggar mera sen ah det bra

En bild från idrotten i trorsdag på Friskis och Svettis i Hornstull

Heeelg

Ja då var det äntligen helg. Fan vad fort det har gått. Idag efter lunch i skolan trodde vi att vi inte hade någon matte för vår lärare kom inte. Men jag och Frida var kvar i 30 min. Och då kom vår lärare och alla andra drog så dem fick frånvarande. Läraren hade kollat på vårt gamla schema haha. Aja men vi hade matte sedan i 1 timme.
Efter skolan drog jag till biblan och plugga lite och sedan så ja nu gör jag inte så Mycket än att kollar på film. Men ja det gött

Gammal bild från datorn


Då var en vecka klar

Då så. Då har man gått i skolan i en vecka efter lovet. Kanske inte ha varit den roligaste veckan. För det var då vi fick veta alla läxor. Så nä det var inte så kul. Men det är skönt att den är klar så kan man få sova ut. Men jag måste u ändå plugga hela livet :(. Men aja vad ska man göra.
Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Efter skolan ska jag till biblan och plugga lite. Det gjorde jag igår med efter skolan och jag få liksom mera gjort så. Så tror att jag ska börja det. Aja ska se om jag kan snacka med mina kompisar på bussen eller on dem bara ska lyssna på musik. Det får vi se. Ha det gött


På väg till skolan + Snö

Japp då sitter man på bussen på väg till skolan. Hade skön sovmorgon idag så vaknade halv 9 :). Syrran min sov hos mig inatt med. Men hon vaknade och gick ut till mamma när hon vaknade så det var skönt. Så kunde jag somna om igen.
Idag kommer det mera snö oxå. Fan jag som trodde att vi hade blivit av med snön förut. Men då kom värsta snöfallet i tisdags tror jag och då kommer det lite nu. Haha just nu pallar jag inte med mera snö. Vill vara att den ska bort.
Aja tänkt plugga lite på vägen till skola. Men tror jag för det när jag kommer på tåget. Fan alla läxor är till nästa vecka. Skit vad man måste plugga.
Idag ska jag oxå upp till morfar och se om vi skulle boka min språkresa nu till sommaren. Och efter det kan jag söka sommarjobb. Aja är snart framme i ropsten och då är det dags dör lite plugg men har det så gött så bloggar jag mera sen

Min träning igår. Stod på en maskin i 1 timme. Och lite styrka på det


Vilken dag

Vilken dag jag har haft. Dagen började ganska chill i skolan och sedan avslutades det med en rolig mentorstid.
Men efter den lektionen så skulle vi gå hem men då blev vi stoppade av rektorn och typ 3 andra lärare som stoppade oss. Vi fick inte gå förbi. Då hade nämligen några elever gått in i ett lärarrum och tagit två datorer. Vem fan gör det? Jo idioter skulle jag säga. Så vi skulle säga vårt serie nummer på datorn och nummer på skåp och sedan så fick vi dra.
Efter skolan drog jag hem och pluggade lite innan jag åkte iväg till S:t Annagården. För vi skulle ha uppstart inför konfan. Men då fick vi tråkig nyheter att våran grupp hade blivit mindre. Det var bara 4 Konfirmander och då bestämde det att lägga ner dig. Så nu får vi antingen vara ledar för seniorer/juniorer eller vara med på söndagsskolan. Så jag valde att ta söndags skolan. Den kommer äga rum varannan söndag. Eller det är då jag måste vara där. men när det dra igång är en bra fråga men dem skulle kontakta mig så vi får se.

Just nu sitter jag i soffan och kolla klart på Isprinssesan som jag hade börjat kolla på innan i skolan men har inte sett klart den. Så nu ska jag se klart den och sedan så ska jag dra och lägga mig i sängen där min syrran ligger igen.
Men ha det gött

Skön skoldag

Idag har jag en jätteskön skoldag ska jag säga er. Jag började 08:20 och slutar runt 12. för vi har inga lektioner efter lunch för läraren tyckte att det var lite meningslöst att bara sitta och inte göra något.
Nu sitter jag med min kompisar och väntar tills vår vikarie kommer typ på samhälle. Aja efter skolan ska jag hem och antingen ska jag gymma innan jag ska på konfauppstart eller om jag ska göra det efter. Det har jag inte bestämt mig än för. Men det får jag väll tänka på nu när lektioner är för sedan så får vi se för antingen ska jag hem och gyma eller plugga och gyma sen men det får vi se.
Aja ska vara lite social nu men ha det gött.

Två år gammal bild typ

Vilo-dag

Japp som ni läste ovan så hade jag vilo-dag idag. Jag orkade inte dra och träna. Kände att jag var tvungen att vara hemma och plugga i stället och så är jag så smart att ska skriver ner fel saker. Och det märker jag när jag är klart typ Men vad ska man göra åt det. Det är bara att börja om. Så nu sitter jag i köket och mina ögon är ganska trötta efter att ha kollat i i datorn ett bra tag så ska snart börja krypa ner i sängen. Imorn blir det lite genomgång inför konfastarten nästa vecka på onsdag och det ska bli jätte mysigt att dra igång det.
Men ska börja göra mig i ordning för att lägga mig nu men kanske ska ringa en kompis innan vi får se ha det gött

2:a skoldagen

Då sitter man i skolan och har årets första naturkuskaps lektion. Jag och frida har gjort klart vårat arbete så vi får sitta och göra det vi behöver göra så vi valde att göra lite svenska som vi troligen ska forstätta med nästa lektion.
När jag åkte till skolan idag så kom inte min buss så jag fick ta bussen som gick 10 min senare. Sedan när bussen kom till centrum såg jag att typ 2 bussar hade kolliderat eller något för polisen och allt vat där och det hade stoppat ca 7 bussar till. Men som tur så kom min buss från andra hållet så vi var inte tvungna att gå av bussen och gå till nästa buss hållplats. Men det var lite roligt att se alla springa till min buss när dem såg att den kom. Och det blev ful direkt men alla fick heller inte plats :P
Aja idag slutar jagkl 3 och sedan så ska jag hem och plugga lite eller så tränar jag lite innan men hade tänk att plugg. Fick nämligen veta igår att jag har prov på måndag nästa vecka och debatt sak och nu fick vi veta att vi har prov i natur på tisdag och så har jag ett prov som jag måste kompletera lite på för jag inte skrev ner allt på fredag. Och man vet aldrig om man har något annat som kommer så det är lika bra att börja när man väl har fått det. Men ska se om jag och frida ska skriva lite mer eller så men ha det gött

Jag just nu i klassrummet

Gym-dag

Idag kan man väkligen säga att jag har hängt på gymmet. När jag slutade idag så trog jag till stan för att träffa alexandra och arian för det skulle göra något ärende men det blev snabbt klara så då taggade vi till centrum där alexandra köpte lite kläder.
Effter det så taggade jag till gymet för att kötta lite med Mickaela. I började med att träna lite kondition och sånt i 45 min och sedan var det dags för yoga i 1 timme. Men inte bara det, efter så mötte jag maryam som också kom tillbaka till gymet och vi tränade i nästan 2 timmar så jag har verkligen hängt på gymmet idag men det är fett chill och jag mår bara bra av det.
Så nu sitter jag hemma och är helt slut men tänkte krypa ner i sängen. Skolan har ju liksom börjat :( Fan vad segt det var idag ska jag säga er men aja.
Yoga var verkligen skönt och något som man borde göra ganska ofta känner jag. Men ska kolla lite på tv med mamma innan jag ska sova så ha det gött

På väg till skolan idag. Skit taggad (not)

Skola....

Japp då har första-skoldagen snart tagit slut men har bara en lektion kvar. Sedan ska jag åka hem och på vägen ska jag möta upp alexandra och Arian som är i stan då så ska vi tagga hem till ön tsm. Men dagen började ganska plågsamt att resa sig upp ur sängen. Men det är tur att jag är morgonpigg så jag hade inte så mycket problem det det. Men nu sitter jag klassrummet och väntar på att läraren ska komma. VI har liksom lunch på 2 timmar men aja nu ska kolla vidar på datorn så ha det gött

Vart ändrat igen :P

Haha planerna vart ändrade igen. Jag drog iväg och tränade lite en stund med maryam och vi köttade värkligen skulle jag säga det.
Sedan så smsade Frida från min klass och sa att vi börjar skolan imorn Fan vad är det på schemat står det 8 januari men nä. Så jag börjar tydligen imorn och det skrev dem idag på eftermiddag och bara nä schemat gäller inte utan vi börjar imorn.
Aja nu ska jag duscha innan jag ska roa mig sista dagen på lovet med några kompisar. Och vad vi hittar på det är en bra fråga. Men orkar verkligen inte göra något jobbigt.
Aja men bloggar senare idag ha det gött

Bild från förra året någon gång :P

Ändrade planer...

Det blir ingen träning idag. Känner att jag måste plugga och så. Snart drar ju skolan igår. Liksom redan nu på tisdag.
Igår fick jag ett sms av ledaren i damlaget om jag var redo att komma tillbaka redan nu på tisdag. Men nä det fick man inte sedan. För att jävla äckliga 97:or skulle provträna klart innan jag fick komma så nu måste jag vänta i 2 veckor till. Fan. Alltså om det kommer hålla på så så vet jag inte om jag kommer vilja komma tillbaka :(. Men vi får se hur det blir. Eller att dem inte vill ha mig. Men vad ska jag göra. Jag har ju varit skadad sedan i somras så dem kan inte tänka sig att jag ska vara hur duktig som helst då. Men om dem inte vill ha mig så vet jag inte om jag vill fortsätta hur kul är det att spela med 97: or hela tiden. Okej jag har gjort det förut men ändå. Men vi får se hur det blir. Men ha det gött så länge


Lunch

Då har man nyligen ätit lunch. Bild kommer nedan. Nu återstår det bars att göra lunch till syrran. Till henne blir det nudlar. Sedan idag då ska jag bara dra och träna och typ plugga lite. Blev inte så mycket igår för jag mådde verkligen inte bra i magen men nu är det bättre så. Aja nu sitter syrran och klagar på mig så det är bästa att göra lunch till henne innan hon går upp till mormor. På kvällen ska jag träffa Alexandra och arian och vad vi ska göra det är en bra fråga. Orkar inte göra så mycket men vi får se.

Min lunch: banan, blåbär och lite yoghurt


5 Januari

Idag har typ bara sovit och varit på gymet. Igår så åte jag inte så mycket mat och min kropp har vant sig efter det så nu har jag nyligen varit hos mormor och ätit skit mycket så nu sitter jag och mår skit. Har skit ont i magen m.m
Jag la mig ganska sent igår och vaknade runt 8 sov typ bara 3 timmar men sedan skulle min syrra åka och klippa sig så jag var tvungen att vara vaken då men sedan när hon kom hem så slängde jag ut henne till mormor så jag kunde sova. Efter det så vaknade jag unt halv 2 ovh då var det dags att göra sig klar för att åka till gymmet. Och jag tränade i ca 1,5 timme. Aja jaf mår så dåligt att jag tror att jag ska lägga mig snart. Ska bara göra lite saker innan. Men imorn blir det plugg typ och lite gym. Men ska se om jag kan gå och lägga mig mår så sjukt dåligt. Men ha det gött

Vaken?

Är ni vakna för det är jag... Varför kan man fråga Sig. Men jag mår inte så bra vet ej vart jag ska ta vägen... Aja bloggar mera imorn är ej på humör för att blogga just nu


Gym

Nu sitter jag och väntar på bussen på väg till gymmet. Tränade nämligen inte igår så känner att jag måste träna idag. Igår på väller var jag ute med mina kompisar och sedan så stan adr jag ute för att jag snacka med en kompis. Kanske inte blev så lyckat men aja men det betydde mycket för mig.
Sedan nu efter gymmet ska jag troligen träffa en kompis men jag vet inte hehe.
Snart är lovet slut. Skit vill inte ha skola. Aja nu kommer bussen så bloggar mera sen


Lovet börjar lida...

....mot sitt slut. Mitt lov tar slut troligen på tisdag. Men jag är inte helt säker :P Men det har varit så himla skönt med lov. Men nu när skolan börjar så är det ganska chill vi ska ju börja vara med småbarn i skolan på deras idrottslektioner. Så det ska bli fett kul desan är det sport lov och efter det så är det dags för praktik i 3 veckor och sedan skola i en vecka och sedan lov igen :P Fan vad skönt ska jag säga dig.
Aja just nu sitter jag i soffan och kollar på Wallander. Idag har jag ju varit hos mormor och tränat med Mickaela. Sedan bar det hem och då duschade jag och så innan jag drog ut med en kompis och vi drog till nova. Men nu ska jag kolla klart på film innan jag lägger mig. Och imorn ska jag till stan med maryam och sedan ska vi dra och träna och Mickaela kommer kanske oxå.
Aja men ha det gött

Saknar mitt hår

2 Januari

Redan nu är de 2 januari. Skit bara det har gått bort tycker jag. Just nu sitter jag hemma och kollar på film men ska snart gå upp till mormor för att mina små kusiner är där och lill tjejen vill att jag kommer så då ska jag göra det.
Sedan ska jag vänta på maryam och vi ska dra till gymmet. Men när det blir vet vi inte. Aja ska bara äta lite innan jag dra men bloggar mera sen. Snart är lovet oxå slut fan vad fort det har gått.

Skype

Sitter i soffan och kollar på film och skypar lite med kompisar. Vaknade ju ganska sent idag så kommer nog vara uppe ett tag, men vill inte vända på dygnet så mycket för det är ju skola snart :P
Aja imorn ska jag till gymet med maryam och kommer troligen att träffa mickalea också :D. Blir ett kort inlägg men vet egentligen inte vad jag ska skriva men bloggar mera sen ha det gött

Nyårsafton


Oj oj vilket nyår kvar. Kanske inte världens mysigaste för mig. Men det var kul. Jag hamnade i någon ledsen cirkel eller vad man ska säga och det sitter fortfarande kvar så är inte på bästa humör just nu.
Men igår så hadde vi gäster här vi var totalt 9 pers och det var fullt är ska ni veta.
Det var en liten kille med som var 8 år och han fick spela lite på mitt ps och sådant. Han var jättegullig :) Sedan mot kvällen drog jag ut med en kompis för att sen på fyvärkerier. Det var fett mysigit men kom ju i denna zon eller vad man ska kalla det.
Mitt förra år 2012 var super bra till sommaren kom något hände mig. Och det ångrar jag verkligen mest i hela mitt liv det förstörde hela mitt liv och nu är det ett helvete :(. Men nu så har det persioden kommit över och nu ör gamla helene tillbaka så nu ska allt bli bra igen hoppas jag. Jag orkar inte att må så jävla dåligt. Aja
Efter att jag hade sätt på fyvärkerierna drog jag hem till lägenheten där det var fullt och och bara tog det lugnt och var uppe till 3 bara. Aja kan lägga upp lite bilder här nere. Idag vet jag inte vad som händer men det får vi väll se. Ha det så gött så länge och hoppas ni får en bra start på det nya året :)
 
Cajsa & Peter
 
Mat blev det :D
 
Lite trångt kunde det bli i soffan
 
Mamma & Jag
 
Peter, Cecilia, Cajsa & Lilla fredrik
 
Cecilia, Ankan & Jag
 
Cajsa & Jag
 
Lite fyvärkerier blev det hemma med :D
 
Alla gäster förutom Lilla Fredrik och Jag
 
Fyvärkerier
 
Bra start på 2012
 
 
 

RSS 2.0